Pozdrav svim, Inače nisam neki ljubitelj Tom Clancy's serijala ali ova igra me je naprosto oduševila. Pogledajte ovaj kratki filmić i procijenite sami: https://www.youtube.com/embed/njfj6KwEAfg S obzirom da je cijenjeni izdavač Ubisoft odlučio da ga PC igrači ne zanimaju jer nisu profitabilni odlučili su da ovakvu igru ne izdaju na PC-u. Zbog toga se jedan ljubitelj odlučio da pokrene peticiju kojom se traži izdavanje igre i za PC platformu a samim time da pokaže da su PC igrači zaista zainteresovani za ovakve igre. Peticiju možete pogledati i potpisati na sljedećem linku: https://www.change.org/petitions/ubisoft-release-tom-clancy-s-the-division-for-pc#share Zamolit ću sve one kojima se ova igra istinski sviđa da potpišu datu peticiju i time daju doprinos PC igraćoj zajednici koju sve više i više zanemaruju. Hvala.
Re: Tom Clancy's : The Division (PS4/XBoxO) Potpisao. Ovo ne dođe li na PC ima da bojkotujem Ubisoft do kraja života.
Re: Tom Clancy's : The Division (PS4/XBoxO) Ako ne dodje na PC necu je ni zaigrati. Ma vraga, k'o sto gledam necu je igrati ni ako dodje na PC. :smt005
Re: Tom Clancy's : The Division (PS4/XBoxO) interesatan naslov, avjerovatno imaju razloga sto izbjegavaju PC :smt005
Re: Tom Clancy's : The Division (PS4/XBoxO) Zar nije lakše kupiti konzolu, nego cmizdriti za svim igrama koje neće vidjeti svijetlo dana na PC-u ? Btw Ovakvi thread-ovi su nešto najjače od kada je interneta. Čuj peticija. :lol:
Re: Tom Clancy's : The Division (PS4/XBoxO) Jest, prejednostavno je izdvojiti milju za konzolu, i jos nekih stotinjak KM za samu igru, jel tebi pare rastu na drvecu? Treba se bar na ovaj nacin boriti protiv djubradi u igracoj industriji, inace uskoro necemo ni imati PC igre.
Re: Tom Clancy's : The Division (PS4/XBoxO) Proizvodjaci hardvera ce upumpavati novac za proizvodnju novih pc igara kako bi prodali nove graficke, procesore itd, tako da se nemoj brinuti oko toga.
Re: Tom Clancy's : The Division (PS4/XBoxO) Ma ne brinem, samo vec odavno nervira sto dosta igara za PC dobijamo sa zakasnjenjem, nekad i po godinu, a isto tako ih je vecina samo portano s konzola, neoptimizirano, puno bugova, itd.
Re: Tom Clancy's : The Division (PS4/XBoxO) Konzola se kupuje jednom u šest-sedam godina, dok se dijelovi za PC mijenjaju kao čarape. 400 eura za jednu konzolu je sasvim pristojna cijena. I kada ovu priču čujem od likova koji mijenjaju hardware svake godine dođe mi da povratim. Samo vi pišite peticije. :lol:
Re: Tom Clancy's : The Division (PS4/XBoxO) Zar igram? Odavno mi neko nije poklonio igru A za ovog gore, slazem se da je to pristojna cijena za konzolu, ali meni isto tako treba racunar, mada ne kupujem komponente tako cesto kako ti navodis, a uostalom ako jedna te ista igra moze raditi i na PC-u i na konzoli, zasto je ne izdati za obje platforme? To sto ti pricas je isto sranje sto nam EA servira sa next-gen fifom i nba, ko fol danasnji racunari ne mogu vrtiti novi engine, ma sigurno... A prezentaciju na E3 su radili na PC-u. Mazanje ociju. PC platforma se izbjegava zbog vece piraterije, stalno nas bombarduju dijagramima na kojima se vidi da je prodaja igara za konzole daleko veca, a malo gdje pise da se tu u obzir uzimaju uglavnom prodajni rezultati box igara, dok online servise niko ne spominje.
Re: Tom Clancy's : The Division (PS4/XBoxO) Pa u čemu je onda problem ? Lakše je napraviti peticiju, jel' ? Zato što svijet nije savršen. Svaka kompanija odlučuje šta će raditi sa svojom igrom. Jel' ti to jasno ? To što pričaš je potpuna laž. Ili svijesno lažeš ili si tu dezinformaciju pokupio na nekim ''super'' portalima. PS4/Xbox One igre su bile predstavljene na tim sistemima.
Re: Tom Clancy's : The Division (PS4/XBoxO) Pa jednostavno konzole "moraju" imati exkluzive zbog kojih ce ih ljudi i kupiti pored PCa.
Re: Tom Clancy's : The Division (PS4/XBoxO) Peticija se potpisuje jer su iz Ubisofta tako nesto sugerirali http://www.rockpapershotgun.com/2013/06 ... -petition/ Licno ne vidim razloga za tako nesto, jer igra ce, siguran sam biti izdata i za PC, sama business logika to nalaze. Igra je mmo, tako da piraterija u ovom slucaju ne igra nikakvu ulogu, ali ce konzole imati vremensku ekskluzivu. A sto se tice teme PC vs konzole, PC, mnogi konzolasi zaboravljaju, takodjer ima dosta svojih ekskluziva (COH 2,Total War Rome 2, SimCity, StarCraft 2, Tracmania 2, Warframe, Arma 3, DayZ, samo neke od novijih), konzole, svaka ponaosob neke svoje, tako da bi trebalo imati sve platforme da bi se sve to igralo. :smt003 PC je skuplji, to svakako, ali kad se na kraju svede racunica, i nije tako velika razlika (igre su na PC-u jeftinije na izlasku, brze im pada cijena, a kompjuter se kupuje i koristi i za ostale stvari). A na E3 su se prezentacije igara izvodile na PC-u, sto je sasvim normalna stvar, jer je rijec o dev kitu, ali je interesantno da je Xbone bio upogonjen sa Nvidia karticama GTX 780. http://www.cinemablend.com/games/Micros ... 56834.html
Re: Tom Clancy's : The Division (PS4/XBoxO) Eto bas bi oni odbacili PC da se tako dobro prodaje... Mrze PC igrace toliko da su spremni manje zaradjivati.
Re: Tom Clancy's : The Division (PS4/XBoxO) Prva stvar, ja tebe nisam vrijedjao, ti meni neces govoriti da sam lazov, malo citaj temu o predstavljanju xboxa, tamo se pisalo koja je PC konfiguracija bila u pitanju cak, Intel procesor cini mi se i nvidia graficka, uopste nije bio devkit. Sad ako je ta vijest laz, a ja nigdje nisam procitao da nije, onda sam i ja lazov, u suprotnom mi nemas pravo to pisati.
Re: Tom Clancy's : The Division (PS4/XBoxO) Kad izadje bf4 niko se nece vise ni sjecati ove igre :smt003 .
Re: Tom Clancy's : The Division (PS4/XBoxO) Pucacine ovog TC serijala (TC Ghost Recon i GR future soldier) su mi procesor drzale na 100%. Ova igra izgleda jos jace to stoji, ali... Nisam bas siguran da ovakav naslov moze konkuristati npr Halo (http://www.gamespot.com/halo-4/), pa cemu se onda izdvajati sa PC-a.