Separate names with a comma.
vjerovatno nude registraciju preko broja telefona, sto nije losa stvar.
ja na ucio na web i dzaba. kad nesto gledam, samo otvaram u novi tab i onda poslije samo šaltam tabove i gledam oglas jedan po jedan.
Ko uopste sad drzi forum u zivotu?
Budzet? Pogledaj proizvode od Withingsa
Pa trazi valjda transakcijski broj a ne broj kartice i cvv?
Zasto ne posaljes upit pesotu i kupi globalu?
Meni je ovo bila neizostavna aplikacija nekad. Ali sam se prije 5-6 godina prebacio na browser i od tad se nisam nikad vratio na TT.
Onaj kikiriki sa paprikom je zlo. To kad se krene jesti nema prestanka. Pa sam to izbacio do daljnjeg, ali zato sam se navukao na one brusketes od...
ja sam sad zimus presao na xboxu, jesam se napatio na dzojstiku samo tako, ali uzivao sam iskreno. kontam opet sad na zimu mafiu 2 preci, nisam...
[MEDIA] op op op
pa ne znam sta bih ti rekao. meni licno nisu relevantni ovi prvi rivjui kad izadje telefon. to odgledam onako reda radi, a svakako sam prestao...
a koje su to mane proslih modela za koje se nije znalo dok novi model nije izasao?
Uplati sebi teretanu i odi tamo trci. Barem ces imati neku motivaciju za treningom. dobar pežov kol`ka mu je potršnja kalorija, prosjek? :D
Imas li koga da nabavis Pixel 7 pro u americi. Prijateljica je uzela nedavno malo ispod 500 dolara model sa 512giga preko amazona.
nije najbolja, ali ok, meni ne smeta jer radim od kuce svakako. ako sam kad vani, komotno predura citav dan. chipset je ok, nema nikakvog...