Molim vas, pogledajte dole moju konfiguraciju. Prije ove graficke sam imao NVidia 8600GT i nisam ocekivano dobio sa ovom. Jel CPU glavni krivac za to sto ne mogu igrati igre na najvisim postavkama? Drajvere uz Ledatek nisam dobio ali sam ih skinuo sa http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphi ... id=1&act=3 Jel OK ovo?
ni grafa vishe nije u cvijetu mladosti, a bogami cpu je tu najslabiji, pa mozda ne bi bilo lose da se tu stavio nesto naprednije. Def za tu rezu na monitoru grafa ima juica za ugodno igranje na medium postavkama.
Ja sam vec upitao o viewtopic.php?f=11&t=17220 ali su mi savjerovali da nije ni isplativo i da ne bi nista posebno ni dobilo. Moncho, da li mozes malo jednostavnije pojasniti. Nisam ja bas neki expert. Pominjes i monitor...
Molim te, koje to igre ne mozes igrati na high, sem crysis i gta4? Edit: I ti leadtekovi driveri su poprilicno stari, skini sa nvidia stranice
Definitivno ti je procesor usko grlo. I ja sam imao Athlon 4200+ X2 i 8800GT i performanse su bile puuuuuuno slabije nego sa E7200 :wink:
Ista stvar sa E5200 i 9600GT. Prešao sa 4200+ X2 i razlika oko 40% + klokanje i sad je procesor brži oko 70% (E5200 na 3.5 ghz).
Imate li kakvu preporuku za maticnu? Neku do 250KM... I gdje da je kupim. Svakako mi je namjera uskoro ici na cetverojezgreni CPU.