EL NINO CFC's Recent Activity
-
EL NINO CFC replied to the thread All about (my) Car/Cars !!!.
Pade i Mazda. Vidim i kod njih ekrancina bez fizickih kontrola. A lijepo auto bas novi cx5.
Jul 11, 2025 at 1:31 AM -
EL NINO CFC replied to the thread BH Telecom ADSL, Moja TV i Mobile - oficijelni thread.
Sestra hoce da uzme od bh telecoma internet preko sim kartice. Rekli joj da mora cekati mjesec dana da pripreme karticu i ruter sto ide...
Jul 10, 2025 at 11:21 PM -
EL NINO CFC replied to the thread Savjeti oko kupovine automobila u BIH.
Ja ulazim preko weba, volim prvo otvoriti vise stvari u tabovima i onda listam. Mene dosta nervira sto nekad nece da otvori sliku u...
Jul 10, 2025 at 11:06 PM -
EL NINO CFC replied to the thread Savjeti oko kupovine automobila u BIH.
Ja sam se bas znao ismijati sa ovakvim videima. Najjaci mi je nedavno izletio sa Golf dvicom i cim asim bajric zapjeva on sleti s ceste....
Jul 9, 2025 at 2:15 PM -
EL NINO CFC liked KingT's post in the thread Savjeti oko kupovine automobila u BIH.
Ja kako sam zamjenio akumulator prosle god u augustu nisam imao ni jednu trzavicu sa infotaimentom. Sa starim akumulatorom koji je bio...
Jul 9, 2025 at 2:13 PM -
EL NINO CFC liked Haker's post in the thread Savjeti oko kupovine automobila u BIH.
Beauty [emoji846][IMG] Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Jul 9, 2025 at 2:12 PM -
Znaci radi taj modul. I ja sam gledao za insigniju za aliexpress, ali nisam bio siguran kako ce raditi. Ima sasvim malo sadrzaja na YT...
Jul 9, 2025 at 2:11 PM -
EL NINO CFC liked Reznor's post in the thread All about (my) Car/Cars !!!.
To je ovo, najjeftinija opcija: https://olx.ba/artikal/69125958 Dok za razliku od ovog samog modula imaš i zasebnu multimediju:...
Jul 9, 2025 at 2:08 PM -
EL NINO CFC liked Qler's post in the thread All about (my) Car/Cars !!!.
Evo slika finalnog izgleda :) [IMG][ [IMG][ [IMG]
Jul 9, 2025 at 2:05 PM -
U mene je stari uzeo peticu odmah u pocetku cim je izaslo auto. Sjecam se da sam se tad razocrao u kvalitet interijera, cetvorka je...
Jul 8, 2025 at 2:32 AM -
EL NINO CFC liked Reznor's post in the thread linux OS.
Evo isprobah ovo, radi super, ima nekih bugića, ali ništa strašno toliko: https://linuxiac.com/cosmic-desktop-lands-in-void-linux/ I...
Jul 6, 2025 at 12:01 AM -
EL NINO CFC replied to the thread macOS.
Nedavno je bio odlican deal na amazonu za mac mini m4 base model cini mi se, 10core cpu i gpu, 16gb ram memorije i 256gb sdd koji se...
Jul 4, 2025 -
EL NINO CFC liked zippoo's post in the thread All about (my) Car/Cars !!!.
I menu ovo djeluje da te udario neko kao sa recimo romobilom ili bicikli,mada je trebala veca sila da se ovako razbije ova tvrda...
Jul 4, 2025 -
EL NINO CFC liked Aldiin's post in the thread All about (my) Car/Cars !!!.
Moguće da te je neko udario biciklom, guvernala je tačno ove visine kao retrovizor. A općenito su ljudi idioti, unište ti auto ako nemaš...
Jul 4, 2025