To nas je cekalo bez obzira, pa i COD Ghosts je htio da mijenjamo komponente. Mozda je Activision bio zabrinut za igranje pravih next gen igara pa su iz brige za PC korisnike podigli min zahtjev, da nas eto pripreme za ove igre A tvom stroju nista i ne fali, kad prodje ovo bitcoin ludilo, ubacis nesto u rangu 280x i miran si dok 2160p ne postane mainstream. Moja "stara" 7950 gura sve na 1440p. Da mi se docepat' PC-a ili barem instalacija iz Naughty Dog studija pa da odigram Last of Us kako treba pa i par drugih igri koje zasluzuju bolji hardware nego sto im je sudjeno.
Odgodjena, mikrotransakcije itd.. malo li je malo. The Division Dev Talks Delay, Microtransactions, And Why It's Current-Gen Only
Ovaj na videu govori kako nema za PC :| Igra izgleda fenomenalno ... jah ! a vjerovatno ce biti sve novije igre ovako mocne :smt001
U kojem dijelu ? Ako se dobro sjecam klipa, rekao je da igra ide sa konzole a ne sa računara.. ne prodaju bullshit kao da je fol konzola a gtx780 iza renda.
Neki poznati youtuber je igrao i kaze da igra ne izgleda dobro kao na trailerima. Izgleda da je to Ubisoftu sad normalno.
Do mene je, nisam dobro razumio, rekao je "PC only". Neko moje misljenje da je Ubisoft top 3 developer. Postoji dosta dobrih naslova pod zastavom Ubiosft razlicitog zanra, tako da meni nije toliko ni vazno da bas sve 100% ispostuju sa trailera, ali poznavajuci Ubisoft mislim da ce napraviti nesto jako dobro sa ovom igrom.
Igra je prezentovana na xcomu na Xbone a izlazi za: PS4, Xbox One i PC. Ono st oje Džek rekao u klipu jeste: Nextgen and PC only.
Druga slika i jeste bf4 sp. Mislim onaj dio prije nego se pocnu penjat na krov one rusevne zgrade dok ih heli reseta, pa kad se zgrada srusi.
Ovo je haman cijela mapa.. ako ne budu proširivali kroz DLC sadrzaj: Spoiler https://youtu.be/22628ymhE3Q?t=38