Hvala drustvo na komentarima nekako je interesantnije ovako malo mracnih koridora zato mi se i Singluraty svidio pravo
Ma moze samo sto u vecini slucajeva treba doradit neke elemente ( staticke objekte itd ) ovo je pravljeno cisto radi interesovanja i u slobodno vrijeme
Kada si vec u tome, fino bi bilo da odradis par soba za neke igre ..koje mozes. Imao bo vise ambicija kada znas za sta radis (ne govorim o nikakvim naknadama).
Ma jedino ako nekome bas treba mozda odradim a sad da radim nesto specificno neda mi se ovo radim kada mognem i cisto onako da vidim kako ce ispasti da hocu ima nekoliko stranica gdje ljudi prave kvalitetne modove gdje bi mogao upasti da pravim levele ali i tome se treba kvalitetno posvetiti.
REP ovo ti je baš COOL, ja sam sa valve hammerom nekad radio davno mape za cs, nikad nije ispalo kako treba :smt003 ali bar sam se trudio
Hvala drug hammer je u svoje vrijeme bio cudo ali i sada se koristi za Half-Life 2 engine predobar editor ( imam i ja jednu CS mapu )
Malo sam istrazivao fiziku u UDK-u bez NVIDIA folova i skonto da Unreal 3 engin pored sto podrzava NVIDIA fiziku ima solidno odradjenu svoju. Samo je jeb..no napravit ovo rusenje koristi 80-120 mesheva i jedno 200 varijabli
au matematike, bravo Rapy !! Jedino sto bi za Physxom tu odletilo jos koja hiljada komadica, to je fol