Separate names with a comma.
mene interesuje ovaj mp33 da cujem cijenu
uh, nego hocel ko zatezat novi dres?
isto mi je palo na pamet, svakako ko bude testirao prvi nek javi, mada ne vidim smisao zbog 2 dolara sad mjenjat, ne znajuci kakvi su :D bum...
Ferrari klasika los u trkanju :( Max pokazuje zube zestoko, kakav tempo... da se nije okrenuo bio bi 1. Merc def borba za titulu, kimi buduci...
Primarno samo zbog toga, nije lose za neke stvari :) A trebaju prvo izgraditi reputaciju da se preko njih sta naruci :D
Trenutni model mi je primarno filmovi i eon i ponekad surfanje da ne nosam laptop. Model 10.9 10th generaciju sad kontam malo mi pa da zamjenim...
Jel iko uzeo ipad air 13', lomim se izmedju te i 11 velicine.
Cijena 1400, za HWB popust fin :) 1h radio, nov. Lokacija Sarajevo.
Koji ce nam bolje da ubace arene koje su nekad naplatili dodatne 3marke pa kad su iskljucili klosari nisu smanjili cijenu. Sent from my iPhone...
Meni je juce doslo jedno 30x amazon.de onaj code za logiranje :) Negdje sam procitao da je Amazon imao hack prije gasenja na UAE tokom...
Tako je - Dakle to je cisti fake prevara. nista ne pritisci sto nisi ti :) also check this:...
cuj microsoft zove :D hahahahah :D Meni redovno kad se reobnovi na olx, neko posalje da hoce da kupi preko XEpresa :D a tipa broj sa +381
Hajd ti vidi Imas li fwd neki da kad promjenis ne obavjestava i te neke Sent from my iPhone using Tapatalk
glitch neki , uzas, sta je danas sigurno znaci ?