Separate names with a comma.
Bump, za forum 1650km.
Mozda gledaju ponoc po UTC :D Ja sam prije 2-3 vikenda iskoristio taj vaucer ujutro uz kafu da kupim vap. Nazalost, na kraju nije bio dostupan pa...
Mislim da ga sluzbeno zovu “Pro Racing Wheel” ili tako nesto, direct drive sa 11Nm snage. Thrustmaster T-LCM pedale koristim, za cijenu su...
Opa, ozbiljan setup. Jesi li i rig kakav zbavio? Slazem se za snagu, kod mene je Logitech sa 11Nm i nemam bas osjecaj da mi fali ista 99% vremena.
Nisam nikad vozio runflat, one su opcenito bucnije i tvrdje? Kod mene je 245/45 R18. Jedino gdje sam primijetio da malo vise bruje je preko...
Legle Goodyear Eagle F1 Assymetric 6. Prvi utisci su odlicni. Iduce sedmice idem do Zagreba pa cu ih malo jace testirati.
I ja sam neki dan htio staviti ljetne, kad se malo zagledah a jedna ispucala. Cudno skroz. Helem, izgleda da ide novi set. U uzem izboru su Nexen...
Pozdrav ekipa, Ganjam sad neke druge hobije, a ni nemam bas vremena za voznju vec mjesecima pa sam oducio da se rastanem od ljubimca....
Ja sam prije par godina farove polirao kod Buce u Si Selu u Tuzli. Farovi su bili katastrofalni, covjek ih vratio na fabriku. Mislim da je cijena...
Posaljes link? Znas li koliko kosta to zadovoljstvo? Na A4 imam bluetooth, ali sluzi samo za pozive. Ugradio bih to samo da mogu muziku preko...
Da nisi mozda karticom placao? U Univerzalno je za kes uvijek bila druga cijena, ako nisu sta promijenili u medjuvremenu.
Op op, prosao kod. Makita BO5031 za 180km, ekstrica :D
Izgleda da moram poraniti za kod :D
Q1 uzbudljiviji od prosle utrke :D