Separate names with a comma.
Hoće li crvenkasti lavić za alfa mužijake dočekati 15. rođendan na cesti pitanje je :D
Sjedio bi i ti u niskom deduka da te ne jebu leđa i ulazak/izlazak :D
Sad još i lažeš :D pročitaj svoj tekst pa se zadumaj malo. Tu priču možeš prosipati nekom drugom :D Neko bi pomislio da si vozio po nekakvim...
Ne hvali to smeće po forumu, kupiće neko pa će te spominjati.
Xiaomi Airfryer 6.5l 1800W ili Nutribullet NBA081B 8l(2x4l) 2850W ? :D Koji bi vi uzeli :D
Kako mozes biti prezadovoljan sa zimskim gumama koje si tek namontirao a haman nije bilo 5 kišnih dana a o snijegu, ledu i poledici da ne pričamo.
@selvin Izvini ali ovo je isključivo tvoja greška što nisi na vrijeme zaustavio bhd-a i njegov off topic. Meni ni iz džepa niti u džep, ali...
Ja sam imao beze iskustvo s dysonom, pisao i na ovoj temi i cak kacio comparison video nekoliko modela.
Maconac glavni :cool:
Imas ih na olxu po 140 KM
Kakav je ovaj, je li bas fula ili? https://ananas.ba/proizvod/samsung-vcc4550v36-bol-usisivac-sa-posudom-1800-w-1-3-l-plavi/2264528 Po ovim...
Dosta smo pricali o autu, pricajmo malo o mom usisivacu :D U nedoumici sam da li ici na neki klasicni ili stapni. Tepiha ima po kuci jebes ga,...
Prodajem mikrofon Kingston HyperX Solocast. Nov novcat, dobijen na poklon, ali je višak i to je jedini razlog prodaje. Link za detalje:...