Stavio sam u podforum mobiteli zbog BH Mobile paketa mInternet. Bas me interesuju kolike ce bit cijene http://www.bhtelecom.ba/portalnovost+M509275b8dfa.html
Bice kul ako ne bude preskup i ako netbook bude barem nesto jeftiniji nego "inace". Jel moze ko slucajno sa slike prepoznat koji je Eee? Il slucajno zna model?
ma znao sam tita mi! kako su samo idioti, to je nevjerovatno. imaju monopol, imaju sve zivo i ne mogu ni jednu jedinu ponudu napraviti kako treba. na adsl-u daju bjednicki limit i brzu konekciju (koja je btw nula za svijet), ili ti daju bez limita tzv fer upotrebu i brzinu tek toliko jacu da raja ne bi bila na dial-up-u!! :S fuj
dobio sam na mail bih neta eglasnik i bit ce Acer one tj model od 10,1 incha standarno 160 GB. taj je samo bio na reklami mada i mene zanima da li ce bit jos kakvi ako bude kakvi novosti javit cu
Eto bas mi treba da jos jedan ugovor imam sa njima... a cijene ce biti, pa po njima garant "ekstra povoljne". Neka oni sebi taj minilaptop stave negdje, ko i onu televiziju :twisted:
vidjeo sam reklame tj kraj cesta one velike i ima cini mi se ne znam tacno koji model i koji paket al 21,65 km mjesecno ako se ne varam sigurno na 2 godine. ako ima kakvi informacija novi et nek javi
Pa dijele sada uz racune te "letke", uglavnom ide acer aspire one D250, po cijeni od 755KM uz minternet paket 500mb na 12 mjeseci ugovorom. Ili 700km na 2godine, naravno bez pdv-a.
nije mi jasno npr paket od 500 mb mjesecno je oko 30 km a od 9GB oko 22 km. jesu li ovo cijene samog laptopa bez interneta i na evo 22 km jos dodas + tih 9GB neta ?