Separate names with a comma.
Ali znaci ne mozes sve?
Sta je po zakonu u ovoj drzavi? (jel jos uvijek ne mozes vracati sve kanale unazad na moja tv?)
Valja je problem platforme, Uniteg grupe drzi eon (Servere itd) a to bhtelecom ne preuzima, moze uzeti licencu za eon (aplikaciju) ali onda valja...
Sto je najgore izgleda s ovim preuzimanjem telemacha od strane bhtelecom je gasenje EON platforme citave. Ukidanje eon box-a itd itd. Sreca...
TXT? Ima jos uvijek, ali se masovno raja zali na kvalitet interneta.
Ako je cijev puknula poslje brojila ti ces snosit trosak, prije brojila onda nista. Ja bi odmah prijavio i trazio da se izvrsi kontrola. Ti licno...
To je obicni ventil, on ne igra nikakvu ulogu na pritisak, samo protok. (ima li vode ili ne)
Ja bi vise volio da je to sve tvoj TRUD i ZNANJE a ne glupa lutrija. (malo sale, drago mi je da ti se zivot tako poslozio)
Prije 10 godina je bilo 50 golfova na jednog bravo - brava, tako je i danas. 50 golf 8 na mozda jednog fiat 500. 10000 ili vise passata 8 na 1...
10 bara je sigurnosti ako je taj boja, 2 bara vise nego sto taj bojler treba (po onom sto sam nasao bojler je 8 bara). To moze biti problem. Ako...
I da je kvalitetnija od GOLFA i ako je sve isto
Ako je dobra brzina u paketu, onda vise korisnika uzme jedan paket i djeli. (prijatelj mi tako radi u Poljskoj, vise njih uzeli paket od oko 500$...
Ja na golf 4 vec 4 puta mjenjam brave (na oba), na oba zadnja vrata (gepeka) truhla, na oba prednji blatobrani - pragovi su gotovi itd itd, na oba...
Ima, ali rijetko kad oni dolaze. Nedavno sam imao bas problem, prvo dosla dva momka neka firma iz Sarajeva, zamjenili modem ali nisu ukucali u...
Nije, ima ispod jos neko. I nije problem crkla ili istruhlo (imaju bolju limariju od golfa 4, octavie, fabije) nego sto se mali broj prodao i 90%...