Trebao bi sebi kupiti jedan, za terasu, i ponekad auto. Zanima me šta uopće gledati kod kupovine ovoga, neku jačinu, nastavke, brend neki? Kakav vi koristite, i jeste zadovoljni s njim, može neka preporuka?
Nadjes neke servisere i od njih kupis uredno remontovan uređaj al da je stari model. Bar trideset godina. I bit ces zadovoljan. Em ce da pere i dere em ce se moc popravljat do iznemoglosti. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Karcher je najpopularniji mada vele da kad kupujes gledas da je kuciste od pumpe aluminijsko a ne plastika to voli otici.
https://www.bingotuzla.ba/uredisamdomilivrt/ Evo ima u bingo katalogu neki karcher 330KM, 2 godine garancije.
kupio prije 6-7g karcher k2 i još radi perem više auta, taj k2 je početni model idu sve do k6, ne sjećam se tačno ali ti skuplji modeli imaju više dijelova od mesinga na motoru i trebali bi biti kvalitetni, ali ja sa k2 završavam posao jedino sam dokupio sa ebaya bacač pjene, kvaltetnije garden kablo za vodu i brze spojke i čini posao još ugodnim...
Ovaj u bingu je k3. Gledam na drugim mjestima je svugdje skuplji, doduse ne puno ali u rangu 350-450KM se krece.