Separate names with a comma.
bf najveca ubleha modernog konzumerizma, dizu se cijene prije bf i samo se vracaju na pocetne
to su mozda parne stanice, nisu klasicne pegle, puno bolja stvar od pegle, ali za nekog ko pegla svakodnevno mada ono, ako je zeni lakse i ako...
samo kingston narode i nemate nikakvih problema s compatibility i jos jedna stvar, nikad ne ici na single ram stick, uvijek dual channel, nije...
1850 za forumase
stigao v16 submarine, momacka mu je cijena, pomama je za njim vec.. stiglo 5 komada samo, puklo za heftu sve
da te sluzi bar dok je u garanciji :P kod mene je pravi mix shop sad, od igle do lokomotive bukvalno.. IT, klime, bijela tehnika, televizori,...
evo jedna zvjerkica koju ne sarafamo svaki dan, frisko sklepana :) https://imgur.com/a/pZ1bprT 5090 astral 9800x3d b650 aorus elite ax 2x32gb...
cao, imam ja 6700xt, dacu ti finu cijenu za nju + godina dana garancije
u cenera heheh
Ovo je ispod 4k cijena
a gdje kupujes? napisi mi cijene u pp, mozda mozemo nesto bolje napraviti hehe
ne znam sto bas tforce, 9000 serija jos uvijek nije ispeglana sto se tice expoa, desava se jos uvijek da ram iako je na qvl, hoce zezati jedino...
b650 tuf plus ili b650 eagle sasvim dovoljno za tvoje potrebe - montiram i 9800x3d i 7800x3d u te ploce bez ikakvih problema ako si fan “obicnih...
olx je ostao isti, ibrohardware :) hvala hvala zippoo
pozz radni narode, samo da se tuspasim, nije me bilo neko vrijeme otvorio sam shop u sarajevu, domaca je roba, sa fiskalnim i domacom garancijom...