Separate names with a comma.
Pozdrav, imam problem sa Flash playerom na Safrai-u Imam pored safaria i crome browser, na crome flash plazer radi bez ikakvih problema, dok na...
Na to sam vec naisao, ali po tome mi treba CD :(
Imam problem ! Imam HP navedeni leptop, na njemu je istalirana kopija Win7 OS-a. Kako da ga vratim u stanje u kakvom je bio kad sam ga dobio, imam...
Formatirao sam citav HDD u Unix-ov EXT4 format, i sad imam problem s instalaciom Win OS-a. Pitanje: Kako da reformatiram HDD u NTFS format, ali...
Da iOS programiranje mi je prijoritet,izrada programa i kasnije prodavanje preko internacional store,mada nebih se volio ograniciti samo na...
Dilema,sta mislite vi sta bi bilo pametnije za kupiti (novac nije problem) Macbook pro 2011: 2,2 GHz Quad-Core Intel Core i7 4 GB...
Re: GIGABYTE GA-790FXTA-UD5 sa DDR III 2GB 1600MHz KINGSTON http://www.newegg.com/Product/Product.a ... 6813131631 ova je bolja. ali sta vi...
Re: GIGABYTE GA-790FXTA-UD5 sa DDR III 2GB 1600MHz KINGSTON Sta ti kazes na ovu sto je sevin preporucio...
Re: GIGABYTE GA-790FXTA-UD5 sa DDR III 2GB 1600MHz KINGSTON a joj te stare masine rade uvjek ko sat imam i ja kuci jednu staru masinu 600MHz 6...
Re: GIGABYTE GA-790FXTA-UD5 sa DDR III 2GB 1600MHz KINGSTON eto bil mi to odabrao jednu plocu iz plus.ba ponude,nemora da bude vrh,hocu samo da...
Re: GIGABYTE GA-790FXTA-UD5 sa DDR III 2GB 1600MHz KINGSTON Sta fali postovima :) a u cemu je ta asus-ova bolja od ove gigabyte-ove. nisam...