Separate names with a comma.
Ja sam prije par godina farove polirao kod Buce u Si Selu u Tuzli. Farovi su bili katastrofalni, covjek ih vratio na fabriku. Mislim da je cijena...
Posaljes link? Znas li koliko kosta to zadovoljstvo? Na A4 imam bluetooth, ali sluzi samo za pozive. Ugradio bih to samo da mogu muziku preko...
Da nisi mozda karticom placao? U Univerzalno je za kes uvijek bila druga cijena, ako nisu sta promijenili u medjuvremenu.
Op op, prosao kod. Makita BO5031 za 180km, ekstrica :D
Izgleda da moram poraniti za kod :D
Q1 uzbudljiviji od prosle utrke :D
Kad sam posljednji put bacio oko Hankook je bio dobar. Malo jeftiniji od Conti i ostalih velikih brendova, a ne kaska po performansama. Ako ti je...
Detektor sarkazma mi nesto ne radi, nisam siguran jesi li ozbiljan :D
Puno zuji, ali malo meda daje :D
Prijatelj je bacao oko na ovog, ali on najvise vozi po cesti a ovaj je malo vise za offroad. Drugi prijatelj koji vozi crossere ga je probao i...
Jest, Google. Odveo nas uzbrdo kroz neku jednosmijernu - ali u pogresnom smijeru. Onda kaze idite pravo i da se spojimo na magistralu… I super, tu...
Kroz slicne ulice me navigacija jednom provukla u Sarajevu :D
Dobar je Mickey. Ja sam prosle godine uzeo polovnu graficku od njega i neke sitnice, sve bilo ok. Dvojica s posla su u posljednja 2 mjeseca...
Ne mora znaciti da su te objavljene cijene na olx tacne. Cesto mi se desilo da se raspitujem za nesto i da tek u poruci posalju aktuelnu (vecu)...
Mi smo nedavno uzeli Joie 360 sjedalicu. Ono zakretanje je bas dobra stvar, lakse spakovati dijete.