Visokotlačni perač, VAP WAP

Discussion in 'Generalna diskusija' started by kvaju, Mar 27, 2025.

1. kvaju

kvaju Komšija

Trebao bi sebi kupiti jedan, za terasu, i ponekad auto.
    Zanima me šta uopće gledati kod kupovine ovoga, neku jačinu, nastavke, brend neki?

Kakav vi koristite, i jeste zadovoljni s njim, može neka preporuka?

2. dino73n

dino73n Veteran foruma

Nadjes neke servisere i od njih kupis uredno remontovan uređaj al da je stari model. Bar trideset godina. I bit ces zadovoljan. Em ce da pere i dere em ce se moc popravljat do iznemoglosti.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Tyger likes this.
  3. Reventon

Reventon Veteran foruma

Karcher su dobri. Drug ima njihovu masinu za dubinsko i vap, godinama koristi i zadovoljan.

4. forzamilan

forzamilan Veteran foruma

Karcher je najpopularniji mada vele da kad kupujes gledas da je kuciste od pumpe aluminijsko a ne plastika to voli otici.

5. selvin

selvin Moderator

kvaju likes this.
  6. Reventon

Reventon Veteran foruma

Ima raznih modela, vidjeo sam danas i u Mercatoru njihovih proizvoda na akciji.

7. Almir

Almir Komšija

kupio prije 6-7g karcher k2 i još radi perem više auta, taj k2 je početni model idu sve do k6, ne sjećam se tačno ali ti skuplji modeli imaju više dijelova od mesinga na motoru i trebali bi biti kvalitetni, ali ja sa k2 završavam posao

jedino sam dokupio sa ebaya bacač pjene, kvaltetnije garden kablo za vodu i brze spojke i čini posao još ugodnim...

kvaju likes this.
  8. selvin

selvin Moderator

Ovaj u bingu je k3. Gledam na drugim mjestima je svugdje skuplji, doduse ne puno ali u rangu 350-450KM se krece.

kvaju likes this.