Separate names with a comma.
Ja ba, ja volim promjeniti neke stvari i prije nego crknu, ali tv ne znam zašto bih kad sve radi. Kod mene Samsung serija q60 2019 kupljen, sedmu...
Kum se namirio na auto pa ti pričaj šta hoćeš [emoji16][emoji16] skoro smo se sreli u mom gradu u njegovoj firmi.... Sent from my SM-S931B using...
Ima i toga, ali nisu loše recenzije, većinom loše za one koji su dugo čekali, a došli kad je velika gužva.... Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Iako sam prošao mnogo puta, nikad nije bilo vrijeme za klopu pa nisam svraćao, ali nije loše znati [emoji106] Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Mnogo bolja opcija, bliže i bolja cesta, posebno u ovom periodu kad je suho vrijeme.... Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Sutra će vjerovatno biti ok,to i jest najbolja ruta do sarajeva iz zadra,samo idi na novi travnik preko rostova,bolji je put nego na travnik....
Imam i ja u spamu od juče taj email.... Možda su kupili podatke od pesoto ili je neko njihov pokrenuo biznis..... Jer sam tamo imao nalog........
Ja danas krenuo iz Jablanice i od restorana sedmice dva kilometra i kolona do Konjica, okrenem se odem nazad, preko Gornjeg Vakufa, Novi Travnik...
Pa da, evo ja ne bih prvi probao [emoji16] Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Garant voliš burek [emoji16] Sent from my SM-S931B using Tapatalk
I gorivo je mnogo novca ako ćeš se provozat u krug, parkirati i više ne paliti auto mjesec [emoji16] Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Ti vazda mimo svijeta [emoji16], airfryer nisam ni ja, ali jeste žena, bio u lidlu na akciji 30ak evrića pa zamolila šuru da joj ponese, ja još...
Ne znam kad je naručio, četvrtak ili petak.... Obično dođe u 24h ako ima na lageru.... Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Jel došao Ninja? Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Koriste se paste u kantama koje su baš skupe....