EL NINO CFC's Recent Activity

1. EL NINO CFC replied to the thread All about (my) Car/Cars !!!.

Pade i Mazda. Vidim i kod njih ekrancina bez fizickih kontrola. A lijepo auto bas novi cx5.

Jul 11, 2025 at 1:31 AM
  2. EL NINO CFC replied to the thread BH Telecom ADSL, Moja TV i Mobile - oficijelni thread.

Sestra hoce da uzme od bh telecoma internet preko sim kartice. Rekli joj da mora cekati mjesec dana da pripreme karticu i ruter sto ide...

Jul 10, 2025 at 11:21 PM
  3. EL NINO CFC replied to the thread Savjeti oko kupovine automobila u BIH.

Ja ulazim preko weba, volim prvo otvoriti vise stvari u tabovima i onda listam. Mene dosta nervira sto nekad nece da otvori sliku u...

Jul 10, 2025 at 11:06 PM
  4. EL NINO CFC replied to the thread Savjeti oko kupovine automobila u BIH.

Ja sam se bas znao ismijati sa ovakvim videima. Najjaci mi je nedavno izletio sa Golf dvicom i cim asim bajric zapjeva on sleti s ceste....

Jul 9, 2025 at 2:15 PM
  5. EL NINO CFC liked KingT's post in the thread Savjeti oko kupovine automobila u BIH.

Ja kako sam zamjenio akumulator prosle god u augustu nisam imao ni jednu trzavicu sa infotaimentom. Sa starim akumulatorom koji je bio...

Jul 9, 2025 at 2:13 PM
  6. EL NINO CFC liked Haker's post in the thread Savjeti oko kupovine automobila u BIH.

Beauty [emoji846][IMG] Sent from my SM-S911B using Tapatalk

Jul 9, 2025 at 2:12 PM
  7. EL NINO CFC replied to the thread All about (my) Car/Cars !!!.

Znaci radi taj modul. I ja sam gledao za insigniju za aliexpress, ali nisam bio siguran kako ce raditi. Ima sasvim malo sadrzaja na YT...

Jul 9, 2025 at 2:11 PM
  8. EL NINO CFC liked Reznor's post in the thread All about (my) Car/Cars !!!.

To je ovo, najjeftinija opcija: https://olx.ba/artikal/69125958 Dok za razliku od ovog samog modula imaš i zasebnu multimediju:...

Jul 9, 2025 at 2:08 PM
  9. EL NINO CFC liked Qler's post in the thread All about (my) Car/Cars !!!.

Evo slika finalnog izgleda :) [IMG][ [IMG][ [IMG]

Jul 9, 2025 at 2:05 PM
  10. EL NINO CFC replied to the thread All about (my) Car/Cars !!!.

U mene je stari uzeo peticu odmah u pocetku cim je izaslo auto. Sjecam se da sam se tad razocrao u kvalitet interijera, cetvorka je...

Jul 8, 2025 at 2:32 AM
  11. EL NINO CFC liked Reznor's post in the thread linux OS.

Evo isprobah ovo, radi super, ima nekih bugića, ali ništa strašno toliko: https://linuxiac.com/cosmic-desktop-lands-in-void-linux/ I...

Jul 6, 2025 at 12:01 AM
  12. EL NINO CFC replied to the thread macOS.

Nedavno je bio odlican deal na amazonu za mac mini m4 base model cini mi se, 10core cpu i gpu, 16gb ram memorije i 256gb sdd koji se...

Jul 4, 2025
  13. EL NINO CFC liked zippoo's post in the thread All about (my) Car/Cars !!!.

I menu ovo djeluje da te udario neko kao sa recimo romobilom ili bicikli,mada je trebala veca sila da se ovako razbije ova tvrda...

Jul 4, 2025
  14. EL NINO CFC liked Aldiin's post in the thread All about (my) Car/Cars !!!.

Moguće da te je neko udario biciklom, guvernala je tačno ove visine kao retrovizor. A općenito su ljudi idioti, unište ti auto ako nemaš...

Jul 4, 2025