Separate names with a comma.
Segway ZT3 Pro https://www.pevex.hr/segway-zt3-pro-i Ja sebi kupio ovo čudo sa imam za po moru dok sam na godišnjem. Triman da može 40 kmh i ide...
Naravno da na autoputu sipam, kupim sebi flašu vode od 5€ i sladoled od 4,9€. Nas troje sa gorivom znaci lagano 120€ svaki stop. Ali nije beg...
Ca 2000 km odvezao od kuće (Swe) do Pule, dao 400€ totalno na gorivo (bio je pun kad sam krenuo to ne računam) i dopunio još 100€ kad sam stigao...
Leclerc bio primoran da prepusti poziciju da nebi dobio kakve veće kazne.
To vise ni @Zeleni ne donosi. Otanjilo i po kontejnerima.
Iz licnog iskustva mogu reci da pričate o istim stvarima ali sa različitim pristupom. Kad pogledam mene i suprugu koji imamo lijepe poslove u Swe...
Selva nas sto smo vani pogađa duplo najčešće. Gledaš da i ovim dole pomogneš dok si već ovdje stvorio nekakav krug prijatelja koji isto imaju...
Ti si @Reznor trebao kod mene kad si imao priliku. Ima bas par sarajlija koji su dosli na druge pozicije pa im gotiva bas, pola firme prica nas...
Eh ovo je moj tip igre, ima da je kupim cim izadje i prodje neke osnovne testove sire mase. Mozda cak i novi racunar da uzmem samo da igram, sve...
Nebi znao, nisam kosilice nikad vozio tako da nemam s cim usporediti.
I jos ako zelis biti najveci "baja" u Varesu stavis sebi Akrapovic kao ja... [MEDIA] Ja bi toplo preporucio da pokupis Selvinovu adresu i...
Ako je pitanje ozbiljno: Yamaha MT07, dalje ne treba gledati. Iz licnog iskustva, odlican mc, pogotovo ako si pocetnik ili netko (a mislim da...
Nazalost je stvorena takva kultura da ce doktor ili bilo koje drugo sluzbeno lice sa osmjehom docekati i svu paznju pridati osobi koja nesto...
Ma cijena polovnih auta je otišla gore u zadnjih par godina, ne samo u BiH nego gdje god okreneš. U Swe moj golf se prodaje za 110.000 SEK a ja ga...
Da li je neko na forumu bio u udesu gdje je druga strana kriva da može podijeliti malo iskustva? Buraza udarila djevojka SLO tablice. Pomjerena...