Separate names with a comma.
Nisam ovaj model, ali svi ovi motori su manje više isti i dobri su. Ovaj auto je očito bio tu kupljen nov i zamjenjen ponovo za novo. Znači jedan...
Da. Izuzetno ok lik. Nisam siguran, mislim da se zove Dragan. Ja od njega kupovao telefon, sve pošteno. Uostalom ima 388 pozitivnih dojmova,...
Žao mi je. Znači definitivno hakovanje podataka sa koverte, broj za praćenje, broj telefona. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Realno često se kupuje online i skoro uvijek postoji šansa da se očekuje neki paket.... Zato toga ima i random. Gledam Kako sad Temu upozorava u...
Možda je hakovana online trgovina gdje si kupio gdje imaju podatke odakle kome ide roba sa adresom i telefonom pa to koriste. Sent from my...
Ma da, tebi je to samo u prelaznom periodu, svaka može da zadovolji. Mi što deremo cijelu godinu već je situacija drugačija, ima čak i mali i...
Velika je konkurencija. Vjerujem za težinu da mogu da varaju, ali ako je coil veći onda bi trebala biti većeg kapaciteta, ne koji je raspon btu da...
Takođe neki proizvođači lažu o kapacitetu, ali npr onako laički možeš pogledati dimenzije vanjske jedinice, što je veća znači da ima veći...
Pa vjerujem da izostaje paljenje defrosta pa samim tim potroši više struje na grijač, ali ne prekida grijanje kao kad radi defrost. Sent from my...
Nadam se da info nije iz prve ruke. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Sigurno da je bolje više pluseva. Da se nadovežem, ja imam jednu koja nema grijač vanjske jedinice i drugu koja ima. Nisam primjetio neku razliku,...
Ima i vivax (midea proizvodi) hisense (gree proizvodi), za haier neću ništa reć, buraz je imao i bila je ok, kod oca od početka nešto hebe, zvrka...
Iskreno kad je milja u pitanju ne igra ulogu stoja dvije gore dole. Znači što reče kolega ganjaj mideu, all easy pro ili bar extreme save. Beko...
Tu i jest problem jer prava stranica se zove posta.ba a ne bhposta.ba. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Benzinski motor koji je dosta proveo u loko vožnji gdje se stvarala kondenzacija u uljnom prostoru pa kasnije to ovako zapekne, da je mjenjano...