Separate names with a comma.
da je ovo iznio kolega koji vozi pezota,bilo bi... ovako, za mercedes, pristojno.
Nisu mi jasno stručnjaci u McLaren. Trebali su makar ture-jaze metodom izabrati vozača br.1 sad bi imali i konstruktorsku i vozačku titulu.za nas...
Max bi ovog Ferrarija riješio u pola kruga. 20 krugova, majstor ima +10 sekundi.
zadnji put u kinu gledao f1. neku noć sa drugovima, imali nekakav "party". Nisu gledali f1, pa pustili na tv . vrijedilo je para otići u kino.
pozdrav. spominjale su se ovde cjelogodišnje gume, pa konkretno da upitam, vozi li neko od forumaša ove cjelogodišnje gume? da podijeli iskustvo....
Pozdrav, je li kupljeno na TK? Ako možeš napisati u kojoj radnji si kupovao.
U mom komšiluku je ordinirao čopor od 15-ak pasa. Uništili su jednog Tucsona, novi model i Toyota takodje novi model. Vlasnici su tužili Grad. Da...
Zamalo sam pazario skoda octavia 2021g. karavan. iskreno mi ljepsi karavan od limuzine, ali gospodja ne dijeli moje misljenje.
Jesu li ovi 1.5 u Peugeot i Opel isti motori?
Nego, da li je neko od vas gledao ovaj F1? Gledao za vikend, nije mi nešto, ali pošto sam višedecenijski ljubitelj F1 ima prodju. Dani groma+ Top...
Vozim auto sa automatskom klimom, znači održava konstantno temperaturu u autu. Samo me interesovalo i vaše mišljenje, jer sa tipovima na poslu...
Auto je Tucson, 2019. godine.
Jbg, meni svaka ručna, pa i električna.
Pozdrav, evo sam u procesu kupovine auta. Inače i cipele jedva kupim, a i ova kupovina se baš odužila. Pitanje za društvo:da li biste kupili auto...
15-ak godina borbe za potomstvo. Ne dao bog nikom. Kao i u svakoj profesiji, nije ni svaki doktor baš humanista, razumijem da svako treba biti...