Separate names with a comma.
Sarajevo u zadnje dvije godine pati od ogromnih guzvi, a ovo dodatno ogranicavanje ce jos vise doprinijeti tome. Svi znamo sta je pravo rijesenje,...
opa [MEDIA]
hodanja svakako dosta ima i to svaki dan. jebiga, ne mogu ja sad objasnjavati u detalje kakva je situacija, raditi se mora, i ja bih volio posao...
Pokusavao, ne ide. Posao je takav jednostavno treba mi fokus i kad radim da ga odradim kako treba. Pokusavao sam stojeci al ne mogu dugo, 30 min i...
nije problem, nego mi jednostavno treba da me malo 'polomi' puno se sjedi, pogotovo kad se zadam u poslu pa izgubim pojam o vremenu, prije sam...
Nije bas tema, ali moze li ko preporuciti nekog kiroprakticara u Sarajevu? Pozeljno ako neko ima u opcini Novi Grad zbog blizine.
Nekad Xiaomi bio best buy za te pare, sad ista ta kategorija u kojoj je 8t kosta preko 600 maraka.
Nadam se da nisi cekao 3 mjeseca na ovo :D
Ima li iko da je nema :D
sta je ovo dragi dmr napadaju te i sa hibridima i dalje ti ne mogu politi vodom
a gdje izvuce k750 :D
sve otkljucano. ne znam sta tacno koristim od attachmenta ali glavni mi je 40mm incendiary kada se zastekaju kad uzimaju zastavu na uskim...
kako kradu auta, jel obicno ide na koga se namerace ili idu random i biraju cije ce auto obijati i krasti? srecom u krajini svi posteni i nema...
meni nesto ne lezi rm68, i padam stalno kad god naletim na nekoga sa tom puskom. al zato ja njih podera sa sfar
Display manji za 0.2 incha, ali je dimenzijama iste velicine kao i pixel 7.