the konf...

Discussion in 'PC konfiguracije, notebook računari, servis' started by Venom, Jul 4, 2006.

1. Venom

Venom Aktivista

gotovo sve kupljeno u plusu i eto .... sutra cu da provjerim, kakva je :p mozda i uslikam koji 3dmark :p

2. Tenga

Tenga Aktivista

Mah, evo meni E70 Viewsonicov ima mu milion godina, jos fala bogu dobro vidim, a monitor je ok (_VeNoM_ nek vam svjedoci). Refresh se drzi na 85hz, valjda to ima neke veze, jer ako smanjim na ista manje, cak 75hz, meni nekako smeta.

3. vnm_

vnm_ Komšija

znam ja brate sta je krsh monitor...ja sam do prije 7 mjeseci sjedio za 17" iz 1995 godine, koji je isao maksimalno 70Hz i kojem se slika skupljala ako nije bio upaljen barem 2 sata da se zagrije, gasit ga nisam smio jer nisam znao hocel se upalit, tako da sam i standby mode ugasio bio...necu da pricam o tome sto mu je slika mutna :)
    i danas sjedim za krshem, doduse novijem ima cak TCO99, i opet kad odem do jarana pa mu vidim sony 21" koji je tipla 200KM polovan ili cak kod stare za racunar kad sjednem za 21" samsung-ovu koja nije ni blizu ovom sony-ju dodje mi da placem kad skontam na cemu ja jebem oci :(

stvar je u tome da nije potrebno davat 200KM za nov monitor ako mozes za manje od 100KM uzeti polovan koji je jednako dobar ili bolji, a koji nema mutnu sliku...a nije bas ni zagarantovano da se ovaj nov novcat iz radnje nece sjebat prije polovnog...sta sam dozivio LG monitora koji su kod prosjecnog korisnika koji mozda 1-2 sata na dan sjedi za racunarom odapeli, sreca pa ih je dosta jos bilo pod garancijom...