WoW fps

Discussion in 'Igre i konzole' started by bharthas, Aug 15, 2008.

1. bharthas

bharthas Novi član

znal iko zasto mi je fps veoma los kad sam u orgrimmaru imam i 4-5 fps shatt isto kad odem negdje na otvoreno 20 max a imam 1gb Rama, 2,8 ghz procesor, 256 graficku sve na default video opcijama. A wow nezahtjeva ni blizu ovoga :/. Znal iko kako da povecam fps il u cemu je problem. Radi se o original serveru.

2. Moncho

Moncho Komšija

ove tvoji podaci vrijede isto kao kada ja kazem imam golf auto. Moras specificirat komponente, nhf, koja graficka, koji proc i sl, ne samo 2.4 GHz proc ili nedaj boze imam 256 MB graficku, ovime nisi nista rekao.

3. sgtPepper

sgtPepper Overclocker

Isti problem sam imao davno dok sam još igrao WoW, i to sa 7900GT. Pomogla mi je reinstalacija sistema.

4. bharthas

bharthas Novi član

Kao prvo nema veze koja graficka jer wow pise da se moze na 64 mgb grafickoj al eto ati radeon 9600, ddr1 je ram 400 mhz procesor nije toliko bitan jer wow zahtjeva duplo manje :/

5. nFare

nFare Overclocker

Iskesiraj za 7600GT 90km i eto solidnog igranja.

6. artemis

artemis Komšija

WoW zna biti itekako zahtjevan,recimo neki raid od 40 ljudi,monsteri i šarenilo na sve strane :mrgreen:

7. Lamagician

Lamagician Komšija

moja konfa ispod samo sa 8600GTS pa padne na 45-50 fps ponekad.

8. Esh

Esh HWB

Par ljudi ti je vec skrenulo paznju na navodjenje detaljnijih specifikacija pa to svakako uradi. Da bi povecao fps, imas opciju nabavke bolje graficke kartice ili dodatnog smanjivanja detalja u WoW-u.