Telemach oficijelni thread

Discussion in 'Internet provideri, umrežavanje i web servisi' started by burner, Jun 5, 2007.

1. Haker

Haker Veteran foruma

Gledam da predjem na manji paket
    Sada plaćam 67,45 eon full duo na stranici piše da je ovaj paket 75,45

Ovaj eon light na stranici piše 65,45. Ne kontam kako ovo, nemam vise ugovor niti neku pogodnost

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

2. zoi

zoi Veteran foruma

Na stranici piše eon full duo 67 km, trio je 75.

3. Haker

Haker Veteran foruma

Sporo prebacuje kada kliknem duo. 55km i nije neka razlika s druge strane puno mi je i on. Vidjet cu da dobijem neki popust na ova.

4. zoi

zoi Veteran foruma

Ja čekam da istekne ugovor pa ću vidjeti. Naginjem ka slabijem paketu. Već su ne dva puta zvali da potpišem ugovor, oko 7 do 10 KM nude popust.

Nas u BiH deru pošteno. U Hrvatskoj Telemach trio start 27 eura, 1 Gb dl 500 Mb up plus bolji sportski kanali.

5. dams82

dams82 Overclocker

Ja sam prije 6 mjeseci uzeo eon duo light. Dobio 6 mjeseci po 1KM, ostalo po cjenovniku.... Novi korisnik naravno. Povratnik, nakon dvije godine pauze.... Sami me nazvali I ponudili....

6. Picoooka

Picoooka Komšija

Hrvatska je uredjena drzava i njihovo stanovnistvo je na prvom mjestu za razliku od nas jer ovdje nema ko da stane u zastitu gradjana i zaustavi ovo izivljavanje united grupe u BiH.

Dok svi u regionu imaju kompletan sportski sadrzaj i naprednije usluge po nizoj cijeni mi imamo najlosiju ponudu po najvecoj cijeni.

7. Haker

Haker Veteran foruma

Ma ovaj light je gotov isti kao ovaj srednji paket. Samo sto meni nude neke gluposti pa mi zivce izvuku kako na jadan nacin hoce da uvale ugovor.

8. 7mediN

7mediN Aktivista

danas upgradeo sa light paketa na premium. ovaj eon box cista glupost, +1 daljinski i 10x sporije saltanje kanala, sve u svemu ide mi na zivce.
    internet standardno dobar, to mi uglavnom i treba, tv manje vise

9. Qler

Qler Veteran foruma

Ja na TV koristim eon app, radi ko doxa

10. Zer0

Zer0 Aktivista

Ja na TV-u CI slot i karticu direktno (kvalitet odlican, brzo radi i jedan daljinski i dalje). Najbolji moguci kvalitet je jedino tako...vecina TV-a moze i HDD koristiti za snimanje i time-shift...

Last edited: Aug 27, 2025
  11. 7mediN

7mediN Aktivista

i kod mene je kartica bila sa starim paketom.
    zvat cu ujutro, da vidim ima li ikakve sanse da mi vrate tu karticu a da nose ovaj box

Zer0 likes this.
  12. iPlay

iPlay Komšija

I kod mene je kartica u dva TVa + EON app. Sve radi top.

13. dams82

dams82 Overclocker

Ja sam koristio box nekad, sada više koristim app na tv.... Nije sad da sam primjetio neku razliku, opet mislim da je stari D3 risiver bio sporiji.... Imaš novi tv, instaliraj eon app pa probaj....

Sent from my SM-S931B using Tapatalk

14. Zer0

Zer0 Aktivista

Ja sam zadrzao CI i karticu pri prelasku na EON. Jedino su mi rekli kako to ne koriste vise i nemaju inace. Bilo im je samo malo neobicno sto necu box, jer oni misle da je bolji, ali nije naravno. Ne moze se mjeriti kvalitet kad ide bez box-a, ako imas bas dobar TV. Samo ih zovi odmah, reci da nisi zadovoljan nikako, mislim da nece biti problema. Mene je stvarno Telemach ispostovao sta god da sam trazio...

7mediN likes this.
  15. 7mediN

7mediN Aktivista

ma svaka varijanta sa ovim boxovima i posebnim daljinskim je nepotrebno petljanje.

jos teze sa starijim ljudima u kuci, haj im sad objasni na koji ce daljinski saltat kanale, il kako prebacit source na hdmi, bezveze skroz.

16. dams82

dams82 Overclocker

Pa zato sam ti rekao da instaliraš eon app na tv i sve je na tv daljinskom.

17. 7mediN

7mediN Aktivista

skinuo sam evo, nije losa opcija responzivnije dosta nego sa boxom, koristit cu ovako bar dok ne vrate kako je bilo.
    hvala puno

dams82 likes this.
  18. Zer0

Zer0 Aktivista

Ma meni je kartica direktno zanimljivija jer ponekad snimim sebi neki koncert za licnu arhivu, jer skupljam muziku cijeli zivot, skontao sam kako da sklonim zastitu i uradim decrypt sa kljucevima, trebalo je nekoliko dana. Ne mislim da je to protiv nekih copyright pravila jer je samo za licnu upotrebu da se moze gledati na compu...

EL NINO CFC likes this.
  19. Haker

Haker Veteran foruma

App moze na ovim jacim paketima i to na jednom tv ako se ne varam. Ja imam u dnevnoj box i app u spavaćoj, da imam treci tv app ne bi mogao

20. dams82

dams82 Overclocker

Jedan app na tv i jedan na box, ostalo može još dva D3 risivera ili kartice i na kraju kabal i analogni kanali koliko želiš.
    I može na jeftinijim paketima, npr kod mene eon duo light. Ide box I aplikacija dok traje ugovor.