Separate names with a comma.
Hoce garant pogotovo na servise voziti. Tako je i moja planirala sebi auto, pa gledala svasta nesta od nekih twinga i ford ka pa do astri,...
Sudeci po fiskalnom ugradjivani su originalni dijelovi pretpostavljam u ovlaštenom servisu Sent from my Mi 10T using Tapatalk
Evo uklopilo se u budzet, doduse isao sam na kupovinu preko BHTelecoma (pa je samim tim i izbor bio ogranicen) jer sam isplatio zadnju ratu sto...
Ja kuci imam mesh sa 3 deco m5 uredjaja u tom najlosijem scenariju gdje su svi povezani bezicno i tacno je da se na trecem skoku pofino gubi...
Ja prosle godine presao sa 42" na 55" tv i evo vec mjesec dana planiram kako u budzet uklopiti kupovinu 75" tv-a Sent from my Mi 10T using Tapatalk
Raspitivao sam se ja oko tog prebacivanja peci crntralnog grijanja na toplotnu pumpu zrak-voda i odgovor je da se to vecinom ne isplati. Ako je u...
Privatne brze poste su potpisale sporazum da ne rade vikendom dostave, vjerovatno im to znaci vandredna dostava al ja se ne bih nesto pouzdao u...
Vala za ove pare koliko trazi isplati ti se taxi uzeti i otici po njega. Sent from my Mi 10T using Tapatalk
Otpilike oko 130kWh po nekoj mojoj racunici je ta razlika od 20KM Sent from my Mi 10T using Tapatalk
Nece ni moci sam, prije nekoliko godina kum je dobro nagrabusio zbog tih tablica. Trazili mu policijski zapisnik da bi dobio nove i jedva na kraju...
Ja dnevni od nekih 35-40 kvadrata grijem klimom i cijeli prosli mjesec sam centralno nalozio samo 2 puta kad je bilo hladnije,ostalih 29 dana je...
Za bilo sta na sprat ja svakom preporucujem mesh, vec nekoliko godina to koristim kuci. Trenutno sam na ovom:...
Lock Sent from my Mi 10T using Tapatalk
Kupljena u BHTelecomu prije 2 dana, dolazi sa njihovom garancijom na 24 mjeseca. Cijena: 60 KM (fiksna) Lokacija: Vogosca/Sarajevo sa mogucnoscu...