Wolfenstein

Discussion in 'Igre i konzole' started by sgtPepper, Jul 13, 2008.

1. Moncho

Moncho Komšija

ih kada se sjetim RTCW a tnt2 i celerona na 600MHz, koji je to raj bio :)

Svakako se radujem svakoj FPS igri a pogotovu 'nastavcima' koje sam ranije igrao :)

2. NeTRa1der

NeTRa1der Komšija

i can't wait for Wolfić :D

mislim da sam Wolfić poceo igrati upravo na svojoj tnt2 M64 ali ga nisam nikada uspio prekucati...sve do proslog ljeta :D igra je mrak...najdraze oruzje Sten, a zatim Snooper rifle i Paratrooper rifle

nadam se da nece uprskati nastavak

3. kolinsb

kolinsb Veteran foruma

meni je bila prejaka igra. koliko vidim, ja sam to igrao na stroju, u odnosu na vas (celereron 2,66GHz, ATI9200 128MB, 256MB RAM-a). meni je najbolji onaj bacac plamena. sta su me puta sfurili s njim :smt005 a najgore su one trebe, samo prave kolut naprijed, ne mozes ih ubiti. a imaju sten :D

4. Loki

Loki Komšija

Eh kad se sjetim, taj dial-up multiplayer... :roll:

5. Esh

Esh HWB

Podsjetnik, igra na trziste izlazi 3. augusta.

Last edited by a moderator: Aug 2, 2017
  6. Vedo

Vedo Moderator

malo su previse igrali Bioshock, ovo je nesta ala Big Daddy al sa pucom u ruci :roll:

7. Esh

Esh HWB

To sam i ja razmisljao dok sam gledao trailer. RTCW jeste imao taj neki stimung da se nesto "cudno desava" u WWII okruzenju, ali prema ovom, cini su da su malo pretjerali.

8. Tamiya

Tamiya Novi član

Re: Wolfenstein nastavak (screens)

ovdje se slažem s tobom...RTCW je igra sa tematigom wwII ali nije klasična nego alternativna što je dalo podpuno novi smisao igri...wwII tematika jedva i da se primijeti... :evil: :shock: 8)
    sjeti se onih mračnih i strašnih katakombi kad ti iz plafona iskoči zombi...

9. Esh

Esh HWB

Samo ostaje da se vidi jesu li pretjerali sa onim Star Wars efektima koji se vide po raznim trailerima...

10. Esh

Esh HWB

Link: http://www.wolfenstein.com/board/viewto ... f=14&t=491

11. Stevie_Ray

Stevie_Ray Veteran foruma

12. kolinsb

kolinsb Veteran foruma

zombijci :smt003 izgledaju pravo loodo :D trebala bi biti strasna kao i prvi dio, po ovim slikama. koliko vidim, nece biti nesto pretjerano zahtjevna. samo je jos pitanje, koliko ce biti optimizirana za duo i quad procesore. cudi me da nema vise trailera.

13. jeretik

jeretik Komšija

14. Esh

Esh HWB

Minus Star Wars efekti o cemu smo vec diskutovali ;)

15. jeretik

jeretik Komšija

NEka efekata... to je Wolfenstein, a ne Armed Assault

16. Esh

Esh HWB

Ja se ne sjecam pretjerivanja ovih razina u RTCW.

17. jeretik

jeretik Komšija

Zato i jest bio dosadan.

18. Esh

Esh HWB

Sto je nesto krenulo s ovim odgodama... Srecom, ovaj put govorimo samo o 2 sedmice.

19. Tamiya

Tamiya Novi član

mene sad još zanima kakvu su priču ovaj put uklopili u wolfenstein. prošla i nije bila baš popraćena velikom inspiracijom ali je igra kao igra ispala iznad prosjeka, igra ima velik potencijal za dobru priču, a u većini slučajeva, priča određuje stepen igrivosti8)

20. Esh

Esh HWB

Jesi li klikao na ove linkove sto smo postali u ovoj temi? Ima barem 5-6 najava i drugih tekstova o igri.