Separate names with a comma.
Tražim najjeftiniji način kako da prebacim šteku Marlbora do Kanade. :D Navodno tamo nema tih cigareta, a rodbina zapela pa hoće. To je jedini...
Nisam htio da otvaram novu temu, pa ću pitanje postaviti u ovoj. Trebao bih poslati jedan paket brodom za Kanadu. Da li neka kurirska služba nudi...
Da li neko slučajno ima viška invite? Prijatelj mi se zarazio, stalno visi na mom accountu, a volio bih da zajedno možemo igrati. Hvala :)
Telefon sam brickovao zato što sam izvadio bateriju kad se zaledio, i odmah zatim bootao. Valjda sam trebao sačekati minutu-dvije poslije vađenja...
Neka random igra, mislim da je bila u Staff ili Editor's choice, nisam siguran. Nisam neke divlje tražio, nego dosade radi gledao šta ima novo na...
@Vedo Za taj Odin, ne mogu naći file-ove za moj telefon, tako da sam se odmah tu izgubio :|. @Reventon Pokušao Factory Reset iz HBOOT-a sa...
Ako misliš na Full Wipe (data, cache, dalvik cache) odradio sam sve to. Mogu ući u Bootloader i u Recovery, samo kad uđem u recovery (clockworkmod...
Nedavno sam uzeo Desire S, i do jučer je slušao kako treba. Nakon instaliranja neke aplikacije sa marketa, freezao je, i morao sam izvaditi...
3. Intel + AMD
Ako nije problem, može li invite na [email protected]. Mnogo hvala :)
Meni je druga sezona CGa dosta bolja od prve. U drugoj sezoni, Lelouch još više lići na Lighta, a novi antagonista ima ulogu L-a, more or less :D....
Kupio sam TF2 kad je izašao, tako da igram od samog početka, ali uglavnom for fun. Steam acc mi je: qr_, pa ono kome se igra timski :P
Pa neki kum daleki donio iz holandije , a na carini mu nista nisu naplatili . 120 GB hdd , i te dvije igre (pure i lego batman ) dosle u kutiji sa...
Eto da se pohvalim , stigla je i moja crna x-kutijca iz holandije , bundle sa pure i lego batman . Uz to sam uzeo MW2 . Sve zajedno 250 € ( valjda...
Unaprijed sry za OT , ali mi se ovaj topic cinio najprikladnijim za moje pitanje :P Naime , namjeravam uzeti X360 oko nove godine (+- :) ) ali sam...