Nesto mi se ne da preko 350mil. Edit: Da se ispravim Vedo znas li procitati broj? :smt003 Za one koji ne znaju: devetnaest kvadriliona, dvadeset pet triliona, sesto pedeset jedan bilion, osamsto trideset cetiri miliona, sesto dvanaest hiljada, devetsto sesnaest
:shock: Uhh, evo u paintu sam malo preuredio, znaci moj cilj je +20.000 neceg (zanemarit cemo prvih 12 nula). Ovo ce biti gadno.. Daj nom jos jednu fotku svog dlana, da vidim te zuljeve PS: svaka cast
Na kraju sam fulio pticu. U prolazu bila ispod zvonceta, i ja tamo cu, vamo cu, i fulam. BTW jedan zvoncic je na kraju nosio 17k poena. Dosadilo mi bilo vise igrati.
Ma isto je sve vrijeme, samo sto ih ima sve manje. Ali ne zezne te nedostatak zvoncica nego pad koncentracije.
Mene zezne neodlucnost, krenem da skocim na desno zvonce pa se u sred leta predomislim i krenem na lijevo i hvala Bogu ne dohvatim ni jedno
Konačno...žao mi miša,koliko puta sam kliknuo...Kako je dobro držati hladnu limenku u ruci nakon ovoga :smt003
artemis = freak Svaka cast, ja odustao, beze se izivciram a mis mi je bezzican pa bi se lako moglo desiti da poleti u pravcu zida :twisted:
ljudi svaka vam cast na zivcima . Mada ima boljih stvari za ubiti vrijeme tj. manje rizicnih po mis. Bar je kod mene takav slucaj jer bi letio od zid davno prije tog rezultata :lol
Još da znam jogu...koliki bi onda rezultat nabio :mrgreen: Baciti miša?!Ne pada mi napamet...samo ga pogledam i vidim $ koje sam istresao za njega.
Ma niđe veze. Naime moj najbolji rezultat nije prešao 50 000 :mrgreen: :lol: A nisam se vala nešto ni trudio :lol:
ne, treba kliknut samo prvi put da 'poletis', onda samo mrdas mis desno - lijevo, sa zvonceta na zvonce, zeko sam skace