Separate names with a comma.
Fallout New Vegas na epicu besplatno
Probao stremio radi odlicno... brzo ucita ne stopa imaju subtitlovi.
Ne znam nisu valjda, a cisto sumnjam da driveri mogu ovdje neko cudo napravit. Inace ovaj studio se vec jednom 'proslavio' kod porta Batman Arkham...
Izasla The last of us na steamu danas, sudeci po reviewima na steamu jedan je od losijih portova, stalni crashevi, nizak fps uz dropove, cpu kao...
Ja koristim hyperx cloud 2 wireless, 240km bile, ne znam kakve su te audio-technica ali ove su top stvarno... odlican zvuk kvalitetna izrada i...
Da tu je sve ispravno.
Gamepad i tastatura prodati EDIT: Na prodaju zvucnici Logitech X530, 70km (koristeni)
80km Jos na prodaju i tastatura G610, 90km (koristena)
Ja bi uzeo 'Ti', jaca je i do 20% tako da i cjenovno kad gledas vrijedi doplate.
Staro je to bas
Za amd samo whql ganjati, prvi put kad sam instalisao 'optional' imao sam probleme.
S tim da je upitno kakav je kvalitet sa FSR na toj rezoluciji, nisam testirao ali sam cuo da je lose.
Ta nije preskupa ali bojim se da se razocaras, jedva da moze proci sada a pogotovo narednih godina. Npr. Mafia 1 definitive edition jedva ide...
Jako lijepa kartica
Fifa 23 je samo trial od 10 sati na ea play a fifa 22 je full. Bas sam nedavno ispuco tih 10 sati i uzeh cijelu igru na steamu je trenutno -60%.