Ajdin87's Recent Activity
-
Ajdin87 liked zippoo's post in the thread BH Telecom ADSL, Moja TV i Mobile - oficijelni thread.
Ma ne vrijedi ni 1 KM,ne znam koji im je K vise sa ovim ludilom sa cijenama...bukvalno svaka firma u BiH,skontala da je OK da se ide na...
Feb 3, 2025 at 10:38 PM -
Ajdin87 liked zippoo's post in the thread BH Telecom ADSL, Moja TV i Mobile - oficijelni thread.
Ahaha evo sada sjeo za komp,da vidim imam li Arene Premium na moja web tv,kad surprise,imam kurko :D Odem nadjem onu vijest,kada vidi...
Feb 3, 2025 at 10:38 PM -
Ajdin87 liked Patton2410's post in the thread BH Telecom ADSL, Moja TV i Mobile - oficijelni thread.
Fuj. Da Bog da im blokirali.
Feb 2, 2025 at 5:44 PM -
Ajdin87 liked zoi's post in the thread BH Telecom ADSL, Moja TV i Mobile - oficijelni thread.
Tako meni da ukinu sve kanale ne bih ni primjetio jer ne gledam televiziju, što ne znači da je uredu da to rade.
Feb 2, 2025 at 5:44 PM -
Ajdin87 liked dams82's post in the thread BH Telecom ADSL, Moja TV i Mobile - oficijelni thread.
Znači nisu još ti tvoji preuzeli telemach, a već pokazuju da će biti monopol i udaranje po korisnicima? Sent from my SM-S911B using...
Feb 2, 2025 at 5:42 PM