EL NINO CFC's Recent Activity
-
EL NINO CFC replied to the thread Preporuka za smartphone.
pa valjda u ovlastenom servisu? ne znam ko je ovlasteni za xiaomi trenutno. rekalibracija fingerprint senzora treba i na samsungovim...
Jan 20, 2025 at 5:58 PM -
EL NINO CFC liked Haker's post in the thread Preporuka za smartphone.
Slikanje karbon baterije je sljedeći značajan korak, svakako sljedeći telefon treba gledati da je ima. Idealno bi bilo da pixel predje...
Jan 20, 2025 at 2:52 PM -
EL NINO CFC liked igor.g's post in the thread Preporuka za smartphone.
Samsung izgleda i dalje na starim Lithium baterijama za novu S25 generaciju sa nižim mAh ratingom kao i 25W charge na regularnom S25,...
Jan 20, 2025 at 2:51 PM -
EL NINO CFC replied to the thread Preporuka za smartphone.
Razlog je taj sto kinezi ne napadaju vise europsko trziste kao prije, a ne nedostatak kvaliteta. Oppo, Vivo prave odlicne uredjaje,...
Jan 20, 2025 at 11:11 AM -
EL NINO CFC liked Haker's post in the thread All about (my) Car/Cars !!!.
El auta ako sve radi ima jako malo održavanja. Kočnice dugo rade jer auto većinom usporava regenativnim kočenjem posebno u gradu, el...
Jan 19, 2025 at 7:28 PM -
EL NINO CFC liked Reventon's post in the thread All about (my) Car/Cars !!!.
Filter kabine vjerojatno ide u redovan godisnji servis, a i gume pretpostavljam idu sa posebnom namjenom za EV. Kocnice, trap, klima,...
Jan 19, 2025 at 7:28 PM -
EL NINO CFC replied to the thread BH Telecom ADSL, Moja TV i Mobile - oficijelni thread.
to bi bilo super kad bi moglo proci. ja znam da je otprilike taj neki period 7 do 15 dana ukoliko je uredjaj u kvaru ili ima neki...
Jan 18, 2025 at 9:33 PM -
EL NINO CFC replied to the thread All about (my) Car/Cars !!!.
Legitimno pitanje, bez zajebancije. Slabo sam upoznat sa elektricnim vozilima, kakva godisnja odrzavanja oni zahtjevaju? Vec neko...
Jan 18, 2025 at 9:26 PM -
EL NINO CFC liked Hercegovacc's post in the thread Provjera PIK prodavača - If it sounds too good to be true, it probably is.
I Hercegovac tj. moja malenkost a i Sebirad su regularni, nismo nikakvi prevaranti, za Sebirad licno tvrdim da je momak regularan i...
Jan 16, 2025 at 3:07 AM -
EL NINO CFC liked zoi's post in the thread Nvidia Blackwell RTX 50-Series.
Ili kupiš stariji model, sa dobrim performansama, daleko boljom od ps5 Pro i uživaš. Ne mora se imati latest and greatest. Ubi vas FOMO.
Jan 14, 2025