A tacno...da se napravi neki serijal i termin za neke vrhunske starije filmove...pa sa ovim novim efektima,barem zvucnim. I da stave neke akcijske cijene ili promo,pa da privuku raju. Ovako sada,imam osjecaj da niko ne izadje ono sretan i uzbudjen iz kina,kao prije sto je to bio dozivljaj. Ali ne znam ko upravlja tim kinima i kako to funkcionise i da li uprava moze raditi sta lokalno na svoju ruku ili se to sve koordinira iz jedne kancelarije i mozda je sve i digitalizovano.
Evo odgleda i ja film F1...odvrnuo zvucnike poprilicno i kao u kinu Odlican film...dugo nisam odgledao film sa paznjom,bez cackanja telefona. Mada script nema bas neke dodirne tacke sa realnom F1,opet je zanimljiv. Brad Pit je ovo odglumio u svom stilu,lezerno.
Meni je taj film 4 od 10 i to velikodušno, samo radi efekta i kamera sto su koristili za film, sve ostalo je genericni BS kao da je scenarij AI pisao. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Pa ok, ono prica ko prica.. meh, ali svidja mis e film o f1 sto je uradjen ono kolko toliko priblizno ljubiteljima formule,dosta poznatih lica, a gunther mi je najjaci cisti entertainment , prica 5 od 10, ali zabava cista 9ka
Pa svi pricate kako zvuk i veliki ekran daju dozivljaj u kinu. Ja u kuci neku noc sam,pojacao zvucnike pofino,trese stomak i ono,nije lose. Pokusaj imitacije kina haha Prica je standardno plitka i nista novo. Kao i svaki novi rilm,moze se pogledati ali ga zaboravis do sutra
Koliko prica o kino dozivljaju kod kuce, @zippoo ce nas na kraju ubijedit da mu dolazimo kuci u kino, upola cijene...
F1 sam u Junu jos odgledao; meni odlican; iznad ocekivanja. Brad Pitt super se uklopio; Javer Bardem glumcina fakat.