Blindo vrata

Discussion in 'Generalna diskusija' started by SpookyMoO, Jan 10, 2025.

1. SpookyMoO

SpookyMoO Komšija

Stan se radi pa stavljam vrata ulazna.
    Treba mi nesto kvalitetno i sigurno.
    Naletio na netu na firmu Sektor Doo ( https://protuprovalnavratasarajevo.com/ )
    Vidim da imaju najbolje recenzije.
    Ima li neko neki prijedlog ili iskustvo tj preporuku.
    Hvala

Sent from my galaxy s23

2. zoi

zoi Veteran foruma

Imaš u Zenici u staroj Čaršiji radnju koja radi ta vrata i imaju vrhunske proizvode. Za stan su bila oko 1000 KM kad sam ja gledao prije neke dvije godine a za kuću oko 1500 KM. Unilock doo je naziv.

SpookyMoO likes this.
  3. nivla

nivla Komšija

door sektor dobar

SpookyMoO likes this.
  4. NaLe!

NaLe! Aktivista

Zalmo je prisutan, i preskočiti ga u širokom luku.

SpookyMoO likes this.
  5. SpookyMoO

SpookyMoO Komšija

Zenica mi je svakako bliže hvala za preporuke

Sent from my galaxy s23

zoi likes this.
  6. NaLe!

NaLe! Aktivista

U Tuzli iDoor preprodaje Zalmu, cijene su 1000, 1500 i 2500. Imaš Drincom - turski proizvodi, od 250 - 800km. Također imaš Madeem, oni proizvode svoja vrata, ali nažalost, nigdje nema salona da pogledaš. Ja sam bio u proizvodnji kada sam sebi tražio, konstrukcijski su sasvim zadovoljavajuća, ali nisam siguran za završne detalje, nisam uspio viditi ni jedna sklopljena, samo poluproizvode.

SpookyMoO likes this.
  7. Tensai

Tensai Komšija

Ja sam prije dvije godine u sektoru naručio vrata i nikad nisu dostavljena. Srećom pa nisu uzeli nikakav avans

SpookyMoO likes this.
  8. zippoo

zippoo Veteran foruma

Nisi bio uporan :D
    Kod nas je pod moranje da se za svoje pare ganjas,molis,zoves 5 puta :D
    Evo ja cekam majstora lokalnog jednog,od 25.11. 2024 :D,stolar...da mi promijeni kuhinjsku plocu i ubaci rernu i keramicku plocu. Brat bratu,posao od 2 sata ,ako i toliko ali eto...:D
    Radio mi je jos neke stvari po kuci,onako nije los a ni nesto wow,vise ga zovem da ga poguram ali evo izgleda uzeo fursati. Neki dan zove,cisto onako da se javi "da nije zaboravio" a jos ga nema evo :D

9. bhd

bhd Veteran foruma

baca ti seen :D

irhadkul likes this.
  10. SpookyMoO

SpookyMoO Komšija

Samo da ti zahvalim na preporuci, vrata su super. A da ne govorim o usluzi, profesionalnosti i ljubaznosti osoblja. Čovjek prezentirao vrata haman pola sata. Isporuka je do 10.2 max. S malim popustom i ugradnjom sve 1700KM. Hvala

Sent from my galaxy s23

bhd and zoi like this.