Separate names with a comma.
Posaljes link? Znas li koliko kosta to zadovoljstvo? Na A4 imam bluetooth, ali sluzi samo za pozive. Ugradio bih to samo da mogu muziku preko...
Da nisi mozda karticom placao? U Univerzalno je za kes uvijek bila druga cijena, ako nisu sta promijenili u medjuvremenu.
Op op, prosao kod. Makita BO5031 za 180km, ekstrica :D
Izgleda da moram poraniti za kod :D
Q1 uzbudljiviji od prosle utrke :D
Kad sam posljednji put bacio oko Hankook je bio dobar. Malo jeftiniji od Conti i ostalih velikih brendova, a ne kaska po performansama. Ako ti je...
Detektor sarkazma mi nesto ne radi, nisam siguran jesi li ozbiljan :D
Puno zuji, ali malo meda daje :D
Prijatelj je bacao oko na ovog, ali on najvise vozi po cesti a ovaj je malo vise za offroad. Drugi prijatelj koji vozi crossere ga je probao i...
Jest, Google. Odveo nas uzbrdo kroz neku jednosmijernu - ali u pogresnom smijeru. Onda kaze idite pravo i da se spojimo na magistralu… I super, tu...
Kroz slicne ulice me navigacija jednom provukla u Sarajevu :D
Dobar je Mickey. Ja sam prosle godine uzeo polovnu graficku od njega i neke sitnice, sve bilo ok. Dvojica s posla su u posljednja 2 mjeseca...
Ne mora znaciti da su te objavljene cijene na olx tacne. Cesto mi se desilo da se raspitujem za nesto i da tek u poruci posalju aktuelnu (vecu)...
Mi smo nedavno uzeli Joie 360 sjedalicu. Ono zakretanje je bas dobra stvar, lakse spakovati dijete.
Meni je Novus mijenjao sajbu, a prijatelju Pitbox u Tuzli. Nijedan nemamo neke zamjerke. Vjerujem da oba rade i popravke skroz ok. Edit: Tek sad...