EL NINO CFC's Recent Activity

1. EL NINO CFC replied to the thread Odabir i kupovina TV-a.

losa linija, parica. iz istih razloga roditelji ne mogu imati vece brzine od 10mbs. optika je naucna fantastika.

Jun 17, 2025 at 10:18 PM
  2. EL NINO CFC liked selvin's post in the thread Savjeti oko kupovine automobila u BIH.

Pa zbog tog sam i uzeo. Necu valjda 3008 uzet koji je pravljen za alfa muzjake, a ja to nisam.

Jun 16, 2025 at 11:11 AM
  3. EL NINO CFC liked Bio_Sam_Zmijanac's post in the thread Savjeti oko kupovine automobila u BIH.

Dobra je Toyota, jedina mana što je pravljena za one od metar i zilet i sa malom kitom.

Jun 16, 2025 at 11:11 AM
  4. EL NINO CFC liked Reznor's post in the thread linux OS.

Koristim Void Linux, na MacPro 3,1 mi je dual boot Gentoo i macOS Sequoia s OCLP, na ovom PC iz potpisa macOS Sequoia i Void Linux. Od...

Jun 15, 2025 at 10:26 PM
  5. EL NINO CFC liked selvin's post in the thread Savjeti oko kupovine automobila u BIH.

Ipak stig'o danas, imam dobrog agenta za osiguranje :D Evo par brzinskih slika. Nisam se mog'o izmaći dovoljno da slikam sa strane, bice...

Jun 15, 2025 at 8:41 AM
  6. EL NINO CFC liked selvin's post in the thread Savjeti oko kupovine automobila u BIH.

@dams82 @IdeMedoSumom hvala momci! Evo koja i iznutra uzivo dok cekam zenu iz pekare :D Nije da je neki premium quality ali sasvim...

Jun 15, 2025 at 8:41 AM
  7. EL NINO CFC liked selvin's post in the thread Savjeti oko kupovine automobila u BIH.

E pa ne znam ni za to na sta misli, automatski su i oni. Imam osjecaj da su ljudi zadnji put vidjeli toyotu na snimcima Al qaide 2001...

Jun 14, 2025 at 11:03 PM
  8. EL NINO CFC replied to the thread Čišćenje monitora.

ja monitor na macbooku cistin destilovanom vodom i mikrofiber krpom. nevjerovatno koliko ostane tragova od sitnih kapljica, sto Ajdin...

Jun 14, 2025 at 10:57 PM
  9. EL NINO CFC replied to the thread linux OS.

i ja bih nabacio neku rolling distribuciju i da sam rahat onda. koju ti koristis ili imas li neku preporuku cisto za web surfanja? a i...

Jun 14, 2025 at 2:51 PM
  10. EL NINO CFC liked Reznor's post in the thread linux OS.

Ne znam, ne koristim Fedoru, koristim rolling distribucije, a Fedoru ne pratim odavno. Po meni losa stvar kod Waylanda je sto i dalje...

Jun 14, 2025 at 2:47 PM
  11. EL NINO CFC replied to the thread linux OS.

Kad izlazi 43 verzija? Kontam nabaciti fedoru workstation na mac mini 2012.

Jun 13, 2025 at 1:35 PM
  12. EL NINO CFC replied to the thread Zdravlje.

Ja bih takodjer morao kod dermatologa. Imam male milije na podrucju oko kapka ociju. Mada gledacu i neki face masazu da uradim i da mi...

Jun 12, 2025