Separate names with a comma.
Pa CLA je A klasa. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Meni su prošle godine ćuke napale auto, valjda se mačka zavukla, preko noći, mene probudilo. Iščupali prednju tablicu, poderali plastični okvir...
Crdi se zovu Kia Hyundai motori. Više puta se dešavalo da strada radilica na njima. Inače nisu loši u globalu.... Sent from my SM-S911B using...
Taj dio nije baš ruralna sredina, to je sramota da nema priključak interneta kako treba. Ja inače pretprošli vikend bio gore, koristim novotel...
Midea je dobra klima, istina je da proizvode za vivax, ali kažem ja sam odustao od vivax zbog tih loših uslova i ucjena za garanciju. Eto to što...
Zavisi od lokacije naravno, uzmi mtel u Banjaluci pa ćeš vidjet jel neupotrebljiv.... Punac ima na vikendici mtel sat paket, antena i 4g router,...
Možda je to po novom. U svakom slučaju ja sam ih prekrižio zbog tih uslova. Uzmu te na ugradnji, pa te uzmu na servisima.... A stručnost im nije...
Jesi li siguran. Ja sam baš nekad čitao I piše da se garancija svake godine produžava nakon servisa koji uključujući i ugradnju mora raditi servis...
Kad klikneš na Astra classic na tvom oglasu treba da otvori sve astre classic, i otvori sve, tvoju i još jednu.... Sent from my SM-S911B using...
Nisi,još uvijek stoji astra classic pod model.ti si samo izbrisao iz naslova što nije trebalo.
Motocikle misliš. To moj brat ne servisira pa samim tim ni ne pregleda. A ja ne servisiram nikakve motore, samo putnička vozila. Sent from my...
Kakve motore? Sent from my SM-S911B using Tapatalk
U pravu je selvin, stavi model samo Astra, a u naslovu možeš staviti i classic ako baš neko traži preko tražilice. Ovako filter nikad neće...
Meni je bilo najsmješnije što smo ovdje pričali o astri 1.4 I baš video o njoj [emoji16] Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Kad smo već kod tog auta skoro je prijatelj kupio, 2021,2.0tdi 110kw,karavan,dsg. Bombona od auta, međutim zove neki dan, nasikiro se.... Šta je...