Separate names with a comma.
Jel ono skladiste Pesota bilo u Delawareu? Ako je i kod ovih, onda je vjerovatno rebrandirani Pesoto. Mada ovi nude konsolidaciju paketa, sto je...
https://www.boxpoint.ba/ Cini se da imamo konkurenciju za KG.
Cokoladni macho na stapicu i king u casi.
Meni u bf 2042 nisu nikako legle stare mape, jer su zastavice ispremjestali, plus sam gameplay je dosta drugaciji i mozes ici na dosta drugih...
[MEDIA] S3 stize u maju. Vracaju server browser. Idu 2 mape. Remake golmund railway iz bf4, cairo bazar (grand bazar iz bf3). U S4 vracaju...
Dobro sta biste danas kupili sto je izaslo unazad nekoliko godina? Ili je vakat preci na struju.
Jel na isti fazon gpf funkcionise kao dpf? U smislu sakupljanja cadji, sagorijevanja, i koliko cesto radi regeneraciju.
Ja sam sa BNE esimom imao najvise problema sa aktivacijom. Kupim esim, kod nas na aerodromu, kad dodjem u drugu zemlju ne radi internet. I onda se...
Stihi, kad je krenulo uvodjenje 4G mreze. Sjecam se da je sve frceralo odlicno. Ok, manje korisnika je bilo. Ali sada osim sto mi je sporiji 4G,...
Cestitke nasim momcima.
Sto se tice sporta. Jeste li kupili karte za Dinu Merlina?
Znam da alternator dopunjava akumulator. No ima li smisla nekad zakaciti akumulator na onaj battery charger i tako nadopuniti ponekad?
Realno. Samo nas sreca moze odvesti na sp i los dan italijana.
Valjda nece u Sarajevu. Nemam ga gdje.
Ne bi amazon nesto puno promjenio kod nas. Da, imali bi pristup vecem izboru robe, s druge strane imali bi cijene svakako evropskog amazona. Kad...