Separate names with a comma.
Imam ja u Tuzli optiku do stana. Brzina je kako i stoji 300/30. Prije sam imao MojuTV na način da je optika bila do ulaza a dalje bakar do stana....
Ovo ti je polovan telefon a ne nov. Skuplje nego kod nas na OLX-u.
Evo ja sam bio dugo godina korisnik BH Telecoma (ADSL-a) što na čistom bakru što na FTTB (bakar od prizemlja zgrade do u stan), a onda uveo...
Za ovo se u potpunosti slažem. Valjda će novi SE biti tako nekih dimenzija pa da se uzme u razmatranje nakon obične 13.
Nema mogućnosti da se to postavi. Meni su prilikom postavljanja rekli da bi morali tražiti od dobavljača prilagođavanje software-a i to "svakom...
Trenutno imam NetFlat 5 paket a vidim od 01.10.2023. mijenjaju pakete tj. povećavaju cijene pa da pitam, ko se razumije u parametre, koliku bi...
Zato se Telemach digao i rovi kod mene na Sjenjaku. Džaba im sad kad sam na MojaTV pod ugovorom. Ali dobro je da se pojavila alternativa sa...
Kod mene je Premium paket i već 2 mjeseca je 130,99 TL (cca 12 KM). Poskupili su i oni treći put u godini dana.
Katastrofa ziva. Meni se pojavile poruke u inbox-u koje sam obrisao prije >2 godine
Naravno da se sjećam. Bila su to "lijepa" vremena kada se imalo ograničenje download-a od 3GB. Bio sam često "aktivan".
Zato sam ja prošli mjesec odjavio uslugu (2 8 mjeseci nakon potpisivanja ugovora) i presao na MojaTV koja ima daleko bolju ponudu kanala i...
Ima li makar FritzBox otvoren USB?
I mene ovo zanima za ZTE modem pošto ima USB, a sa user:user se ne može pristupiti dijelu za štimanje USB-a.
I ja sam odlučio sada raskinuti ugovor jer nisu htjeli da uvedu optiku u moj ulaz. 5 metara ispred zgrade prolazi im glavni optički vod i nece da...
Ipak sam uzeo obični iPhone 13. Nov sa 2 god. garancije u BHT za 1.400 KM. Još nova zelena boja. Kako narod priča da je težak prelaz sa Androida...