Ultimativni filmski vodic

Discussion in 'TV, muzika, filmovi i serije' started by Esh, Aug 15, 2007.

1. zippoo

zippoo Veteran foruma

A tacno...da se napravi neki serijal i termin za neke vrhunske starije filmove...pa sa ovim novim efektima,barem zvucnim. I da stave neke akcijske cijene ili promo,pa da privuku raju. Ovako sada,imam osjecaj da niko ne izadje ono sretan i uzbudjen iz kina,kao prije sto je to bio dozivljaj.
    Ali ne znam ko upravlja tim kinima i kako to funkcionise i da li uprava moze raditi sta lokalno na svoju ruku ili se to sve koordinira iz jedne kancelarije i mozda je sve i digitalizovano.

2. zippoo

zippoo Veteran foruma

Evo odgleda i ja film F1...odvrnuo zvucnike poprilicno i kao u kinu

Odlican film...dugo nisam odgledao film sa paznjom,bez cackanja telefona. Mada script nema bas neke dodirne tacke sa realnom F1,opet je zanimljiv.
    Brad Pit je ovo odglumio u svom stilu,lezerno.

bhd likes this.
  3. Haker

Haker Veteran foruma

Meni je taj film 4 od 10 i to velikodušno, samo radi efekta i kamera sto su koristili za film, sve ostalo je genericni BS kao da je scenarij AI pisao.

Sent from my SM-S931B using Tapatalk

Qler likes this.
  4. Qler

Qler Veteran foruma

Isto, meni je prica ofirna do bola... ali je film dobro urađen.

5. bhd

bhd Veteran foruma

Pa ok, ono prica ko prica.. meh, ali svidja mis e film o f1 sto je uradjen ono kolko toliko priblizno ljubiteljima formule,dosta poznatih lica, a gunther mi je najjaci :D
    cisti entertainment , prica 5 od 10, ali zabava cista 9ka

Qler likes this.
  6. zippoo

zippoo Veteran foruma

Pa svi pricate kako zvuk i veliki ekran daju dozivljaj u kinu.
    Ja u kuci neku noc sam,pojacao zvucnike pofino,trese stomak i ono,nije lose. Pokusaj imitacije kina haha
    Prica je standardno plitka i nista novo. Kao i svaki novi rilm,moze se pogledati ali ga zaboravis do sutra :D

7. selvin

selvin Moderator

Koliko prica o kino dozivljaju kod kuce, @zippoo ce nas na kraju ubijedit da mu dolazimo kuci u kino, upola cijene...

Haker likes this.
  8. zippoo

zippoo Veteran foruma

Nema te cijene za koju bi vas kuci dovodio :D:D:D

9. Sena

Sena Veteran foruma

F1 sam u Junu jos odgledao; meni odlican; iznad ocekivanja. Brad Pitt super se uklopio; Javer Bardem glumcina fakat.

Last edited: Oct 18, 2025