Separate names with a comma.
nesto mi je tesko u ovo povjerovati da smo mi bara bara sa Ukrajinom i Rusijom.
pogledaj seriju yellowstone. I u americi je borba oko međe i krava:D
freezona me je spasavala da racun ne bude i preko 100 maraka. Igrao se call of duty, counter strike, bio je bihnetov server za battlefield 1942...
Sta misle ovi iz Logosofta o ovom desavanju :D
Premalo drzi trzista telemach da konkurencijsko vijece obori akviziciju. Da je na nivou kantona Sarajevo pa i moglo bi.
Ja sam izgurao sa 3GB samo prvi mjesec, i to kad sam negdje pred kraj tog mjeseca dobio adsl. Svaki mjesec poslije toga sam prelazio limit, znali...
Mazda je pravila bas lijepa auta, u Sarajevu ima par Mazdi 6, vidjao sam jednu crvenu, jednostavno i boja i auto prelijepi. Steta sto limuzine...
Ja od 2010te i nod32 nisam instalirao antivirus bilo kakav. Uvijek se drzao Microsoft windows defendera.
Idealnije bi bilo da neki drugi jak igrac uleti u nase trziste i krene sa dumpingom, tj ponudi niske cijene u pocetku. Mada ne znam kolika je...
Ubijanje konkurencije, mada nije ni da je Telemach bio neka velika prijetnja Telekomu. Telekom pokriva daleko veci dio drzave, a Telemach je opet...
Jos nismo dosli da nam treba dodatna napojna za GPU.
Vjerovatno cu sad malo iznijeti kontrovezan stav, ali mladi su najveci problem ovog drustva. Krenemo od politike, mladi najmanje izlaze na izbore....
Cijena se obavezno mora navesti ukoliko nije u pitanju procjena.
Kakav je ovo price gap izmedju 5080 i 5090. Jel to u planu neka 5080ti?
odlican je blue eye samurai. i ja sam je odgledao, a prije nje sam gledao Onimusha. Takodjer preporuka ako te povuce gledanje anime samuraija.