Separate names with a comma.
Ne radim. Tako je kako kazes, problem su ovi sa neispravnim autima, ali rjesenje moramo biti mi sa ispravnim. Sent from my Mi Note 10 Lite...
Ne treba moliti nego insistirati da dobije uslugu koju placa. Samo tako se moze boriti protiv "pravila" poslovanja na tehnickom pregledu. I ako...
Pa to je taj stav, svi preskacu, ali da i svi pocnu zahtijevati da im se tehnicki uradi po zakonu, drugacije bi bilo. I taj stav "kod mene je sve...
Kad svi tako pricate evo jedno pitanje za vas. Koliko vas je zadnji put na tehničkom pregledu zahtijevalo da vam regloskompom pregledaju da li su...
Ja se samo nasmijem slatko i pogledam u svoj novi Intel Celeron 300A koji sam neki dan nabavio... Kakav ce samo overclock tu da padne :) Nije...
Saprati i oprati nije bi priblizno isto. Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Bez komplikacija. Zovnes policiju, urade zapisnik, s njim odes u nadležni MUP, vjerovatno ce trebati popuniti izjavu, prijavi se gubitak, i dobije...
Kako sam samo zaboravio koliko je zeznuta High Stakes, jos ostecenja auta uvedena. 4-5 staza odvezao, nijednu nisam pobijedio, u istoj klasi auta....
Ide onda nocas High Stakes, zapravo mislim da imam originalni cd Road Challenge (europski release na mislim). Sent from my Mi Note 10 Lite using...
Evo i od mene jedan za ozivljavanje teme :) [MEDIA] Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Joj al je ovaj Telecom razočarenje... Prvo odem u Telecom centar, reko da vidim mogu li isprobati taj njihov box, kazu ne moze, nigdje... Ok,...
Sve vise senzora koji prave dummy vozace. Udesa vise nego ikad. Ljudi se oslonili na svakakva sranja, i kvalitet vozaca opada. Nedavno poznanik...
Mislim da je to sve u pet deka. Znam dosta ljudi koji se griju na klime, LG, Mitsubishi, Daikin, svi zadovoljni, kod sviju sve dobro radi. Niko...
Vrijedi li preci sa telemacha na ovo, EON je jedini razlog sto drzim telemach. Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Dakle da jos trazim, hvala na infu :) Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk