Velik brat - Edin

Discussion in 'Generalna diskusija' started by TopniK, Jan 1, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. TopniK

TopniK Komšija

Zna li neko link gdje mogu naći snimak kada je Edin izlazio iz kuće (31.12) ili možda neko od vas ima taj video file?

Na službenoj stranici velikog buraza nema toga.

2. Neo Bahamut Zero

Neo Bahamut Zero Veteran foruma

Zar to neko gleda? Gay indeed. :lol:

3. Stormbringer

Stormbringer Aktivista

Suti,vidis da je citava nacija zarazena tim ludilom. Nevjerovatno na sta se ljudi loze. A Zeljko Mitrovic samo trlja ruke i broji pare. Trebao mu je Bosanac do kraja da izmuze sto vise.

4. ming

ming Veteran foruma

To pokazuje kako nam je nacija ogranicena.

5. Stevie_Ray

Stevie_Ray Veteran foruma

Ja to nikad nisam gledo, niti cu ikad gledat. Nema niceg glupljeg na telki. Cak i sapunice koje uvijek pljujem su bolje od tog.

6. TopniK

TopniK Komšija

Ma nisam ni ja to pratio i naravno da to smatram smećem. Ali kako sam čuo kada je Edin izlazio gađali su ga raznim predmetima pa bih volio to vidjeti.

A da sam ga pratio onda definitivno ne bih propustio tu finalnu noć pogotovo kada sam novu godinu slavio u stanu.

7. zilo

zilo Komšija

Kandidati i koncept emisije jesu kretenski, ali nagrada je fakat fina. 100 000 € je za nase uslove enormna cifra. Toliko love prosjecan i normalan gradjanin BiH ne moze da zaradi za 10 svojih zivota. :)

8. Tir Anasazi

Tir Anasazi Komšija

Sve ono treba u koncentracioni i popaliti, pa posaditi preko polje malina

9. Stevie_Ray

Samo treba bit glup pa pobijedit na ovom gay sranju. :mrgreen: Sto bismo se dzaba skolovali? :lol:

10. vnm_

vnm_ Komšija

nista ogranicenija od ostatka svijeta...nema nacije u kojoj je big brother bio flop (do neke recimo pete sezone)

11. SamiRX-8

SamiRX-8 Komšija

Ja ne gledam TV već godinu dana, a da još slušam i gledam neke strance kako pričaju, kako se tuširaju i kako vrše nuždu je krajnja glupost i gubljenje vremena. Još sluašam u razredu cure, kažu "Šta mislite hoće li za novu prikazivati BB" :lol:

12. Stevie_Ray

Ja TV ne gledam vec dvije god. :) A i prije sam gledo samo filmove i pokoji dokumentarac.

13. TopniK

TopniK Komšija

Pa kako pratiš dešavanja u svijetu? Internet jeste sveobuhvatan ali dnevne kantonalne, državne i internacionalne vijesti su ipak najpristupačnije na dnevniku i drugim informacionim programima (naravno na TV-u) jer teško da ćeš ti namjenski tražiti razne vijesti-novosti na internetu (a dobro znamo da internet u biti nudi samo ono šta tražiš).

Jer osoba koja je punoljetna a ne prati društvena i prirodna dešavanja u svom gradu, svojoj zemlji i u svijetu je nepismena bez obzira na neko visoko obrazovanje.

14. Stevie_Ray

Ma odgledam ja povremeno dnevnik ;)

15. zilo

zilo Komšija

Pa jel' ta Tuzla grad ili dzungla?

16. TopniK

TopniK Komšija

Varoš

17. vnm_

vnm_ Komšija

dnevne novine? sta je to?