Separate names with a comma.
Nazalost je stvorena takva kultura da ce doktor ili bilo koje drugo sluzbeno lice sa osmjehom docekati i svu paznju pridati osobi koja nesto...
Ma cijena polovnih auta je otišla gore u zadnjih par godina, ne samo u BiH nego gdje god okreneš. U Swe moj golf se prodaje za 110.000 SEK a ja ga...
Da li je neko na forumu bio u udesu gdje je druga strana kriva da može podijeliti malo iskustva? Buraza udarila djevojka SLO tablice. Pomjerena...
Super hvala za savjet. Uzeti ću da isprobam pola godine imaju za 100€.
Hmm, nisam iskreno ni cuo za to. Imam poslovni i7 laptop i ogromni 34" wide LG kuci tako da bi ovo mogla biti solucija za mir u kuci. Baci PM sa...
Ovu ponudu imam: https://ibb.co/FVSmYvt
Cilj mi je da za vikend upalim masinu dok sam slobodan 3 sedmice da mogu goniti, nebi cekao dalje. RAM 6000 MHz mogu dodati, imaju na stanju. Za...
Kontao sam i volan uzeti pa malo ozbiljnije "igre" igrati izmedju ostalog.
Malo PUBG, vozikanje autica i sl, gaming uglavnom nista vise.
Pozdrav! Vrijeme da se opet krene u gaming vode... Sta mislite o ovome, i komentari su dobrodosli sa eventualnim zamjenama: be quiet! Silent...
@Reznor razlika je izmedju uspinjače i žičare.. Ako ides žičarom u ZG koštati će te karta 6 Eura u jednom smjeru a ne 0,66 Eura (čisto da ne bude...
120€ godišnje imaš mijenjanje dva puta, pranje i čuvanje tockova. Tebi pola registracije nekome sat-dva posla, ali kad usporedim sa ovim sto...
U Swe zamjena točkova 25€, sa “hotelom” je 50-60€ gdje ti oni peru i čuvaju točkove do iduće zamjene. Mnogi sami mijenjaju ali se nebi napatio za...
Evo navodno je McLaren odlucio da gura Norrisa do kraja ove sezone. Vidjecemo kako to zavrsi na kraju....
Hvala drug Pa nas je 2+1 ali punac i punica će češće ići tako da ne treba nešto pretjerano veliko. Pokušati ćemo imati dole stvari za godisnjeg...