Haker's Recent Activity
-
Haker replied to the thread Biciklizam EXTREMNI/REKREATIVNI....
Kad su travnički u pitanju onda cu morati :D Kontam jun, moram jos malo uci u pedalačku formu, ova stvarno jeste izazov. Prosle godine...
May 14, 2026 at 8:34 PM -
Haker replied to the thread Biciklizam EXTREMNI/REKREATIVNI....
Ja sam ovu pripremio, nikako da naleti dobro vrijeme I da sam slobodan par dana, poslje ovo ima da odbolujem dva dana [IMG] Sent from...
May 14, 2026 at 6:01 PM -
Haker liked dams82's post in the thread All about (my) Car/Cars !!!.
Može nekad da diže sporije, ali kada digne ne smije da pada. Ako pada 100% nije dobar termostat. Smije da pada kad je minus vani i...
May 12, 2026 at 6:45 PM -
Haker liked Qler's post in the thread All about (my) Car/Cars !!!.
Ja u četvrtak odoh na Kia da nabacim all season gume, Nexen uzeo. cca 120KM komad.
May 12, 2026 at 5:54 PM -
Haker replied to the thread All about (my) Car/Cars !!!.
Vidjet cu kako se ponasa, moze biti i pumpa ili neki selenoid koliko vidim, pa da odvezem da se pogleda. Prvo registraciju da riješim...
May 12, 2026 at 5:38 PM -
@dams82 da li mi je termostat za zamjenu. U 99% posto slucajeva rashladna dodje u isto vrijeme na normalnu temp, kada idem u SA ispod...
May 12, 2026 at 3:07 PM -
Haker replied to the thread Google Android - oficijelna tema.
8.5 je dostupan [IMG] Sent from my SM-S931B using Tapatalk
May 11, 2026 at 8:41 PM -
Haker replied to the thread Formula 1 - The Neverending Thread.
Upravo radi brzine kojom se prilagodi na novi auto/kategoriju pa i u F1. Nova pravila, ne lezi stari stil lik odmah promjeni sta treba i...
May 9, 2026 at 11:24 PM -
Haker replied to the thread Formula 1 - The Neverending Thread.
[MEDIA] Ne znam hoce li nekad doci bolji vozac za sada ga nema Sent from my SM-S931B using Tapatalk
May 9, 2026 at 5:16 PM -
Ma kod ovog osiguravam barem pet godina i svake godine osiguram stakla i polisu i sad kako sam astru prodao i uzeo mercedesa koji je bio...
May 8, 2026 -
Kome. Promjenio sam osiguranje i to je to Sent from my SM-S931B using Tapatalk
May 8, 2026 -
Mene naguzio ovaj "udes" sto sam imao a kloc iz osiguranja mi nije bonus osigurao iako svake godine platim i sad 1300 rega :D Sent from...
May 8, 2026 -
Haker replied to the thread Kupovina volana.
Nadam se da se sav ovaj tehnicki žargon prenosi na stazu tj vremena po krugu. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
May 8, 2026 -
Klasičan primjer loših ili loseg majstora, ovo nema veze sa autom. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
May 8, 2026