Separate names with a comma.
Evo navodno je McLaren odlucio da gura Norrisa do kraja ove sezone. Vidjecemo kako to zavrsi na kraju....
Hvala drug Pa nas je 2+1 ali punac i punica će češće ići tako da ne treba nešto pretjerano veliko. Pokušati ćemo imati dole stvari za godisnjeg...
Da li neko ima iskustva sa Citroenima C4 Picasso 2010-2012 godište? Rado ako @dino73n @dams82 imaju iskustva da podijele. Gledam takav jedan za...
Ove godine smo imali dobar flow. Prenocili u Hamburgu i onda Hamburg-Pula direkt :) Inace idemo preko Italije i Francuske ili Ceske pa ostanemo...
Stigla viša srednja klasa na more. Prosječna potrošnja: 9.2L -- Swe/Hr <3 Gepek: Yes. VW uber alles. Tale za predsjednika. [img]
Alternativa je da ga ostavis sa strane pored novog monitora pa kad budes udarao iduci put udaraj po starom. :)
The Killer, Netflix, dobar.
Bitno je gledaati isto da li taj tip stolice ima i za ostale uzraste djeteta, da mozda ne moras kupovati novu bazu (iso-fix) nego samo na istu da...
Isofix obavezan. Rotiranje je manje vise luksuz, lijepo je imati ali nije potrebno. U Swe nemam ali kad smo uzimali stolicu u BiH uzeli smo sa jer...
Ja koristim NordVPN i njihov passmanager već godinama radi odlično. Mislim da ih većina radi posao kako treba, pitanje je samo cijena koja...
Nikad nije kasno Dino. :rolleyes:
Manje vise. Provlači se kroz neke ustanove/trgovine još ali recimo 90% da je plastika ili digitala (app).
To ne znam @mirseth Vjerovatno pregovaras i dobiješ individuelnu platu baziranu na CV-u ali 8000€ je dosta dobra plata možda realnije 6000-7000€...
Ako neko ima zelju za Svedsku, bujrum kod mene: https://www.thulegroup.com/en/open-positions/656439 Srede radnu dozvolu u roku od 2 mjeseca,...
Slagao te buraz. Da je kraj bazena sjedio umorio bi se a ne još voziti pored toga svega