Prije nego sto je sletio sa staze zalio se na papucicu gasa, bio je radio feed. Ta prica da je do njega je mozda naredjenje iz staba, sjeti se prsta od sefa prosli put kad se pobunio. Previse je dobar da napravi tako sitne greske. https://pledgetimes.com/formula-1-c...ck-hs-follows-the-french-gp-moment-by-moment/
A na F1 portalu izasla vijest kako je priznao da je do njeg i da ako tako nastavi i ne zasluzuje borbu za titulu.
Posložilo se tako. Svi prave greške, Ferrari je izgubio par pobjeda i to je to. Na ovom levelu se ne može izvući s tim. Leclerc je klasa, mali je nevjerovatan, vozi na apsolutnom limitu kada je pritisak najveći. Hamilton, verstapen su slični bili, kada su skontali da mogu pobijediti kada voze i ispod limita postali su nepobjedivi. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
Bilo kako bilo Leclerc je bolji od tima u kojem se nalazi. Max je sad bas sazrio a i redbull je na vrlo visokom nivou. Ide Max lagano do titule a do godine ce se i merc vratiti u igru tako da to opet komplikuje eventualni napad Leclerca na titulu. Mislim da je se predugo vezao za Ferrari sa tim ugovorom na 5 god. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Pa Ferrari ima najbolji bolid ili jednako brz kao bull. Merc je fulao koncept pitanje je da li će se vratiti i sljedeće godine. Nema on kud sve i da hoće. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
Leclerc puno podsjeca na Vettela u Ferrariju. Koliko se samo puta izvrtio. Ovu utrku Sainz jednostavno nije imao srece jer je morao startat zadnji, inace bi lagano uzeo. A i Sainz je imao puno puta izvrtanje ove sezone, izgleda da Ferrari ima 1.9TDI, prejak na gasu.
Baš tako, podsjeća na sve Vettelove sezone samo što je ovaj imao 4 titule pa je bio pod manjim pritiskom. Ferrari je k'o engleska reprezentacija u fudbalu, ne mogu dahnuti od pritiska novinara i javnosti i unutarnje politike. Ne znaju pripremiti tim za uspjeh kao što je to bilo sa Šumaherom, nego daj da pobijedimo sutra već, šta su samo šefova promijenili, samo im još Briatore fali da upotpune sliku.
On i Kimi su mi bila dva najdraža vozača, sad iskreno nemam nekog favorita, možda Lando, djeluje mi OK.
Da ali vozač njegovog kalibra da se bruka sa timom poput Aston Martina. Ferrari ne može, red bull me može, merc ne može i to je to, ostaju timovi koji su truba za njega. Šteta ali pravi potez. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk