treba mi pomoć i to praaavo

Discussion in 'PC konfiguracije, notebook računari, servis' started by lifechooser, Sep 6, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. lifechooser

lifechooser Aktivista

čačkao sam nešto oko case ventova, izgleda da sam negdje napravio kratki spoj i sad ne radi nijedan. fol je u tome što mi je i grafička nekako rikavela; na njoj je bio nakačen jedan od tih ventova. pitanje: jel nekako taj kratki spoj mogao ukinuti agp port na matičnoj il je grafa riknula od nekog bla bla strujnog udara tipa vent-heatsink-gpu? sad sam na integrisanoj grafi, sve ostalo čini se da radi osim tih ventova, ima li iko od vas servisera neku ideju il nešto? znam da je sranje odgovarati ovako na neviđeno, treba mi samo guideline neki tipa da li ću morati matičnu mijenjati, grafu ili oboje (majko mila) ili se to nekako ipak može sanirati???? Hvala

2. Eustace

Eustace Aktivista

sta si cackao? koji ventilatori tacno ne rade?

3. lifechooser

lifechooser Aktivista

a izgleda da sam ih nepažnjom loše bio uštekao, jedan od priključio na 2 umjesto na 3 pina...što je napravilo kratak spoj, toliko i sam kontam....sad me uglavnom zanima jel trebam kupovati novu grafu, psu ili matičnu, :( sve mi ostalo radi osim grafe i ventova......vent koji je bio na grafi sam bio dodao, tako da nije do njenog pregrijavanja il sl. a bio je na casefan priključku

mislim, jel uopšte agp port i ventilatori imaju neku fizičku (strujnu) vezu na matičnoj???

Asus probe mi pokazuje sve voltaže ok, al očigledno je da nema struje na agp-u (ili je grafa prnula)....što je najgore, nemam nikoga sad da probam grafu na drugom kompu....uhhhh sranja

4. lifechooser

lifechooser Aktivista

dajte ljudi, fakat mi frka, treba mi komp ko hljeb....

5. postal dude

postal dude Aktivista

hmmm probaj graficku nema ti trece

6. Code Name 47

Code Name 47 Aktivista

Probaj tu grafu na drugom racunaru, nema ti druge !!! Samo tako mozes znati do ceg je !!!

7. lifechooser

lifechooser Aktivista

sve 5, grafa nije crkla, izvadio je, ponovo ubacio i profercerala...izgleda da sam samo spržio vodove na matičnoj za casefan (oni su sad direktno na napojnoj), sve ostalo radi, fala bogu prošlo je bezbolno

Thread Status:
Not open for further replies.