Separate names with a comma.
Zaboravio sam napisati temperature, graficka ide do 76c nakon vise sati igre (vjerovatno malo visa temperatura jer ima samo 1 vent) a procesor ide...
A i sam Mickey sigurno ima dnevno bruku upita, ali dobijes odgovor odmah i profesionalno (valjda ga necemo ureci sad kad ga ovoliko hvalimo :D )
@bhd monitor imam, neki stariji Fujitsu IPS 1080p, zadovoljava potrebe :D Ma ne razumijem taj mindset poslovanja, kako mislis uspjeti u biznisu...
Ma sve ja mogu razumiti, ali bezobrazluk i neozbiljnost nikako ne, kao sto salvin rece imaju radnju u Lukavcu, pa sam ja valjda tako i stekao...
Eh ovako prica ide, evo screenshot konverzacije na PIKu a ispod cu kako je sve teklo. [IMG] Javljam se ja njima u subotu, sve konverzacija okej...
Ekipa ostao sam ovdje duzan, PC je narucen, dosao je i sve radi super :D Vecina dijelova je narucena od mickeya,sve pohvale za momka, a ogromno...
E jesu ga konstruisali svaka cast :D
Jasno kao dan :D, ici cu onda vjerovatno sa ovom pheonix verzijom ako mi sta drugo ne izleti, ali malo cu je jos progooglat
Koliko vidim ovo je obicna 1650 ali su slicne zapravo, sto se tice Super verzije uspio sam po komentarima naci da u full loadu ne prelazi 75c tako...
Nisam za to znao, vidim kod Mickey84 ima Asus Phoenix GeForce GTX 1650 Super OC, ona ima jedan ventilator ali pretpostavljam da to nije problem...
Super, hvala na sugestijama, ici cu definitivno na tu opciju. Uglavnom na kraju imamo ovo: AMD Ryzen 5 2600 MSI B450 TOMAHAWK MAX TEAM GROUP 16GB...
@KingT svakako da cu kontaktirati kolegu, ponajvise zbog gospodina na tvom avataru :D. Svidja mi se opcija, vidim bas da je top napojna i...
Hvala ekipa na odgovorima, evo sad sam bacio oko na ove SSD sto je Aldin preporucio, pa onda sta mislite da izbacim ovaj Samsung + Kingston i...
Pozdrav ekipa, prije svega da vas pozdravim, dugo nisam navracao na forum. Doslo je vrijeme da i ja kupim neki komp do nekih 1400 km, sad glavni...