Separate names with a comma.
Evo ja skinuo indianu, danas lagano krecem Sent from my SM-S911B using Tapatalk
I oni mevaljaju, sta je bilo, poskupili ti paket 2km[emoji28] Kada je u pitanju usluga telemach je iznad Balkana miljama. Sent from my SM-S911B...
Dobre su cijene ali i stari su modeli, znam da tu stoje godinama. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Mclaren loše krenuo, Ferrari imao pad u sredini sezone RB pred kraj, ali realno Mclaren je od Austrije najbrži bolid bio. RB bi osvojio da su...
Mclaren je na početku 2023 bio zadnji. Ovakav preokret dugo nije vidjen, samo se nadam da ce sljedeće godine biti jaki od prve utrke. Sent from...
Ferrari ima najbolje vozace na gridu i evo najbolje se vidi na ovoj utrci. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
E koji je idiot Piastri Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Pa prošle godine je došla poruka na tv da se može raskinuti, nije da su nesto krili. Ja ću svakako preći na ovaj najmanji paket. Sent from my...
Ka sam kupio jedno desetak stvari sa e kupi, dva televizora i td, nikad nikakav problem, posebno ne tog tipa. Kod tebe uvijek neki problemi i...
[MEDIA] Ovako bi tale vozio Ferrarija [emoji28] Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Let's goooooooo Sutra samo lagano. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Jasta, ekupi ima konkurentne cijene u smislu da se nemaš šta zajebavat po piku. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Devetog izlazi, biće top po svemu sudeći. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Kako ide sa paketima ako sam na ugovoru, tipa sada hoću slabiji paket hoće li mi opet gurati ugovor pod nos da potpišem? Sent from my SM-S911B...
Plus pola utrke im trebalo da dodjele kaznu i to zadnjih par krugova. Da su ga odmah kaznili završio bi mnogo bolje. Prodju žutu zastavu puste...