Separate names with a comma.
Barem nesto, kod nas auta ostavljaju gdje je kome ceif, a kamo da urade nešto za romobile. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Ovo je bio sevap. Po dvoje se nakace na jedan romobil, ne moze se vise hodati cestom. [IMG] Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Ma jasta, a klasa. Mislim ok je to ali je i porez na budale :D Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Ma nije samo iznos u pitanju, ta auta su jako skupa za odrzavanje ako hoces da je sve po ps. @selvin istina, pričamo za prave mercedese A i B i...
Evo moja baka sa 87 svaki dan lubenicu donese ekvivalentno tom famoznom četvrtom spratu [emoji1787] toliko o tome koji ste mekusci Sent from my...
Mercedes stvarno opusta, čak i na magistrali lakse ici iza nekog peglaca i ne dobiti nervni slom. Ja u astri nakon dva sata vožnje izadjem i...
Niko nije rekao da je lagano ali sa druge strane (ne računajući povrede i fizičke nedostatke) ako ne možeš zdrav i prav to iznijeti onda se...
Samo dodatna zajebamcija za servisiranje Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Stvar je kakvih 520. U suvovima nije dubok ide u visinu, u limuzini otvor mali pa sta uspiješ ugurati, uspiješ. Karavan tata, samo ubacuješ, čudo...
U pravu je xtr a4 pa i c klasa su pozadi mala auta. Vozio sam se u golfu 5 i 7 pozadi i imam osjećaj da su za noge pozadi komotniji. Sent from...
Proizvodjaci ga nategnu ma max. Ja bih skratio interval, 70k je generalno ok cifra za bilo koji tip, jedino ko ubija ogromne kilometraze dosta...
Ima app zaboravio sam kako se zove, možeš ga otključati na 30kmh jer je napravljen da ide 30 samo ga ogranice za eu tržište radi zakona. Sent...
Ja bih na CVT i prije 60k Od svih taj je najosjetljiviji na staro ulje Sent from my SM-S911B using Tapatalk
https://www.instagram.com/reel/DLVehKyy8hn/?igsh=MXRkcmEyazJ0czZ2MA== Kad smo kod Francuza [emoji16] Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Nista nije bacio. Da ga i ne vozis sva ulja je poželjno promjeniti svako pet godina. Svak odrzava kako mu je ćeif, ja lično uvijek gledam da sve...