Haker's Recent Activity

1. Haker replied to the thread Biciklizam EXTREMNI/REKREATIVNI....

Kad su travnički u pitanju onda cu morati :D Kontam jun, moram jos malo uci u pedalačku formu, ova stvarno jeste izazov. Prosle godine...

May 14, 2026 at 8:34 PM
  2. Haker replied to the thread Biciklizam EXTREMNI/REKREATIVNI....

Ja sam ovu pripremio, nikako da naleti dobro vrijeme I da sam slobodan par dana, poslje ovo ima da odbolujem dva dana [IMG] Sent from...

May 14, 2026 at 6:01 PM
  3. Haker liked dams82's post in the thread All about (my) Car/Cars !!!.

Može nekad da diže sporije, ali kada digne ne smije da pada. Ako pada 100% nije dobar termostat. Smije da pada kad je minus vani i...

May 12, 2026 at 6:45 PM
  4. Haker liked Qler's post in the thread All about (my) Car/Cars !!!.

Ja u četvrtak odoh na Kia da nabacim all season gume, Nexen uzeo. cca 120KM komad.

May 12, 2026 at 5:54 PM
  5. Haker replied to the thread All about (my) Car/Cars !!!.

Vidjet cu kako se ponasa, moze biti i pumpa ili neki selenoid koliko vidim, pa da odvezem da se pogleda. Prvo registraciju da riješim...

May 12, 2026 at 5:38 PM
  6. Haker replied to the thread All about (my) Car/Cars !!!.

@dams82 da li mi je termostat za zamjenu. U 99% posto slucajeva rashladna dodje u isto vrijeme na normalnu temp, kada idem u SA ispod...

May 12, 2026 at 3:07 PM
  7. Haker replied to the thread Google Android - oficijelna tema.

8.5 je dostupan [IMG] Sent from my SM-S931B using Tapatalk

May 11, 2026 at 8:41 PM
  8. Haker replied to the thread Formula 1 - The Neverending Thread.

Upravo radi brzine kojom se prilagodi na novi auto/kategoriju pa i u F1. Nova pravila, ne lezi stari stil lik odmah promjeni sta treba i...

May 9, 2026 at 11:24 PM
  9. Haker replied to the thread Formula 1 - The Neverending Thread.

[MEDIA] Ne znam hoce li nekad doci bolji vozac za sada ga nema Sent from my SM-S931B using Tapatalk

May 9, 2026 at 5:16 PM
  10. Haker replied to the thread All about (my) Car/Cars !!!.

Ma kod ovog osiguravam barem pet godina i svake godine osiguram stakla i polisu i sad kako sam astru prodao i uzeo mercedesa koji je bio...

May 8, 2026
  11. Haker replied to the thread All about (my) Car/Cars !!!.

Kome. Promjenio sam osiguranje i to je to Sent from my SM-S931B using Tapatalk

May 8, 2026
  12. Haker replied to the thread All about (my) Car/Cars !!!.

Mene naguzio ovaj "udes" sto sam imao a kloc iz osiguranja mi nije bonus osigurao iako svake godine platim i sad 1300 rega :D Sent from...

May 8, 2026
  13. Haker replied to the thread Kupovina volana.

Nadam se da se sav ovaj tehnicki žargon prenosi na stazu tj vremena po krugu. Sent from my SM-S931B using Tapatalk

May 8, 2026
  14. Haker replied to the thread All about (my) Car/Cars !!!.

Klasičan primjer loših ili loseg majstora, ovo nema veze sa autom. Sent from my SM-S931B using Tapatalk

May 8, 2026