Separate names with a comma.
Ovo ima samo u bosni... http://zaslike.com/files/drmgvwbx4xulpp48lj3.jpg
Matična: Asus M3A78 am2+ Procesor: AM2 athlon II x2 240 2.8ghz oc-an trenutno radi na 3.5ghz testirano sve,stabilno,bez dizanja voltaža.. RAM:...
Wireless uslugu trenutno nudimo u slijedeæim gradovima: FEDERACIJA BIH SREDNJOBOSANSKA ŽUPANIJA Busovaèa Kiseljak Kreševo Nova Bila Novi Travnik...
[img] Labrador: Skupa igračka,mali vrag ne sluša ništa,samo probleme pravi,jede ko konj i nikad mu dosta...
Ma možeš bez paste samo nemoj ju opterecivat ničim... P.S Upravo probao spasit nv 9600gt ali bezuspješno...:-(
Zar niste čitali da je u tim hladnim lemovima puno otrovnih spojeva i 40% olova,koji se na 200c natalozi po pećnici i onda opet jedete hranu...
Hvala vam na pomoći..svaka čast..idem narucit ovaj po preporuci..
KOJI ROUTER Koji router za wireless uzet,da se s njim spojim bežično na AP i opet bežično prosljedim signal na svoje računare...hvala..
Kako je mogla zaradit prihode 2x veće nego do sad,nije mi jasno... Lažu s ovim ciframa i postotcima..
Re: Novi NFS==?? Ok ipak ću obrisati neŠto s c: pa probati na njega.Ne vidim nikakvo povećanje fps-a... edit: ništa bolje nije opet,ide 75fps i...
Re: Novi NFS==?? Instalirao igru na D:/nfs,na C: nemam prostora.Sada kada hocu onaj patch staviti nema opcije za odabrati hdd!Gdje on to...
pa vjerojatno nije do matične..kao što kažeš proc mrtav..evo upravo se igro malo s tim procom na asus m3a78,bez problema prepoznat proc nisam ni...
a jeb. drzava da sam tjeo davno sam a mogo dovuc iz hr,reko brzo ce i kod nas pa necu petljat...ima da ga iscjedim..