to ti je zato sto je igras na easy ne bi ti mogo ni trckarati tako po skrovistima, zato sto bi te ispred svakog cekala kamara svaba i ostalih cudovista :lol: :smt003
Ma to jeste minus, ali su ti dijelovi mali. Ne može se poredit pet minuta midtowna do iduće misije i sat i po Farma... Da ne spominjem ostale misije. Čisti old-school ćejf. Skoro ko Blood majke mi, naročito bolnica. BTW, cheatovi?! Easy?!! Kakav si ti to čovjek? :mrgreen:
Jos uvijek ne shvatam zasto je bitna informacija o broju prodanih kopija igre Wolfenstein koja se objavljuje na Bugovom portalu, pogotovo ako se uzme u obzir da je vijest stara vise od 7 dana.
Prošo dvaput zaredom Ovome bi dobro došla kakva ekspanzija, radi multiplayera i da se ubaci pokoji level na snijegu
Evo i ja probao igru i moram se s ovim slozit.Do sada presao 28% i svidja mi se igra,samo sto,kao sto mobster rece,smara midtown
Igrao sam ju nekih 15-tak minuta i nije me toliko privukla kao RTCW. A jos je gore sto imam jedva 20-25fps, ponekad 30-tak, pa mi se neda igrati. Trebalo mi prostora na disku pa je pao uninstall .
Evo tek sam probao igru i isto tako mogu reci da mi je zao sto je (uglavnom) popljuvana igra. Level design je za pohvalu, nema jednolicnosti, takodje je primjetan mix svega sto se radilo u id-ovom engineu, pa igra dosta podjeca na prey, u uvodu na doom/quake (naravno potrebno je samo u glavi zamisliti druge uniforme ). Valjda nije ostatak monoton ovo sto sam dosad vidio je ok.
Gameplay - sredina...naginje ka siromaštvu...Grafika hmmm nije loša toliko...Igrivost isto srednja žalost...Žanr...sr**e AL - u historiji igranja...nikakd nisam vidio zaostaliji i primitivniji al kod neprijatelja napomena: granatu ti bace u lijevu šupljinu uha...mislim ne treba duše griješiti...ali AL - horror :shock: pa da sam ga ja pravio bolje bi ga napravio...efekti mi se ne sviđaju... pretjerali su sa onim paukom i čudovištima...kraj mi se sviđa...ne znam što...ali mi se sviđa... od maksimalne ocjene 10 ja joj dajem 6.5...