Separate names with a comma.
Bas sam taj info nasao, dovoljno je jednu cifru promijeniti
Zahvaljujem ! On taman ima neku srednju cijenu, a i radnja u kojoj ga mogu uzeti mi je bas na ruku :D A za kodiranje cu uganjati jarana koji ima VCDS.
Koji brendovi akumulatora su trenutno ok? Treba mi 105Ah AGM. Za sad sam nasao ove ponude, uz uslov da predam stari: Topla 330km Exide 450km...
Nikad ne odrastemo, samo igracke postanu skuplje :D Imam par blizih prijatelja sto su se dali u svijet motora. Sad mogu vozit punta, svejedno im...
Mislim da je nedavno farbao auto kolegi s posla. Nisam vidio auto, ali kaze da je pravo zadovoljan.
Zar se AdBlue ne ubrizgava poslije DPFa? Ako je tako, onda nema bas logike da utice na regeneracije. Kod mene je adblue ugasen i nikakve razlike...
Zar nije suhi powershift samo imao problem, onaj sto ide u fieste i sl. sa manjim motorima?
Ja sam prosle godine isao Tuzla - Mostar - Capljina - Bijaca - Baska voda i bilo mi je skroz ok.
Takodjer, sve down bilo… Zanimljiv dan u najmanju ruku :D
Preko puta Mercatora ima i sad. U zadnje vrijeme ako vozim na praonu vecinom idem njima, dobri su. Nije svakome usput, ali samousluzna praona kod...
Ha jbg, ja trenutno imam zivaca. A nadjem tu i tamo i vremena. Radim kancelarijski posao tako da mi i malo aktivnosti dobro dodje :D A kad...
Sta koristite od hepeka za ciscenje auta? Ima li nesto da vas je posebno odusevilo? https://ibb.co/f475RsJ Od mene preporuke za par stvari:...
Bili smo u Kemeru dva puta i oticemo sigurno opet nekad. Samo dobro iscitati sta je ukljuceno u all inclusive i pregledati recenzije hotela.
Ee kako su se pokazale te folije sto blokiraju toplotu? Jel stvarno ima nekog osjetnog efekta?
Tako je zena od prijatelja oprala zelenom stranom spuzve za sudje :D