Separate names with a comma.
Lijepo spavaj druže, nadam se da si već zaspao.
Razumijem to, i drago mi je! Ali to ne mijenja cinjenicu da ce sve vise i vise ljudi da se oslanja na AI da radi poslove koje su dizajneri prije...
Samo PayPal kontaktirati, i rijesavati. Nego, otkud tebi 700 KM na kartici de ti nama reci? Salu na stranu, meni pare kad legnu na karticu (u...
Koliko dugo mislite da ce "graficki dizajneri" opstati? Skoro napravio 2 web stranice i 1 mob app sve putem Figma AI. Uklopi AI sve, cak i...
Ovo se veoma lako, i veoma efektivno rijesi. Dodas na Microsoft jedan Alias koji samo ti znas i stavis njega kao "Primary and only" za login. I...
Dosta je varijabli u igri svaku utrku. Da mu auto nije stao jednom, da nisu DNF, da ga Piastri nije izbacio jednom… ..a onda ima i na drugu...
I ako Lec prođe Piastri koči dok Lando ne prestigne. Papaya bejbi idemo!
Da dam kratki input za ove "kineze"... Kolega s posla bas prije mjesec dana kupio DFSK Fengon 5. Mislim da ovih u svedskoj ima svega 6 jer im...
Piastri kamikaza
Dobar sprint za sad Norris :rolleyes:
Samo da provjerim ako se broj mojih istomišljenika povećao sa nule?
Norris uzima lagano.
Pozdrav Gledao ovaj automobil (tj izletio mi sa dobrom cijenom) za HR da imamo da stoji dole. Valja li ovo šta? Zanimaju me iskustva konkretno...
Mislim da je Norrisu najveci problem sam start, tu se uvijek uvuce u probleme - previse passivan, "los respons" i bojazljivo ulazi u prve krivine....
Segway ZT3 Pro https://www.pevex.hr/segway-zt3-pro-i Ja sebi kupio ovo čudo sa imam za po moru dok sam na godišnjem. Triman da može 40 kmh i ide...