pozdrav pipl nabavio sam hdd maxtor 160gb udma1 33, 7200 okretaja 8mb cache i posle ugracivanja napise mi da ce radit na niskoj brzini jer nemam hi speed usb kod mene je onaj obicni i shvatam da noram uzeti neki drugi,al ne znam koji pa kao je neko voljan da mi malo pomogne i objasni hvala unaprjed edit ustvari izbaci ovo the unknow usb device will function at reduce speed you must ad hispeed USB hsto controler to this computer to obtain maximum preformance
kod tebe je vjerovatno stariji komp i imas USB 1.1 standard (12Mb/s mislim da je prenos) a USB 2.0 ima 480 Mb/s prenos... zato ti javlja da nece raditi punom brzinom... kupis USB 2.0 kontroler na PCI slot i rijesen problem. imas u http://www.ue.ba oko 30KM ...
eh sad sam ga iscupao i nece da ga prepozna nikako,cuje se onaj zvuk da ga prepozna i pise da je sorage,al ga nema u my comp znali ko sta mu je... fala za odgovor drug,izgleda da cu morati to uraditi.)
nisam dobio nikakav cd,pise plug and play. i kad ga ustekam izbaci mi ovo i uopste ga ne prepozna: USB device has exceeded the power of its hub port :mrgreen: