Separate names with a comma.
Moj mali prije imao r5 2600x i 16gb rama i r7 260 2gb i sad ima R9 5900x i 32gb i RX9060xt 16gb na asus x570 wifi ploci i jedino sto je primjetio...
Mislim da moze al ja bih ipak isao na nesto sigurnije. Ta je vec dobro u godinama a i nije single rail. Treba dobro gledat koje konektore...
Ja sam odgledao samo jednu tekmu na citavom prvenstvu. Ovu za trece mjesto izmedju ENG i FRA. Cini se da i jest bila najbolja na prventsvu. Rokali...
Ja bih prije Corsair RM750X nego Chieftec 850w Posebno sto mu ni 750w ne treba. Ne treba mu ni novi tip pcie kabla. Sent from my iPhone using...
Narucio sam Asus VivoBook 15 sa ryzen 7 5825u i 16/512 od Mikija. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Tih 15 fps se i ne osjeti toliko koliko je razlika u lows i 1% lows s jacim cpu. Ja sam sa 7800x3d u odnosu na 5900x dobio max 10fps avg ali su se...
[IMG] [IMG] Ovo sa 100fps je native DLAA 4.5 A sa 143fps je DLSS Q bez FG oboje 1440p overkill. Ovi low i 0.1% su inace puno bolje nego se...
Treba mi laptop za suprugu. Ako ima nesto da lici na macbook air a da je windows. Nasa slova obavezna i cijena oko 1000km ako ima sta u toj klasi....
Dlss quality. S tim da ni native ne mjenja stanje osim sto imam malo manje fps Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Forum se zove hardwarebase a ne gameplaybase. Ja sam se uvijek igrao komponentama. Kao sto audiofil slusa zvucnike a ne muziku.
1440p overkill Grafe su otisle ispred procesora. Ni 9850x3d ne bi drzao grafu na 100% non stop na empire state mapi. Kad sam 5070 ti drzao na...
Ja prvo postao pa onda citao. Kad sam vidio zen6 oci su mi zasijale. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ne bi prosao prije zahvata ili ga ni sad ne prolazis? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
https://overclock3d.net/news/cpu_mainboard/amd-confirms-zen-6-launch-plans-for-july-22nd-23rd/ Evo novih igracaka za zime. Posto nema novih...
Samo da napomenem. Vaznija je cvrstina nogu nego sama vaga. Znaci zaljujaj masinu i osjeti jel rock solid ili se mrda. Sent from my iPhone...