Separate names with a comma.
Kroz slicne ulice me navigacija jednom provukla u Sarajevu :D
Dobar je Mickey. Ja sam prosle godine uzeo polovnu graficku od njega i neke sitnice, sve bilo ok. Dvojica s posla su u posljednja 2 mjeseca...
Ne mora znaciti da su te objavljene cijene na olx tacne. Cesto mi se desilo da se raspitujem za nesto i da tek u poruci posalju aktuelnu (vecu)...
Mi smo nedavno uzeli Joie 360 sjedalicu. Ono zakretanje je bas dobra stvar, lakse spakovati dijete.
Meni je Novus mijenjao sajbu, a prijatelju Pitbox u Tuzli. Nijedan nemamo neke zamjerke. Vjerujem da oba rade i popravke skroz ok. Edit: Tek sad...
Ev sta se otprilike sjecam. Njegova je bila cini mi se 2015 godiste, 2.2 dizel 110kw. Ako se dobro sjecam cak je bila biturbo, cudno onak da je...
Sretna vam Nova ekipa <3
Haha jest, nesto se tijelo zbuni kad je cist zrak, nije naviklo :D
Nisam ga nigdje vidio kod nas. Vidio sam pokoji Fanatec DD i ima neki profil sto prodaje Moza volane, ali su cijene cesto zabiberene.
Ako imas koga u Hr: https://www.ozone.hr/product/volan-s-pedalama-i-slu-alicama-logitech-g29-driving-force-astro-a10-ps5-ps4-bijeli
Sta god nadjes najjeftinije od Logitecha. Tehnologija njihovih entry level volana se nije znacajno promijenila vec 20 godina. Ove novije sa...
Nama je neki dan BH posta na vrata dostavila, 100% se trebas zaliti.
Dao svoj T300 i 1300km za set. Prijatelja nagovorio da se trampimo jer on to slabo koristi. Top je osjecaj. Mnogo vise detalja prolazi kroz...
Bilo sta od Logitecha je super za prvi volan. Jos ako ubodes G25 ili G27 sa mjenjacem, sreci nikad kraja :D
Izletila mi neka kombinacija za novi volan. Kontam se, tam vam, kad kaze zena hajde ba nisi sebi nista dugo kupio. Nije mi trebala dva put reci :D...