Unreal_UTDK

Discussion in 'Igre i konzole' started by RaP, Sep 4, 2010.

1. Vedo

Vedo Moderator

bravo RaP, sve pohvale!

2. RaP

RaP Komšija

Hvala drustvo na komentarima nekako je interesantnije ovako malo mracnih koridora zato mi se i Singluraty svidio pravo :)

3. NAILS

NAILS Moderator

Da li sobe mozes poslati develeperima pa da ubace u ugru updateom ?

4. RaP

RaP Komšija

Ma moze samo sto u vecini slucajeva treba doradit neke elemente ( staticke objekte itd ) ovo je pravljeno cisto radi interesovanja i u slobodno vrijeme :)

5. NAILS

NAILS Moderator

Kada si vec u tome, fino bi bilo da odradis par soba za neke igre ..koje mozes. Imao bo vise ambicija kada znas za sta radis (ne govorim o nikakvim naknadama).

6. RaP

RaP Komšija

Ma jedino ako nekome bas treba mozda odradim a sad da radim nesto specificno neda mi se ovo radim kada mognem i cisto onako da vidim kako ce ispasti da hocu ima nekoliko stranica gdje ljudi prave kvalitetne modove gdje bi mogao upasti da pravim levele ali i tome se treba kvalitetno posvetiti.

7. Bio_Sam_Zmijanac

Bio_Sam_Zmijanac Veteran foruma

REP ovo ti je baš COOL, ja sam sa valve hammerom nekad radio davno mape za cs, nikad nije ispalo kako treba :smt003 ali bar sam se trudio

8. RaP

RaP Komšija

Hvala drug hammer je u svoje vrijeme bio cudo ali i sada se koristi za Half-Life 2 engine predobar editor ( imam i ja jednu CS mapu ;) )

9. RaP

RaP Komšija

Malo sam istrazivao fiziku u UDK-u bez NVIDIA folova i skonto da Unreal 3 engin pored sto podrzava NVIDIA fiziku ima solidno odradjenu svoju. Samo je jeb..no napravit ovo rusenje koristi 80-120 mesheva i jedno 200 varijabli

Last edited by a moderator: Aug 2, 2017
  10. Vedo

Vedo Moderator

au matematike, bravo Rapy !!

Jedino sto bi za Physxom tu odletilo jos koja hiljada komadica, to je fol ;)

11. jeretik

jeretik Komšija

Ja ne mogu pogledat, presiso sam limit :D Jel RaP napravio to?

12. RaP

RaP Komšija

Moze brate i ovdje da odleti sve ali treba cuvat CPU :)