Telemach oficijelni thread

Discussion in 'Internet provideri i usluge' started by burner, Jun 5, 2007.

 1. Piroman

  Piroman Komšija

  Radi ovaj EON dobro, jedino još da poprave ovaj PIN kod koji se koristi za određene kanale/sadržaje, jer koji god ukucam kaže da nije pravi, mada isti provjereno radi i na d3go i na resiveru!
   
 2. zippoo

  zippoo Komšija

  ako sam dobro shvatio,jer nisam korisnik telemacha,taj EON sluzi za gledanje SVIH programa na vise razlicitih uredjaja,preko browsera ?
  da li se ta usluga dodatno placa ili je besplatna ?
   
 3. lolak

  lolak Aktivista

  Besplatna za korisnike Telemacha, trenutno u testnom periodu mogu pristupiti ljudi sa drugih providera, ako im neko posudi account login..
   
 4. NAILS

  NAILS Veteran foruma

  Oni koji su ti u paketu. Ne doslovno svi.
   
 5. zippoo

  zippoo Komšija

  pa dobro,na to i mislim,koji paket imas,te sve programe mozes gledati znaci
  logicno da neces imati sve,jer bi onda svi uzeli najmanji paket a preko browsera gledali sve kanale :D
  ja sam negdje do januara vezan ugovorom,mati uzela telefon na godinu a evo vec godinama telekom ne dize brzine neta,moja tv ocajna,nema uopste HD kanala u osnovnom paketu pa polahko kalkulisem...ako budem u radnom odnosu i pri parama,da razmotrim telemach,jer sada imaju i u mom gradu...a dobio bi i neke pogodnosti od 3 ili 6 mjeseci jeftinije pretplate,ako se vezem ugovorom
  jedino su skuplji nekih 7-8 KM od moja tv net paketa a ako uzmeme dodatni paket,onda cu imati brzinu kao i kod telemacha i neke HD kanale,sto je opet u pet deka :D
  treba dobro izvagati da li se vrijedi zahebavati oko prelaska za par kanala i 2-3 km ustede
   
 6. NAILS

  NAILS Veteran foruma

  Kazem ne svi da ne bude zabune jer sada, u testnom periodu, neki korisnici imaju pojedine kanale na koje nisu pretplaceni kao HBO pa da raja ne misli da se sve dobije bez obzira na paket. Sa druge strane, nema Hayat kanala dok ne znam da li su oni jedini koji ne dozvoljavaju svoj sadrzaj na ovoj platformi.
   
 7. anel007

  anel007 Komšija

  Sumnjam da ce hayat dozvoliti jer onda konkurisu sebi i onoj kozi koja pojma nema kako sta radi i koja se cak voza autobusom ebo je konj dosadnu kad pocne laprdat prebacujem 100 kanala naprijed

  Sent from my Huawei Honor 8 using Tapatalk
   
 8. NAILS

  NAILS Veteran foruma

  Moram da pohvalim tehničku podršku. Prošle sedmice zvao informativno za black screen. Za vikend me zvali da vide da li je i dalje isti slucaj i da prikupe jos informacija. U ponedjeljak je proradilo a evo danas me zovu da li radi i da li imam još kakvih pitanja i poteškoca.
   
  Patton2410 and dams82 like this.
 9. hamo pipa

  hamo pipa Komšija

  Prikupljaju se bugovi, bice uskoro radovi na ispravljanju detektovanih gresaka.

  Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
   
 10. Patton2410

  Patton2410 Overclocker

  Hamo, reci im da nam puste vise kanala za 'Murica :D
   

Share This Page