Separate names with a comma.
1.2 pureshit, pardon, puretech [emoji16] Pežo se bazirao na komfor, Rade moderne aute sa mnogo tipki I džidža, ali mehanika je postala jako...
Nisi u pravu, malo ko će to ugradit za 300,a treba tu još materijala da se završi. Psa je tek od januara 2023 počeo sa fabričkom ugradnjom lanca...
Ko je spomenuo milju uopšte? Procenat na dijelove nema nikakve veze s uslugom o kojoj pričam.... Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Pa gdje se to ne čeka red, a da je majstor dobar, onaj ko ti može odmah uzet takav posao radit je jako sumnjiv po pitanju kvaliteta posla, ko radi...
Vidiš da ima neka kvaka. A ovi zamjenski nisu za preporuku, bar ih ja ne bih sebi nikad ugradio.. Hepu je još jedan od boljih, ali ova cijena nije...
Polovan motor sa lancem od 7mm koji jedva čeka da pukne? Naravno da nije opcija.... I ne strada motor cijeli ni kad pukne, samo gornji dio.......
Ako si čitao s linka, osim te konzole koja kod nas košta s popustom oko 1600KM OE. Ima još dosta dijelova koje je potrebno zamjeniti, semerinzi,...
Ja svakom kažem da ne kupi ili kupi sa planom tog ulaganja.... Neki odustanu, a imam ih par spremnih da ulože.... Ja lično ne bih, namiriš 3 milje...
Ja sam neki dan dao predračun za ovaj posao na citroenu, oko 3200KM sa setom zupčastog, bez malog servisa. Cijene dijelova su tu negdje i kod...
Kako misliš hiljada? Jesi pročitao ovo s linka koji sam postavio? Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Pročitaj ovo, jasno je napisano sa sve cijenama dijelova, odnosi se na Ford vozila, ali samo sistem kanalnog remena je drugačiji u odnosu na psa...
Kad je riječ o nipexu riječ je o VW vozilima, golf 7 npr i njegova braća i sestre koji imaju novi gas imaju problem sa isparivačem unutar kabine,...
slabo radim mercedese,ali mislim da su delphi na tim motorima...Pa jako je rasprostanjen taj motor...
Ja već vidim kako ćeš moći u bhelecom kupiti uređaje sa fire os, njima je uvijek bio cilj da se ljudi navuku na kupovinu uređaja na rate i ropstvo...
Imaš ba Autodiag.čovjek sasvim ok. https://autodiag.ba/auto-diag/