Wolfenstein

Discussion in 'Igre i konzole' started by sgtPepper, Jul 13, 2008.

1. kolinsb

kolinsb Veteran foruma

to ti je zato sto je igras na easy :D ne bi ti mogo ni trckarati tako po skrovistima, zato sto bi te ispred svakog cekala kamara svaba i ostalih cudovista :lol: :smt003

2. jeretik

jeretik Komšija

Ma to jeste minus, ali su ti dijelovi mali. Ne može se poredit pet minuta midtowna do iduće misije i sat i po Farma... Da ne spominjem ostale misije. Čisti old-school ćejf. Skoro ko Blood majke mi, naročito bolnica.

BTW, cheatovi?! Easy?!! Kakav si ti to čovjek? :mrgreen:

3. kolinsb

kolinsb Veteran foruma

gdjes' ga coj'kom nazvat :p :smt003

4. dmr

dmr Veteran foruma

5. Esh

Esh HWB

Jos uvijek ne shvatam zasto je bitna informacija o broju prodanih kopija igre Wolfenstein koja se objavljuje na Bugovom portalu, pogotovo ako se uzme u obzir da je vijest stara vise od 7 dana.

6. dmr

dmr Veteran foruma

Ne pitaj mene, ja sam samo nadopunio vasu raspravu :mrgreen:

7. RaP

RaP Komšija

100% se slazem :)

8. jeretik

jeretik Komšija

Prošo dvaput zaredom :)

Ovome bi dobro došla kakva ekspanzija, radi multiplayera i da se ubaci pokoji level na snijegu

9. Esh

Esh HWB

Koliko si sati izvukao iz 'prolaza'?

10. jeretik

jeretik Komšija

E, prvi put 12, drugi put 11 sati. Dojadilo mi više :lol: Zadnji level je nako

11. zoi

zoi Veteran foruma

Evo i ja probao igru i moram se s ovim slozit.Do sada presao 28% i svidja mi se igra,samo sto,kao sto mobster rece,smara midtown :(

12. Shenron

Shenron Komšija

Igrao sam ju nekih 15-tak minuta i nije me toliko privukla kao RTCW. A jos je gore sto imam jedva 20-25fps, ponekad 30-tak, pa mi se neda igrati.
    Trebalo mi prostora na disku pa je pao uninstall :D .

13. Esh

Esh HWB

14. Esh

Esh HWB

Patch 1.11:
    Link: http://www.wolfenstein.com/media/patches/

15. Stihoklepac

Stihoklepac Moderator

igrica je ocaj, mp mozda popravi dojam

16. nFare

nFare Overclocker

Evo tek sam probao igru i isto tako mogu reci da mi je zao sto je (uglavnom) popljuvana igra. Level design je za pohvalu, nema jednolicnosti, takodje je primjetan mix svega sto se radilo u id-ovom engineu, pa igra dosta podjeca na prey, u uvodu na doom/quake (naravno potrebno je samo u glavi zamisliti druge uniforme :)).
    Valjda nije ostatak monoton ovo sto sam dosad vidio je ok.

17. joyjoy

joyjoy Aktivista

presao 50% i izbrisao je , meni nije ni blizu RTCW

18. Tamiya

Tamiya Novi član

Gameplay - sredina...naginje ka siromaštvu...Grafika hmmm nije loša toliko...Igrivost isto srednja žalost...Žanr...sr**e
    AL - u historiji igranja...nikakd nisam vidio zaostaliji i primitivniji al kod neprijatelja napomena: granatu ti bace u lijevu šupljinu uha...mislim ne treba duše griješiti...ali AL - horror :shock: pa da sam ga ja pravio bolje bi ga napravio...efekti mi se ne sviđaju...
    pretjerali su sa onim paukom i čudovištima...kraj mi se sviđa...ne znam što...ali mi se sviđa...
    od maksimalne ocjene 10 ja joj dajem 6.5...

19. Qler

Qler Veteran foruma

AL? :roll:

20. dmr

dmr Veteran foruma

pomijesao sa ai :mrgreen: