Separate names with a comma.
covjek se vrednuje po svojim djelima. Irwin je definitivno bio jedan od dobrih ljudi koji je prije svega volio zivotinje i pomagao im, i po meni...
nemoj spamat temu, onda ce optuzit mene za spam.
sta cete, ja sam komunikativan, a ne introvertna supcina.
ne, crkli su mojom krivnjom. naime, kad sam kupio drugi HDD, odmah sam ga testirao (prije spajanja u RAID), i dijagnosticki program mi je...
e danas sam kupio IDE kabel od 100cm u genelecu (3.5KM), i spojio na jedan kabel DVD-R i DVD-RW, i nema nikakvih problema ni sa citanjem i...
ko je rekao da se koristi 1 dvd? :) Da naravno, i radim redovno back up. Prije 7 dana mi je bac crkao jedan od dva diska u RAID 0 polju, i svi...
da li je istina da ukoliko otkaze HDD, u nekim slucajevima se moze privremeno povratit tako sto se duboko smrzne u zamrzivacu, pa onda upali, i...
de nam objasni... :D
hhhhh. :D nema na cemu. :) btw, kako znas?
usb kontroler driveri-i se nalaze na CD-u od maticne ploce.
sta si cackao? koji ventilatori tacno ne rade?
povecaj FSB, eventualno i Core napona za malo. Smanji DDR frekfencije sa 400 na 333 (odnosno pri extremnom clocku na 266), ako imas neku prosjecnu...
moze li se napraviti boot up sa USB FDD-a?
ako je sve radilo, do jednom, a nisi nista dirao, to ukazuje na kvar writera...
ne, ne postoji. jer to je u stvati samo most preko vodova do vanjskih konektora. ako iskljucis tu zvucnu, nema ni vansjkih, a ni tog konektora za...