Separate names with a comma.
Znam, sve sam pročitao na drugom forumu [emoji16] Neke druge marke su sad jeftinije, npr danas imaš beko modela kao moja ova koje su po 550-650,a...
Kažu da je Tefal(Moulinex) jedan od najboljih na našem tržištu. Sent from my SM-G990B using Tapatalk
Pa eto, kao zdravije je spremanje u tome, ja iskreno ne kontam kako pržiti bez ulja, ako je bez ulja onda ne treba da se zove prženje. Nego ti si...
Prije se pazilo da priča ne ode u offtopic [emoji23] Sent from my SM-G990B using Tapatalk
Vjerovatno na početku niko nije imao stomak [emoji16] Sent from my SM-G990B using Tapatalk
Ja jutros pusti narudžbu, dosta mi je bio vikend da mozgam, sad samo da dođe, da se smjesti i idemo mjerit godine trajanja [emoji16]...
Imaju izgleda dvije vrste, to bi trebalo po šasiji, ali svi su dostupni iz lemforder, i lijevi i desni. Sent from my SM-G990B using Tapatalk
Koji nisi našao da ja pogledam ima li kod mojih dobavljača? Sent from my SM-G990B using Tapatalk
Na ulju se štedi tako što tražiš odgovarajuće za manje novca, a ne što naspeš bilo koje od manje novca, eh sad to ne mora biti neka velika ušteda,...
Realno ja volim uređaje koji manje troše, ne samo zbog mog džepa nego globalno, mislim da sam unekoliko ekološki osviješten, isto kao i auto, kad...
Onda ide Bosch, ako limarija izdrži prvi kvar nakon isteka garancije možda razmislim o popravci, ovu trulež od beka neću popravljat. Njihove...
Eto vidiš, malo je brate 5 godina, čim prođe garancija bacaj. Sent from my SM-G990B using Tapatalk
Problem je kad te neki brend razočara onda ga ne želiš više u kući. Npr indesit mi je štednjak, ima mu 15 godina i bolji nisam vidio, platili...
Ja sam našao seriju 4 za cijenu s tri cifre. Nisam baš za skuplju, posebno što mi je četvrta mašina za veš od 2007, a sve su nove kupljene. Sent...
Vjerovatno je tvoja supruga bila zadovoljna tih 10 godina, i ja šmekam jednu Bosch, malo su skuplje, ali ako će bit bar 10 godina bez nekih većih...