Separate names with a comma.
Nabavio 990 pro 2tb. Napatio se sa 2 programa za kloniranje sa starog diska na novi da mi prebaci windows i sve živo. Sve errori neki, dok nisam...
Evo konfiguracije od nećaka u kompletu. Malo je modifikovo ventilator od hladnjaka jer mu je ram smetao. Super izgleda sve....
Samo sa gornje strane može ici ovaj hladnjak na njegov case. Evo testirali smo u prime95 temperatura je max 65c što je idealno. Ne treba izgleda...
Može li neki savjet molim vas. Nećak je stavio Arctic Freezer II 280 u kućište msi airflow 320r, ali problem je što hladnjak ne može u potpunosti...
Evo nećak je sastavio PC, a još mu stiže hladnjak koji sam mu poslao freezer ii 280 da mu hladi ryzen 7700 [IMG] https://postimg.cc/18D346y2...
Ja sam sa alltrails aplikacije prešao na Stravu, našo hakovan apk. Jel se može downloadat da mapu gledam offline? Jao ljudi kako sam se neki dan...
Moguće je i to mickey, ali evo ide freezer ii 280 nećaku taman on sklapa konfiguraciju, tako da je sve top.
Evo, stigao mi je Arctic Freezer III Pro 360 i stavio sam ga na svoj 14700K. Temperature u idleu su sada 25°C, a u stres testu su išle do 60°C....
Imam i ja Cougar MX600 i moram reći da je kućište brutalno moćno. Najbolje koje sam ikada imao, pravo savršenstvo. Preporučili su mi ga ljudi ovde...
Predobro mafia izgleda, odmah sam je prednaručio na steamu, 50 eurića.
naručio sam freezer iii pro 360 pa ako bude isti problem onda ću štimat, svakako mi neki čudan zvuk izlazi iz ovog trenutnog hlađenja. Stiže...
Vjerovatno sam "oštetio" hlađenje pri čestoj vožnji kućišta u automobilu. Trenutno sam u biosu CPU lite load stavio na Mode 9 što je malo...
Ma ja sam puno u autu prevozio kućište kada sam bio živio na 2 adrese, vjerovatno sam oštetio nešto. Jer pređene su hiljade kilometara u gepeku
ma uzet ću ga ja, vidim nova strojka izašla prije 15-ak dana. Žao mi ovog intela pržim ga već skoro godinu dana sa ovim temperaturama, iako ste mi...
jel ima neki zračni kuler da je jači od ovog vodenog ili ? Stvarno se ne razumijem u ovo a za 14700k mi treba kojeg ne klokujem niti namjeravam