Separate names with a comma.
15-ak godina borbe za potomstvo. Ne dao bog nikom. Kao i u svakoj profesiji, nije ni svaki doktor baš humanista, razumijem da svako treba biti...
pozdrav, da li šalješ poštom?
pozdrav. opet tražim savjet oko gpu, nadam se da ne dosadjujem. malo sam osvježio konfiguraciju, nije najnovija ali razlika u dosadašnjem...
Može li preporuka, ako je neko išao, za kupalište na Trebižat? Ili Drežnica. Za par dana idem na more, a planirali par dana prije HR provesti u...
Ovaj 3008 je lijep auto. Pošto sam takodje u potrazi za autom, vozio sam se sa drugom koji ga ima. Unutrašnjost je lijepa, ljepša nego VW, Skoda,...
U svoj priči, meni je fascinantno da je u kružni uletio vozeći 60 km/h. Ja skoro stanem, kao da ima znak stop. Inače, vozio sam se par puta sa...
Prije par dana žali se kolega sa posla da ga je "bacilo" u kružnom kod TE "Tuzla", udario felge, a vozio 60.
Jutros krenuo za SA na "event", vratim se iz Djurdjevika, u autu nešto pošteno počelo da melje. Na sreću, nisam kartu kupio.
U razgovoru sa prijateljima i kolegama glavni savjet je da kupim auto koji ću lakše prodati. "Ne kupuj vjenčano auto" , tako nešto. Jbg, ako ću...
A vozi li neko Opel? Planiram mijenjati auto, gledao kod ovih Kramara. 2018, 2019... Insignia mi se svidjela, cijene se vrte oko 25-30 000...
Ne znam odakle si,ali u Puračiću kod Lukavac, na magistrali, imaš autootpad koji radi samo sa mercedes dijelovima.
Hvala vam na razmišljanju i savjetima. Nisam napisao , zaboravio sorry, da ne bih mijenjao ništa osim grafičke, za koju podrazumijevam 1x6 pin....
@Reznor hvala ti. gledao sam ova poredjenja, tu mi je sve jasno. zaboravio sam napisati da bi se igralo na 1920x1080, uglavnom neki stariji...
pozdrav. konfiguracija iz potpisa. da li se isplati mijenjati moju trenutnu asus hd 7790 1gb? htio sam umjesto nje ubaciti rx 570 4gb, za 150 km....
Pratim ponedeljkom od 21.00 na HRT seriju "Šutnja", a počeo i na YT ukrajinsku "Sluga naroda".