Separate names with a comma.
Predgradje Bihaca, Pritoka prilaz Uni. prelijepa lokacija, koja nema ni tacnu adresu. Na racunu za vodu jedna adresa, na racunu druga adresa. Kao...
Pade i Mazda. Vidim i kod njih ekrancina bez fizickih kontrola. A lijepo auto bas novi cx5.
Sestra hoce da uzme od bh telecoma internet preko sim kartice. Rekli joj da mora cekati mjesec dana da pripreme karticu i ruter sto ide uz to lol....
Ja ulazim preko weba, volim prvo otvoriti vise stvari u tabovima i onda listam. Mene dosta nervira sto nekad nece da otvori sliku u punoj velicini.
Ja sam se bas znao ismijati sa ovakvim videima. Najjaci mi je nedavno izletio sa Golf dvicom i cim asim bajric zapjeva on sleti s ceste. @Haker...
Znaci radi taj modul. I ja sam gledao za insigniju za aliexpress, ali nisam bio siguran kako ce raditi. Ima sasvim malo sadrzaja na YT za to....
U mene je stari uzeo peticu odmah u pocetku cim je izaslo auto. Sjecam se da sam se tad razocrao u kvalitet interijera, cetvorka je imala nekako...
Nedavno je bio odlican deal na amazonu za mac mini m4 base model cini mi se, 10core cpu i gpu, 16gb ram memorije i 256gb sdd koji se svakako moze...
Ma naviknuce se, onda ce govoriti Windows najbolji, Microsoft FTW :D
Iskreno, nije mi to ni naumpalo. Gledao sam video gdje lik skida retrovizor bez skidanja unutrasnjeg dijela vrata. Malo je zeznuto izvaditi jedan...
Ima jedan odlican feature na google maps, ne znam da li ostali znaju ali eto je vrijedno pomena. kad pinujete na mapi lokaciju i podigne vam se...
Mozes li mi poslati lokaciju?
imas li ikod koga preporuku? na klix forumu sam citao, ali tamo brate napisu po nekim nadimcima, pa se ti pati trazi gdje taj lik zivi i bude,...
Gdje opela odvesti na mali servis u sarajevu? hocu onu gumicu da mjenjam usput. neke preporuke? vidio sam jedan opel servis kod stupske petlje...
nisu to toliko krivi proizvodjaci koliko senilne starkelje, politicari EU diktiraju u kojem smjeru ide auto industrija. Eno ti na sjeveru italije...