ih kada se sjetim RTCW a tnt2 i celerona na 600MHz, koji je to raj bio Svakako se radujem svakoj FPS igri a pogotovu 'nastavcima' koje sam ranije igrao
i can't wait for Wolfić mislim da sam Wolfić poceo igrati upravo na svojoj tnt2 M64 ali ga nisam nikada uspio prekucati...sve do proslog ljeta igra je mrak...najdraze oruzje Sten, a zatim Snooper rifle i Paratrooper rifle nadam se da nece uprskati nastavak
meni je bila prejaka igra. koliko vidim, ja sam to igrao na stroju, u odnosu na vas (celereron 2,66GHz, ATI9200 128MB, 256MB RAM-a). meni je najbolji onaj bacac plamena. sta su me puta sfurili s njim :smt005 a najgore su one trebe, samo prave kolut naprijed, ne mozes ih ubiti. a imaju sten
To sam i ja razmisljao dok sam gledao trailer. RTCW jeste imao taj neki stimung da se nesto "cudno desava" u WWII okruzenju, ali prema ovom, cini su da su malo pretjerali.
Re: Wolfenstein nastavak (screens) ovdje se slažem s tobom...RTCW je igra sa tematigom wwII ali nije klasična nego alternativna što je dalo podpuno novi smisao igri...wwII tematika jedva i da se primijeti... :evil: :shock: 8) sjeti se onih mračnih i strašnih katakombi kad ti iz plafona iskoči zombi...
Samo ostaje da se vidi jesu li pretjerali sa onim Star Wars efektima koji se vide po raznim trailerima...
zombijci :smt003 izgledaju pravo loodo trebala bi biti strasna kao i prvi dio, po ovim slikama. koliko vidim, nece biti nesto pretjerano zahtjevna. samo je jos pitanje, koliko ce biti optimizirana za duo i quad procesore. cudi me da nema vise trailera.
mene sad još zanima kakvu su priču ovaj put uklopili u wolfenstein. prošla i nije bila baš popraćena velikom inspiracijom ali je igra kao igra ispala iznad prosjeka, igra ima velik potencijal za dobru priču, a u većini slučajeva, priča određuje stepen igrivosti8)
Jesi li klikao na ove linkove sto smo postali u ovoj temi? Ima barem 5-6 najava i drugih tekstova o igri.