Separate names with a comma.
Evo nesto iz arhive :) [IMG] https://imgur.com/8p1sL9N
popravice oni ovo s vremenom. kao i sa ios 7.
losa linija, parica. iz istih razloga roditelji ne mogu imati vece brzine od 10mbs. optika je naucna fantastika.
ja monitor na macbooku cistin destilovanom vodom i mikrofiber krpom. nevjerovatno koliko ostane tragova od sitnih kapljica, sto Ajdin kaze od...
i ja bih nabacio neku rolling distribuciju i da sam rahat onda. koju ti koristis ili imas li neku preporuku cisto za web surfanja? a i da ima neku...
Kad izlazi 43 verzija? Kontam nabaciti fedoru workstation na mac mini 2012.
Ja bih takodjer morao kod dermatologa. Imam male milije na podrucju oko kapka ociju. Mada gledacu i neki face masazu da uradim i da mi ociste...
baci link ako ti nije mrsko.
Ja prvi put cujem da neko hvali Alfu. Inace meni je Guilia super auto, i interijerom i eksterijerom. Posebno pre-facelift model.
[MEDIA] Death Stranding 2 kratki gameplay. Jedna od novina u igri je da sad mozes nositi kacket, i obrnuti ga na drugu stranu.
Ovaj c80 se uklapa u budzet, ali ne nalazim bas da pise da podrzava 4g i sim podrsku?
Moze li kakva budget friendly preporuka za 4G router. Do nekih 100KM. Gledao nesto na netu, ali debelo preko 100 dolara.
[MEDIA]
Reznor, vidim da ti je ostao post u quoteu. Ne iskljucujem mogucnost da moze biti i do aplikacija. Ali kad obavijest kasni kod vise aplikacija i...
Meni ne bi bio problem sideloadati aplikacije. Ali sam siguran da ce google servisi kad tad prestati raditi na Huaweiju. Ili ce prestati raditi...