Separate names with a comma.
-10 hajra radi kao šampion, 23c održava bez problema :) E gasim je nikako, vjerovatno će ovaj mjesec fino srknuti struje na ovim minusima. Sent...
Gledao sam i ja taj, chipolo one, Samsung ali i ove kineske, gledam ima na Aliju jeftine kineske kopije. Više sam kontao tipa stavim na biciklo,...
Sa samsungom ili bilo koji sa BT? Ako ovisi o BT šta izgubim ključeve u šumi ili negdje gdje ne može uhvatiti BT :D Sent from my Pixel 5 using...
Koristi li iko ove tagove? Kontam nije loša stvar za ključeva i još par sitnica. Kako to radi, sumnjam da imaju ugrađen GPS? Sent from my...
Chendler vs McGregor nekad ove godine poslje ultimate fightera. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
Velike brzine su dobre samo kada skidaš npr igru od 100gb Do 100mbs je sasvim dovoljno za YouTube, streaming service u 4k Sent from my Pixel 5...
Ma nema potrebe, hvala ti :) znam da bolje izgleda na Xbox, ja sam je igrao na PS4pro prošle godine i slika je bila nekakva mutna. Kontam sve sad...
Ja sam zadovoljan što se Xboxa tiče, masa igara je x/s optimized, a nije i da imam vremena još stare igre igrati, jedino RDR2 bih volio. Sent...
Internet on nutshell Šteta za RDR2 mogli su ga podići na 60fps Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
Ma kakav pro, od ove godine tek kreće ova generacija konzola. Možda izađe slim verzija ili nešto tako Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
3000 milje je suludo, posebno kada uzmeš u obzir da su zime taraba postale, evo prođe i ova da mi dnevna nije ovako hladna ne bih se na ništa...
Ovo je glupost od članka. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
Pa i drugi dio igre je woke bljuvotina, Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
Što luksuznije auto voziš to luksuznije cijene dijelova, uvijek bilo. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
Meni je super aplikacija, čak daljinski ne koristim navikao sve preko nje. Ugasiti/upaliti kada nisi kući, naštimati temp, imaju programi, ljeti...