Video Games on Discovery Channel

Discussion in 'Igre i konzole' started by Vedo, Jun 26, 2007.

1. Vedo

Vedo Moderator

u nedelju u 22:00, emisija se zove "I, videogame", gledao sam prosli put, bilo je jako zanimljivih stvari pa preporucujem svima da gledaju ;)

2. AdoSA

AdoSA Komšija

Vidio sam reklamu (PacMan, Donkey Kong, Sonic) ali nisam gledao emisiju. Mozes li ukratko objasniti o cemu se radilo?

3. Vedo

Vedo Moderator

Bio je historijat game industrije, tj. kako je sve pocelo, Nintendo, SEGA, Sony itd. Prikazivali trailere o najnovijim igrama (MGS4 za PS3 me odusevila), ispricali pricu Shigeru Myamoto-a (covjek koji je stvorio Super Maria, Zeldu i mnoge druge Nintendove hitove), ma bilo svega i svacega ;) Super emisija

4. NAILS

NAILS Moderator

gledao sam to prije jedno 10-15 dana, ako ne i vise.. ocito su reprizirali..
    svakako za pogledat nebitno dal si gejmer.. samo kad su izasle neke igra, ustvari sve je pocelo ranih osamdesetih.. i naj zanimiljivije je bilo kad su spomenuli galaksiju, stvarni je to davno bilo.. ali u jednom su u pravu, te igre poput galaksije, pack man i slicne.. jednostavno nisi moga oprec, a oni kako kazu nisu imali srca da to priznaju kupcima... he sve pocelo u japanu, i sad je naj veci "vrh" u japanu