Separate names with a comma.
Ma nemam prostor ni za centralnu :) Unesem kad hocu da igram i kad zavrsim iznesem. Sent from my 23117RA68G using Tapatalk
Odakle narucujes, tj gdje nabavljas stvari? Javi se u PM, imam par sastavljenih P1 masina i nekoliko Socket 7 ploca i procesora, mada nisam sve...
Tesko ces naci ta kucista ovako na prodaju, jedino negdje kod nekoga u supi ili na autopijaci. Nego daj nam konfiguraciju da vidimo o cemu se...
Svaki dan je tu neka guzva i ista situacija, a policije nikad ni na mapi. Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Jucer sam umro, stojim u koloni upalim klix kad pise kolaps. Jedva do kuce dosao. Sve ispod 15l je premija :D Sent from my Mi Note 10 Lite using...
Kako vidim zadnjih par dana ovi revieweri koji su odigrali, ima dosta promjena, al kontam da ce to biti ok, svaki Civ je nesto radikalno haman...
Hvala vam :) @dmr bit ce i facelift pa i dalje valjda nekad :D Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Haha, hvala puno, ne daj Boze da ja snimam potrosnju, ako uspijem naci dionicu da je ispod 8L, ide snimak :D Sent from my Mi Note 10 Lite using...
Hvala puno, ovo za ulje nisam znao, hvala. I ovaj ima DPF jos uvijek, tako da me vjerovatno nekad ocekuje ta igranka s obzirom na moju voznju,...
Na kraju ipak Škoda i dizel. 1.9 TDI, 77kW, BLS motor, presla 258000km, 2009. godiste, uvezen u BiH 2019. i od tad kod jednog vlasnika, stariji...
Ma ja to i ja kontam svakako. Hvala na savjetima. Evo cekam da se javi. Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Ma ove knjizice ne uzimam za ozbiljno, svaki drugi malac u komsiluku ima neki pecat i moze popuniti. Javio sam se evo da pitam kad se moze...
https://olx.ba/artikal/62621292 Sta mislite i ovome, ako je tacan opis valjda je ok, plus benzin i nije strasna kilometraza. Sent from my Mi...
Izvinjenje prihvaceno druze :) poceo sam pricu sa 308 SW. Kako god zeznuto naci za ovaj budzet a da nije ispod 2010. godista. Hvala na...
To mi je sve malo, dvije sjedalice u autu, navikao u Scenicu na prostor i sirinu. Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk