Haker's Recent Activity
-
Haker replied to the thread Google Android - oficijelna tema.
[MEDIA] Novi S samsunzi Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Jan 22, 2025 at 7:54 PM -
Haker replied to the thread Formula 1 - The Neverending Thread.
Generalno su svi niski sto je logično. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Jan 22, 2025 at 2:25 PM -
Hamo je klasa, samo 40 je na grbači a i ovi bolidi ne leže njegovom stilu vožnje. Vidjet ćemo šta će biti od 26. Ova pravila stvarno ne...
Jan 22, 2025 at 12:24 PM -
https://www.instagram.com/reel/DFH3YrZNxH5/?igsh=OXp3aWRrcGg1ejIx Evo u crvenom, nije više photoshop Dobra mu je kaciga, sve se slaže,...
Jan 22, 2025 at 11:51 AM -
Čudo pa se nije obukao kao klaun [IMG] Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Jan 20, 2025 at 7:06 PM -
Haker replied to the thread Preporuka za smartphone.
Nema, ali zato na stotine Iphonea i samsumga bude jedan pixel. To je telefon koji sam ja nosio sada ne radi chipseta ali je zastupljen...
Jan 20, 2025 at 7:02 PM -
Motorola [emoji28] Naravno da nama, glupo je na ovo odgovarati, kao što je već prozvakano do 500-700km ok, niko živ neće za to dati...
Jan 20, 2025 at 6:29 PM -
Za mene je izbor Jabuka, pixel, samsumg S, trenutno nosim sta mislim da je najbolje iako ne idealno. Sta bi sa pet brendova :D Sent...
Jan 20, 2025 at 5:21 PM -
De nabroj pet ne mora deset. Znaci tebi radi i mora biti super? Ko je tu tale :) Kao sto kažeš ti top telefoni su 2800, znaci trebam...
Jan 20, 2025 at 4:49 PM -
Haker liked mobsterc's post in the thread Preporuka za smartphone.
Ja kad kazem da mi xiaomi baguje to je prica za malu djecu, a ti kada kazes da tebi ne baguje je za veliku djecu ili sta :D
Jan 20, 2025 at 4:47 PM -
Slikanje karbon baterije je sljedeći značajan korak, svakako sljedeći telefon treba gledati da je ima. Idealno bi bilo da pixel predje...
Jan 20, 2025 at 1:48 PM -
Hajde da vidimo kada će prodati tog xiaomija za te pare. Kod nas ne treba vise ništa gledati polovno, ljudi hoće da koriste i da prodaju...
Jan 20, 2025 at 12:12 PM -
Haker liked selvin's post in the thread Preporuka za smartphone.
Evo 6 brzinskih, nije 1: Softver losiji, podrska losija, quality control za softver losiji, quality control za hardver losiji, inovacije...
Jan 20, 2025 at 11:42 AM -
Meni i danas slike sa pixela 5 najbolje izgledaju a senzor je prastari tamo jos od pixela 2. Toliko koliko su danas spec bitne posebno...
Jan 20, 2025 at 10:14 AM -
Haker replied to the thread Koje serije pratite?.
Slažem se, barem.sam je uspio pogledati do kraja. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Jan 20, 2025 at 10:10 AM