Separate names with a comma.
Za ovo se u potpunosti slažem. Valjda će novi SE biti tako nekih dimenzija pa da se uzme u razmatranje nakon obične 13.
Nema mogućnosti da se to postavi. Meni su prilikom postavljanja rekli da bi morali tražiti od dobavljača prilagođavanje software-a i to "svakom...
Trenutno imam NetFlat 5 paket a vidim od 01.10.2023. mijenjaju pakete tj. povećavaju cijene pa da pitam, ko se razumije u parametre, koliku bi...
Zato se Telemach digao i rovi kod mene na Sjenjaku. Džaba im sad kad sam na MojaTV pod ugovorom. Ali dobro je da se pojavila alternativa sa...
Kod mene je Premium paket i već 2 mjeseca je 130,99 TL (cca 12 KM). Poskupili su i oni treći put u godini dana.
Katastrofa ziva. Meni se pojavile poruke u inbox-u koje sam obrisao prije >2 godine
Naravno da se sjećam. Bila su to "lijepa" vremena kada se imalo ograničenje download-a od 3GB. Bio sam često "aktivan".
Zato sam ja prošli mjesec odjavio uslugu (2 8 mjeseci nakon potpisivanja ugovora) i presao na MojaTV koja ima daleko bolju ponudu kanala i...
Ima li makar FritzBox otvoren USB?
I mene ovo zanima za ZTE modem pošto ima USB, a sa user:user se ne može pristupiti dijelu za štimanje USB-a.
I ja sam odlučio sada raskinuti ugovor jer nisu htjeli da uvedu optiku u moj ulaz. 5 metara ispred zgrade prolazi im glavni optički vod i nece da...
Ipak sam uzeo obični iPhone 13. Nov sa 2 god. garancije u BHT za 1.400 KM. Još nova zelena boja. Kako narod priča da je težak prelaz sa Androida...
Koji je po vama bolji, 12 (obični) ili 13 mini? Dvoumim se između ova dva.
Zato preko Argentine registruješ Premium za 2 KM mjesečno ili porodični paket za 3 KM i imaš Youtube bez reklama, mogućnost preuzimanja sadržaja...
Ja sad probao. Radi.