Separate names with a comma.
Može li mi neko reći kako mogu postaviti .srt prijevod u DVD film koristeći Power DVD 13 ???
Re: Windows 8 Sad nekad treba da izađe Windows 8.1 sa određenim izmjenama. "Prema neimenovanim izvorima bliskim Microsoftu, redmondski gigant će...
U pitanju je laptop Dell 5721 i sadrži grafičku intel hd graphics 4000 - primarna na matičnoj - koja radii AMD RADEON HD 8730M - sekundarna...
Nakon što se instalira Win7 ili Win8, i prikaže se onaj prozor "Checking video perfomance", nakon njega bude samo crna slika i ništa se ne dešava,...
Pozdrav, kod jednog momka sam vidio aplikaciju koja omogućuje kreiranja "desktopa". Naime, pomoću njega moguće je na desktop postaviti aplikacije...
Zdravo. Na laptopu imam samo VGA izlaz i želio bih da ga preko RCA ili SCART-a spojim sa TV-om. Kod nas nisam nigdje uspio pronaći to kablo ili...
Može li netko objasniti na koji način mogu staviti zaštitu na HDD da u slučaju krađe mu se ne može pristupiti bezz pass-a, a da bez problema može...
Pozdrav, ugradio sam novu mrežnu karticu, i u control panelu prikazuje da radi (konektovana). Međutim, ne mogu pristupiti internetu (nemam...