Separate names with a comma.
Ima li igdje kod nas kupiti onaj novi gta 6 kontroler, tj. prednaručit?
Meni je onaj punjač za kontrolere zakon, kad završim sa igranjem samo ga stavim na onaj stalak i puni se.
Zanimljivo gdje je uslikao ovu cijenu, jer ni pri izlasku nije bila ovako niska. Što se tiče kontrolera i ja osjetim da mi na PRO duže traje...
Gledao sam čudo na netflixu od gta 6 trejlera, evo još i nakon videa čitam po twiteru detalje. Sutra skidam 4k sa youtube
na ps5 treba ukinuti fidelity, to je katastrofa jedna, grafika skoro ista, vjerovatno je bogatiji ray trace kad stojiš u mjestu i tražiš čestice,...
Ma pro je mašina, vidim ja to evo igrajući spider-man 2
čovječe sa streamablea ga skinuli imali su zajedno oko milion pregleda barem kad sam ja gledo, sreća da sam downloado na mobitel :D. Kad god...
Evo ga još jedan, ovo je leakan data branch pa izlaze videi, e sad priča se po twitteru da je moguće da su iz 2023-2025 godine....
Evo leakovan GTA 6 video https://streamable.com/0wdrc5
Po čemu su bolji? Gledao sam ttu marku hisense, ali kada sam vidio da nije google android odustao sam. Želim da na tv mogu instalirati hakovane...
U potpunosti se slažem sa tobom, isti dojam mi je igra ostavila. A prije igranja sam čitao toliko hvale za igru da sam ostao očajan kad sam krenuo...
Meni je evo stigao Pro danas. Uradio sam prijenos podataka i sve je fino i uredno prebačeno sa Slima. Iskreno, Pro je manje bučan od PS5 Slima....
Eo našao na entelBa ima na stanju, šalju sutra 1780km, jedva našao, oko 10 šopova sam kontaktirao, nitko nema sem ovih. Pro mi je dobar zbog...
Nigdje konzola nema ni za 1800km, strašno.
Kod njih naručio na webu i vidim ne stiže ništa, nazovem ih danas kažu da nigdje od dobavljača nema da nabave. :(