Separate names with a comma.
Ovako se titula ne osvaja. Dok se opet ohavezaju prodje pola sezone. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Pa gdje su bili na tržištu prije pet godina gdje su sad. Vidiš da su se zapadni brendovi usrali pa ih praktično banuju sa tržišta. Još koja godina...
Pa rekao sam ti da ti gledaš umjetničko klizanje ako misliš da jedna ulična kišna utrka je neko mjerilo. Rekoh da ću te quatat nakon kine :)...
Hajde, onda možda Williams onda ispadne treći najbrži bolid [emoji1787][emoji1787][emoji1787] Sent from my SM-S911B using Tapatalk
[MEDIA] Kupi pravog kineza, a ne tu švedsku kopiju Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Ma ništa to, bolid je odličan, šteta što nije ni Australija bila 1-2, mora se svaka maksimizirati dok imaju prednost. Piastri top vožnja cijeli...
Kao sto rekoh, lagani 1-2 Mercedes je iznenađenje, max opet maximizirao. Ferrari opet, nit smrdi niti mirise Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Pa pogledaj malo po netu. Mislim da je najslabiji benzinac B3 ima 170ks sto je sasvim ok i trebao bi biti pouzdaniji od tog dizle Sent from my...
Daleko od toga, samo ja tako mislim. Forum je da se djele mišljenja, ti rokni pola tegle svaki dan who cares. Ja ti samo kažem da većina ljudi...
Jesu, i onda sam primjetio da su proradile kad se graining ocistio. Vidjet ćemo sutra, i ako bude sve ok na startu mogu lagano 1-2...
Ah studije i rezultati istih, možeš i govno učiniti zdravim. Ja to ovako vidim. Jel bolji od šećera, definitivno, jel neki čarobni lijek, teško....
Te toyote su stvarno autobusi. Mada npr nije ni astra ništa bolja pa je kod mene kao nova unutra. To meni vise izgleda da je to samo po gradu...
Verstapenu prvom gume danas otkazale. U kvalama su očigledno tu negdje svi, vidjet ćemo utrku. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Hajde vidjet ćemo utrku, ja sto sam do sada vidio mclaren je najbrži bolid. Eto RB je lagan za voziti, i tsunoda ce isto proći Sent from my...
Norris opet kloc. Dobro sam ja rekao, Kimi junuor ce ove sezone sada kada je potpuno legao u tim ima šanse da uzme norrisa. Kako god, sutra...