Separate names with a comma.
Pc gaming je u kuxxx vec dugo, sto od cijene graficki - diskova - ram do timova koji prave igre s 0 optimizacije. Vecina danasnjih igri izgleda...
Za sad jeftinije nego u USA (sto se tice amazon i newegg). Jer na ove dvije stranice u roku 7 dana cijene su samo odletile u nebo, prije toga bilo...
Gledam bas na Amazon (usa), prije mjesec dana otprilike 5070 bila oko 600$ kad sam je mislio uzeti a sad je oko 800 i vise. Xfx 9070 16gb sto sam...
Jedini gasim jedino kad hocu ispuhati kuciste, sta mjenjati ili ako nikog nece biti kod kuce 2 ili vise dana (ugasim na produznom vecinu tehnike),...
Nisam to ni gledao, znam da sam citao da je uspjevao fazon s alu foliom. E sad, je li neko uzimao ove filtere s TEMU? Uskoro mislim mjenjati na...
3c vec sigurno 5 godina i prije 2 godine uzet i 4 lite. Za sad zadovoljan, filteri nisu opremljeni cipom tako da samo mozes resetovati. Ja ih...
Ja sam jedno vrijeme gurao 1060 6gb na i5 2400 i graficka nikad nije upalila ventilatore. Bio sam pomislio da je neki kvar.
Russel se ne smije ni pogledati lose, a tek da ga zakacis. Vise je Lec zasluzio kaznu nego Hamo, ali ovo je FIA.
RM850x nema ispod 320-350km i to na olx, naravno da ce biti tise nego ovo a i kvalitetnije. Ja ti kazem, ja sam kontakitrao DrPC za neke druge...
Ja se samo sjecam da sam prije mozda godinu dana gledao ovo DrPC i za sta god sam pitao, nije imao na stanju. Ne zelim spajati graficku koja...
Ma nije problem dogurati do 300 ako je bas neka primjetna razlika. (750-850W otprilike, radit ce na )
Chieftec 850w Vega-m. vrijedi li 260KM ili ima nesto bolje za to? Na SPL's PSU Tier List ne izgleda lose. Planiram mjenjati prije nego stigne...
Ne mora, mozes odjednom platit ali moras biti korisnik.
Prica se da je komsiji postavio pod prozor. Bas i mene zanima.
Procita na redditu ovo "Disable all Nvidia Audio from Device Manager, under Sound, Video and Game controllers. Let me know if it worked" I dosta...