Separate names with a comma.
Zeza ba.... Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Kad sam bio mlađi nisam si mogao priuštiti neki jači auto... Sad vozim jači auto jer je to učinila tehnologija, sa manje kubika imam skoro tri...
I ja sam Indesit sušilicu išćero iz kuće, a Indesit šporetu bih spomenik digao.... Ima tu iskustava raznih.... Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Tako je kolega. Kod mene je stariji model takve sušilica, zadovoljan sam.... I ja sam išao na to da ima dobru energetsku klasu, toplotnu pumpu i...
Ja imam rowenta mašinicu, zadovoljan sam. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
182xxx Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Jesu Nm važniji, ali evo moj prošli auto imao više kubika, a manje konja i Nm. Jest ono velika razlika i u generacijama, ali eto uspjeli su izvući...
Trebao je to prvo provozat pa onda kupit.... Ali valjda ga nije koštao mnogo taj pokušaj.... 115KS je taj motor 1.6tdci Sent from my SM-S911B...
Onda sam ja neki unikat jbt. Ja prije ovog vozio načipovanog golfa 1 9 tdi sa nekih 150 konja, to je bilo nevjerovatno kako je to čupalo, ko god...
I mene je iznenadio s tim činom, ali sad je pametniji.... Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Nakon više od tri godine vožnje buraz me nagovori, lijepo se primilo baš, mada i onako je bio ok. Pa većina seru da su motori ispod 2.0 slabi, a...
Od njih su mi samo gori od onih što me pretiču na punoj, a ja već na granici da prekoračim i onih 10 što kradem.... Sent from my SM-S911B using...
Volio bih da možeš probat moj auto, promjenio bi mišljenje. Ja ga natrpam da se jedva gepek zatvori, nas 4 i klima dere i idemo s mora npr, ja uz...
Kako misliš ne daju? Pa neću se trkati, ako ide sporo preteknem, ako ide dovoljno brzo idem i ja za njim.... Imam s remapom oko 145 konja, taman...
Psa je od januara 2023 počeo širi lanac stavljat, a stariji modeli su fabrički sa onim slabijim osim ako nije urađena konverzija naknadno. Na...