haha napomenu me bas, WiC je meni jedna od drazih rts-a, a kako vidim Bebac bi mogao i lopte razbaciti :smt005
Ma ta bijela kutija kraj nje je puna orginala Kad poraste, biche joj zadaca da odigra klasike A lopta je obavezna Neka jos koju godinu doduse.
Moj avatar sve govori :smt003 . To je slika kad je imao 9 mjeseci, sad ima 19 mjeseci i ima 11 killova u cod4 na bihnet tdm-u :smt005 . Kad je imao prvi kill na bihnet tdm-u nisam odolio a da ne napisem liku "imas cast da te ubije moj sin od 1god :smt005 "
ako ti se upetlja u to malo kablova sto imas, neces je otpetljati za godinu hehe de ziv bio povezi to bar malo a slatka je pravo
Kolinse, to je projekat bio da podijelim mrezu kuci na 3 vlana. Nisam stigao kablove srediti. Veki, nije jos, puze pa se digne uz nesto i onda se drzi i lagano pokusava hodat. Ubrzo. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Ne znam samo hoces li imato dovoljno bandwidth-a za 3 wlana :lol: A sad ce to hodanje...moja kcerkica je prohodala sa 10 mjeseci a sin sa 9 i od tad su mi zvucnici na plafonu a zice u kanalicama