Zdravlje

Discussion in 'Generalna diskusija' started by ibran, Mar 2, 2025.

1. EL NINO CFC

EL NINO CFC Veteran foruma

Ja bih takodjer morao kod dermatologa. Imam male milije na podrucju oko kapka ociju.

Mada gledacu i neki face masazu da uradim i da mi ociste lice usput :D

Samo covik nikako da se nakani.

2. Qler

Qler Veteran foruma

Ja sutra odoh na tehnicki :D u El Tawil, imamo ono Uniqa osiguranje pa kod njih je pregled. Vidjet cemo sta ce reci...

3. Almir

Almir Komšija

za ove iz tz, što se tiče dermatologije u farahu samo tražiti starog, ovo ostalo čungalunga...

ps. ako neko ima preporku za neki holivud smajl :) sa fasetama, ono minimalno da se diraju postojeći bilo gdje u bih ali da rade top, ja sam dobio preporku za avicenu, znam za neke i ostale, ali ako neko ima preporku neka napise...

4. Reventon

Reventon Veteran foruma

Dok skonta na sta mislis sa holivud smajl. Kontam zatezanje lica ono izbjeljivanje zuba :D od zubara u Tuzli idem samo kod Šabića na brčanskoj

@Qler Al Tawil,da ne odes gdje netreba.
    El Tawil izbaci svasta nesto, od firme za export-import do nekog tenisera i transeksualne glumice iz Egipta :D

5. Almir

Almir Komšija

ma jok izbjeljivanje-poliranje zuba je sledeća faza poslije skidanja kamenca, više pričam o minimalnom diranju mojih zuba tipa da izbruse na one trokutiće već se ugrađuju te fasete ali je cijena 4-5 stoja po zubu :(
    sada ima dosta tih naziva ali jedan od njih je holivudski osmijeh :)

6. Qler

Qler Veteran foruma

Ma znam gdje je :) necu fuliti :) sigurno necu do Egipta :D da me neko jos iznenada ne pregleda prostatu :D

7. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

A sto bi izbjeljivao ako ces stavljati vinire? Fasete ne zastite zub, moze se pokvariti pa valja opet raditi fasetu i traju samo nekoliko godina, ako ne napukne i prije.

8. zippoo

zippoo Veteran foruma

Ja sam prije 15ak dana bio na specijalistickom pregledu ociju...sve super i sa zdravljem ocnog dna i sa dioptrijom. Na daljinu vidim odlicno...vidio sam do 4-5 reda na onoj tabeli,dalje nisu ni trazili da citam.
    Sirili mi zjenice,da se pogleda i ocno dno...sve super. Vidim i na blizinu ali polako se moraju malo odmicati ruke,prije sam mogao citati kada stavim telefon na 10 cm od ociju,sada ne moze,treba barem na 20 cm udaljiti da bude ostro :D

9. Qler

Qler Veteran foruma

Evo bio na sistematskom, kazu dobar. Mogu jos dati ruke :)

10. selvin

selvin Moderator

Ne treba jos uvijek remen mijenjati?

11. Qler

Qler Veteran foruma

Kaže dobar, malo u ulju al još može :)

12. Haker

Haker Veteran foruma

Ja se greškom kod ove naručio. Ukucam u google dermatolog sarajevo izbaci prvo ovu. Ali hajde nema veze, treba mi mladeže pogledati to moze svaki dermatolog. [​IMG]

Sent from my SM-S911B using Tapatalk