Separate names with a comma.
Pozdrav Sta uzeti od graficke u rangu 300$, da napomenem kupovina je u USA, nikakvih dodatnih troskova nema trasporta ni carine. Posto trenutno...
Mozes ako nemas turba, ako imas nije preporuka jer najvise turbo fasuje zbog hladnog ulja. (Jbg, pisem s mob pa sve new post)
Castrol, motul, selenia, kako znam i liqui molly . Ja sam sipao i motul i liqui molly 5w40 full sintetika c3.
Ako ce vozit 80 onda za njega nije autoput nego obicna cesta. Ta voznja od 80 na autoputu gdje je ogranicenje 120-130 je ometanje drugi ucesnika...
Zato sto je w20 VODA od ulja, pogotov kad se motor zagrije. E sad sto su mjenjali prvi broj, gustocu na niskim temperaturama je pitanje. 0w30 je...
Znaci zato i kod nas raja masovno na autoputevima vozi 90km/h
Ovo nece uraditi ulje od 30 000km kvalitetno, ovo ce uraditi ulje iz BINGA ili slicna ulja cija je cijena 4-5km litar. Meni se cini prije da je...
Sve zavisi gdje je vozeno i u kakvih uslovima. Ulje ce biti gore nakon 10 000km predjeni u gradu gdje stalno imas gasenje i paljenje vozila, gdje...
Ne pricamo o tim vremenima, ali turbo rupa jos uvijek postoji osim gdje imas turbo pogonjen elektro-motorom tako da imas trenutni odziv turba. I...
Nema ubrzanje kao elektricni zato sto imas turbu rupu, turbo nema obrtaja u tom momentu. (slucaj naglog dodavanja gasa)
Zato sto on ima popust do 35% na sve sto kupi i kaze zamjena ulja je 20KM sto u konacnosti bude preko 50KM, cak i vise. Kad mu ti doneses svoje...
Kad dodas max gas, motor pokusava isporucit sto vecu snagu u tom momentu. Da bi to dostigao mora sagoriti vecu kolicinu goriva a s tim je potrebna...
To nastaje drugim putem, ili je mapa prepravljena (neki sporski automobili imaju to, popcorn tacnije) da ima dodatno ubrizgavanje nakon zapaljenja...
Vracas se na ono, da sa tim visokim obrtajima odrzavas vecu temperaturu izduva-Turba u nadi da ce izbaciti govna koja se nakupe na njemu a ne da...
Max gas ce vise otvoriti lopatice na 1500 obrtaja (trenutno) nego konstatno drzanje gasa na 3000 obrt. Kad navuces odredjenu brzinu i zelis je...