Separate names with a comma.
Trebalo bi da je riješeno :wink:
Pronašli smo uzrok, tako da ćemo riješiti problem. Hvala na pomoci.
Upravo sam našao jedan računar koji je imao opisani problem u FF i IE9. Pražnjenje cachea preko CCleanera je riješilo problem. Od velike pomoći...
Izgleda da ti se nisu učitali fontovi za navigaciju. Na IE9 ne bi trebalo biti problema, dok na IE6-IE8 bi moglo biti jer im treba različite...
Popravljeno. Hvala na prijavi.
Pod pretpostavkom da sam dobro shvatio, ovo nema nikakve veze sa PHP-om, već sa htaccess pravilima. U root foldera web stranice/aplikacije bi...
Nisam siguran šta je tačno tvoje pitanje? Šta znači "dinamično izvuči stranicu"?
A ne bi trebalo da jesam, jer je to mrtav alat, izbacen iz Office 2003, kasnije jos malo kao standalone aplikacija postojao. Microsoft ga je...
A ja mislio da je FrontPage mrtav.
Možes ovo dodati na vrh fajla phpfunkcije.php da izbjegneš prikazivanje tog nivoa 'grešaka', tačnije notices. error_reporting(E_ALL &...
Na vrh fajla koji treba 'zaštiti' od neregistrovanih korisnika stavis : <?php if (isset($_SESSION['prijavljen']) and $_SESSION['prijavljen'] ==...
Nemaš mail server na loklanoj mašini. Ako imas neki hosting, podgini to tamo i trebalo bi da radi. Alternativno, trebao bi da instaliras i...