Separate names with a comma.
Dosadna je full, jedva odgledah ovih 5 epizoda... Fargo mi je puno bolje sjeo ova 5. sezona. Inace Banshee je dobra serija od manje poznatih to...
Najbolje je EA play trial za 1$ mjesec ako jos to daju za nove korisnike, kad istekne samo ne produzis dalje. Tako sam presao ''It takes two'' u...
https://i.postimg.cc/Wz8gqXGy/71-BBZITj5-GL-AC-UF894-1000-QL80.jpg Postarina je oko 13km jer je euroexpress sa kojim oni rade skuplji ali su mi...
Uzeo QCK+ pubg edition veliku (45x40), predobra je. Sto se tice lokacije mislim da su u Bijeljini iako na olx ne pise tako. Dobio poruku od brze...
Uzeo neki dan podlogu za mis od LuxTehnika, sve uredno.
Ovaj DrPC, ja mislim da ne postoji komad hardvera da ga nema na profilu. :D PCBest mi je jednom uvazio garanciju novu plocu mi poslao, kasnije sam...
Ovi cungla lunga ''shopovi'' po piku sa milion artikala objavljenih i 7 dojmova za 3 godine ja tu ne gledam uopste niti shvatam ozbiljno. Nekoliko...
Nema sanse da bi uzeo polovnu kartu od nekog bez barem 20-30 pozitivnih dojmova
Fallout New Vegas na epicu besplatno
Probao stremio radi odlicno... brzo ucita ne stopa imaju subtitlovi.
Ne znam nisu valjda, a cisto sumnjam da driveri mogu ovdje neko cudo napravit. Inace ovaj studio se vec jednom 'proslavio' kod porta Batman Arkham...
Izasla The last of us na steamu danas, sudeci po reviewima na steamu jedan je od losijih portova, stalni crashevi, nizak fps uz dropove, cpu kao...
Ja koristim hyperx cloud 2 wireless, 240km bile, ne znam kakve su te audio-technica ali ove su top stvarno... odlican zvuk kvalitetna izrada i...
Da tu je sve ispravno.
Gamepad i tastatura prodati EDIT: Na prodaju zvucnici Logitech X530, 70km (koristeni)