Separate names with a comma.
Poznanik uzeo tog momdea, nema šta izgleda predobro, njegov je full oprema vaš sve ima. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
Pa sve je to povezano. Policije nigdje, kod nas ne možeš hodati trotuarom od auta, policija samo prođe. Sad najnovija je da ako upali sva četri...
Sad prešao 2000km po rvatskom autoputu nijedna kamera. Idem od bradine do Sarajeva 25km četri radara i to ih stave na nizbrdicama moram na kočnici...
Od sto jednog neće, ali ostatku hajvana kojima treba vozačka hoće. Kada se voziš odjednom svi uspore na radar. Svakako tokom dana je i nemoguće...
Teško da sam mogao gore [emoji1787][emoji1787][emoji1787][IMG] Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
Pa za Sarajevo to je jedini način. Ima finih ljudi, ali većinom kultura u saobraćaju čista nula. Ove trkače ne treba niti spominjati. Ali zato...
Imali su više sreće nego pameti. Ocon napravio train iza inače bi pali ko kruška. Ugl RB svjetlosnu godinu ispred u rukama Maxa. Dečko je mašina,...
Baš me zanima jel Alonso strateg insistirao da ostane na slickovima. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
Čovjek jednostavno nema sreće na ovoj stazi [IMG] Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
Samo ako piše 100% Kao svaki Monaco, ili bude borefest ili lom, vidjet ćemo Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
Jašta, izvlači iz drugog najbržeg bolida na gridu. Krug dana ide svakako Oconu, to je izvlačenje Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
Dobre kvale bile ali džaba, kad nekog ide, ide Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
Ja nisam mijenjao od druge utrke što se vidi po rezultatu :D Sad kad pormjenim biće još gore garant Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
[MEDIA] Jedva čekam, David Hayter je opet dao glas Snakeu, nadam se da će biti kvalitetno odrađeno, mada ovo vjerovatno izlazi sljedeće godine...
Čuj dosadi. Jebiga druže, ona nađi da ti pucaju ali jasno ti je da bacaš pare. Jednostavno se moraš više kretati i vježbati, ne mislim mrtvo...