Separate names with a comma.
Nije ni 50USD, taj sto si linkao je 32USD :D
Drugu na F20, na manje od 100tkm u pola voznje bez ikakvih naznaka pukao lanac. A npr znam ih nekoliko koji su imali ili imaju E87/E90 sa...
Vozim ja 2.0 benz, prezadovoljan. Bujrum pp detaljnije sta sve zanima, vec sam mislim kolegi Nailsu pisao i jos nekome :)
Promocija ne vrijedi za BiH..
Okreni se kad vozis caddya majstore :D BTW, tapatalk propao skroz, ne mogu se ni pisati postovi nikako dok se ne pretplatis.
Danas ti je malo 100Hz a kamoli 75 za neki online fps gaming. I ne znam koliki si ljubitelj ultrawide monitora. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Otkud za 1400 ponuda oba telefona? Ima li jos?
Raja ako moze procjena, i ako ko ko ima zainteresovan pa da vidimo dalje da li mi se isplati prodavati. U pitanju je HAF 922, u skoro fabrickom...
Tebe služi dobro? Na kojem monitoru ako se može znati mislim dimenzije? Nemaš zamjerki, sve preporuke za isti?
Koristi li neko arm/stand za veci monitor slucajno? Treba mi za asus pg348q. Vecina ovih u specifikacijama stoji do 32 inca npr, a ovaj kod mene...
Ne vidim ni ja. Hebemu misa, potrudi se qleru, koliko smo cekali na ovo :D EDIT: Auto je bolesno, nenormalno dobro izgleda. Samo nas pocasti...
Ima li ko kakvo misljenje ili jos bolje iskustvo sa HyperX Cloud Mix Buds??
Nije ni Jokic za NBA nego isto za baustele :)
Sa serijskim kodom koji se nalazi na kutiji?