u nedelju u 22:00, emisija se zove "I, videogame", gledao sam prosli put, bilo je jako zanimljivih stvari pa preporucujem svima da gledaju
Vidio sam reklamu (PacMan, Donkey Kong, Sonic) ali nisam gledao emisiju. Mozes li ukratko objasniti o cemu se radilo?
Bio je historijat game industrije, tj. kako je sve pocelo, Nintendo, SEGA, Sony itd. Prikazivali trailere o najnovijim igrama (MGS4 za PS3 me odusevila), ispricali pricu Shigeru Myamoto-a (covjek koji je stvorio Super Maria, Zeldu i mnoge druge Nintendove hitove), ma bilo svega i svacega Super emisija
gledao sam to prije jedno 10-15 dana, ako ne i vise.. ocito su reprizirali.. svakako za pogledat nebitno dal si gejmer.. samo kad su izasle neke igra, ustvari sve je pocelo ranih osamdesetih.. i naj zanimiljivije je bilo kad su spomenuli galaksiju, stvarni je to davno bilo.. ali u jednom su u pravu, te igre poput galaksije, pack man i slicne.. jednostavno nisi moga oprec, a oni kako kazu nisu imali srca da to priznaju kupcima... he sve pocelo u japanu, i sad je naj veci "vrh" u japanu