Separate names with a comma.
Radi s laptopima , uzeo 3 laptopa od njega, jedan je bio ok, na drugom dosla mrtva baterija a rekao da drzi vise od 2 sata i da je sve testirao ,...
Gauntlet je top samo prekratko traje
Cuo sam da se moze artiljerija koristiti al jos nisam probao, ne znam jel to u base game ili u redsec samo ? Kako se uopste koristi artiljerija,...
Kakve gluposti radi EA, banuju ljude zbog chata, samo jedan od primjera, lik napiso nice objective play, dobio upozorenje... Ovaj je jos dobro...
Probao, da je merak, jest ,e sad kad te neko laser lock-a, tu flares ne pomazu ni u stvarnosti , jedino IR smoke .. Al sto kazes u BF6 nista ne...
Challenges , pogotovo za support klasu i heal-anje su zabagovani skroz, ne ide progres nikako... sto je najgore oruzja su zakljucana iza...
Meni se cini kao da su je i graficki downgrade, i u beti sam igrao a i sad igram na 2k rezoluciji ,sve na ultra postavkama,al u beti je znatno...
Ma dobar je bf6....mislim tesko je nadmasiti bf3 i bf4 to su bile bas prekretnice igre, nesto do tada nevidjeno ali i mi smo bili tada mladji 14...
Najjaca stvar u igri su mi anti tank mine, kako su efikasne samo, odma citavu posadu tenka razneses , nadam se samo da ih nece upropastiti kad...
Lobby za breakthrough i rush prazan, evo od juce pokusavam odigrat i nista nema meceva, jel moguce...
Moram jos jednu manu spomenut... UI. Iako izgleda lijepo graficki ali je nabacano svasta i brzo se smjenjuje pogotovo na pocetku i kraju meca ne...
Sta je ova opcija all out warfare, vidim nije mod, jer ga nema u listi modova kad ides custom search
Al ne kontam ih fakat, sta je problem napraviti server browser kao u bf3/bf4, i zasto ne zele
Ooojjj muka mi kad gledam ove hakere, koji retard moras biti za ovako nesto, mora da ne mogu erekciju na drugi nacin dobit pa im citovanje pomaze....
Kako 35$ na release, zar nije globalno ista cijena svugdje