Separate names with a comma.
Switch otišao, note 11pro otišao, Ram ostaje meni, UltraGear otišao Ploča b450 carbon pro wifi, bt + r5 3600X 280KM Acer 32" - 400KM Redmi note...
Realno u tom cjenovnom rangu ja od monitora ocekujem samo sliku. Nije mi palo na pamet nikad da koristim zvucnike od monitora, nemaju ni razlog...
Ja sam koristio jedno vrijeme ovaj Asus, prezadovoljan sam bio. Ni taj AOC specifikacijski ne izgleda ništa lošije, tako da vjerovatno nećes ni...
@nenji_avero Ako se neko javi za CPU javicu ti, ovako ne bih rasparivao CPU i mobo... Ram već imam gdje iskoristiti pa nije problem ni da mi ostane
Combo Ryzen 5 3600 + B450 MSI + 16gb 3600mhz RGB ram - 330KM Bez Rama - 250KM
Nintendo Switch 64gb u dobrom stanju + dock, bez punjača(radi na bilo koji brzi punjač telefona, poželjno min 60w) - 370KM Ima i ACC sa par igara...
slazem se, win 10 prije bilo cega i onda lagano trazis problem... sigurno je neko govno sto mu struju ogranicava
https://prnt.sc/sFW0EtFBMiZV ma nesto ovako kad ih pogledam cini mi se da je yoga u prednosti svakako :D jos ako je 13ka na 12w koliko vidim da...
onda mislim da je nesto vezano za ustedu struje/baterija/napajanje tog procesora... S tim U procesorima nikad nisam bio nacisto, ne volim ih srest :D
mozda yoga ima bolje hladjenje? Jesi poredio temparature?
Neće me vala Sebija liječiti makar me sutra rak pojeo. A necu ni vas stranačke crve da gledam, pun mi vas kufer više. <3
Nije diskusija ako pričaš o rashodima a šutiš o prihodima... Predatavis 5000 troškova a kao radiš za 2500? Jel' to diskusija ili nas neko pravi...
@selvin Pa bravo, ja odgovorio čovjeku na pitanje a vas 3 se nadovezala na mene ko da sam vam pola familije pobio... Sta me boli kurac koliko vi...
Prošlo
Ja sam ovde složio i obrazložio svoju računicu, prihode, rashode i sta god vas je zanimalo. Ko hoćeš svoje računice da postavi, buujrum. Nije...