Stan se radi pa stavljam vrata ulazna. Treba mi nesto kvalitetno i sigurno. Naletio na netu na firmu Sektor Doo ( https://protuprovalnavratasarajevo.com/ ) Vidim da imaju najbolje recenzije. Ima li neko neki prijedlog ili iskustvo tj preporuku. Hvala Sent from my galaxy s23
Imaš u Zenici u staroj Čaršiji radnju koja radi ta vrata i imaju vrhunske proizvode. Za stan su bila oko 1000 KM kad sam ja gledao prije neke dvije godine a za kuću oko 1500 KM. Unilock doo je naziv.
U Tuzli iDoor preprodaje Zalmu, cijene su 1000, 1500 i 2500. Imaš Drincom - turski proizvodi, od 250 - 800km. Također imaš Madeem, oni proizvode svoja vrata, ali nažalost, nigdje nema salona da pogledaš. Ja sam bio u proizvodnji kada sam sebi tražio, konstrukcijski su sasvim zadovoljavajuća, ali nisam siguran za završne detalje, nisam uspio viditi ni jedna sklopljena, samo poluproizvode.
Ja sam prije dvije godine u sektoru naručio vrata i nikad nisu dostavljena. Srećom pa nisu uzeli nikakav avans
Nisi bio uporan Kod nas je pod moranje da se za svoje pare ganjas,molis,zoves 5 puta Evo ja cekam majstora lokalnog jednog,od 25.11. 2024 ,stolar...da mi promijeni kuhinjsku plocu i ubaci rernu i keramicku plocu. Brat bratu,posao od 2 sata ,ako i toliko ali eto... Radio mi je jos neke stvari po kuci,onako nije los a ni nesto wow,vise ga zovem da ga poguram ali evo izgleda uzeo fursati. Neki dan zove,cisto onako da se javi "da nije zaboravio" a jos ga nema evo
Samo da ti zahvalim na preporuci, vrata su super. A da ne govorim o usluzi, profesionalnosti i ljubaznosti osoblja. Čovjek prezentirao vrata haman pola sata. Isporuka je do 10.2 max. S malim popustom i ugradnjom sve 1700KM. Hvala Sent from my galaxy s23